Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

MariosK

Re: Αλιευτικές εξόρμησης και αποτελέσματα

Post by MariosK »

Giorkos wrote:μάριε , το πιο πάνω μου κουόουτ εν με μια δώση ειρωνείας που το έγραψα...επροσπάθησα να την μεταδώσω με το πράσινο αθρωπούιν, αλλά μάλλον εν τα κατάφερα :wink: :lol:
:oops: :oops: :oops:

Βασικά εν πατωμένες για 1-2 εβδομάδες τζε ύστερα γυρεύκει μάνα το παιδί τζε το παιδί την μάνα :P

renos_g9

Post by renos_g9 »

φιλε περοθκκα εν να τον ρωτισω τζιαι εν να σου πω :) :) :)

τζιαι σορρυ :oops: τελικα εν στο φραχτη τησ λευκασ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

caveman

Post by caveman »

Τι Λεύκα τι Κλήρου... 40 πέστροφες σε μια μέρα... αν πάμε ούλλοι μας αύριο τζαι πιάσει η κάθε παρέα που τόσες πέστροφες, μέσε χρόνο μηδέν δεν θα μίνει τπτ... εγώ πάντως θα εντρέπουμουν καν να το αναφέρο αν έκαμμα έτσι πράμα, όξα άφηκαν κάπιες πίσω????
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

renos_g9

Post by renos_g9 »

γιατι οι ! ρε φιλε ηταν 3-4 ατομα δηλαδη τι το κακον εκαμαν επιαν σαραντα ουλλοι μαζι
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

δεν πιανεις 40 πεστροφες γιε μου! και ποσο ηταν? 100γρ η μια? χασαπιο εισασταν ατε παρετα μας και ειπια και 1 καραντελο μπιρες ζειτε σε3 αλλλο κοσμο αλλςπος

andrea5

Post by andrea5 »

σημερα στην κληρου για πεστροφες μεταξυ ωρες 18.00-20.00.. παρολο που ηταν τζιαι ησυχια ,νομιζο μονος μου θα ειμουν τζιαμε ,οι πεστροφες εν ετσιμπουσαν ουτε στο σπινινγκ ουτε στην παστα-πατωτη :roll: :roll:

caveman

Post by caveman »

renos_g9 wrote:γιατι οι ! ρε φιλε ηταν 3-4 ατομα δηλαδη τι το κακον εκαμαν επιαν σαραντα ουλλοι μαζι
Πως "γιατι όι"? τι εννοείς? :roll: Ξαναδιάβασε τι σου έγραψα... δεν σου είπα ευθέος ότι δεν έπρεπε αλλά ότι εγώ στην θέση τους θα ντρεπόμουν!!!

Και αν επημένεις στο "γιατί όι" (αν ενοείς... γιατι να μην κρατησουν και τες 40 πέστροφες) τότε ξαναδιάβασε το ποστ μου :arrow:
caveman wrote:Τι Λεύκα τι Κλήρου... 40 πέστροφες σε μια μέρα... αν πάμε ούλλοι μας αύριο τζαι πιάσει η κάθε παρέα που τόσες πέστροφες, μέσε χρόνο μηδέν δεν θα μίνει τπτ... εγώ πάντως θα εντρέπουμουν καν να το αναφέρο αν έκαμμα έτσι πράμα, όξα άφηκαν κάπιες πίσω????
==ΤΟΥΡΝΑ==

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Ρε παιδκιά γιατί το βλέπετε υπερβολικό; 10 πέστροφες ο καθένας... Και μιλούμε για πέστροφες ΝΟΜΙΜΟΥ μεγέθους, αφού δεν εγίνηκε εμπλουτισμός. Και ίσως όχι απλά νόμιμο μέγεθος αλλά καλό-μεγάλο μέγεθος! 10 πέστροφες μεγάλες οκ εν πολλές ΑΛΛΑ....για να μεν αρκέψω τα ίδια ΠΑΛΕ....και αρκέψει να μεν αρέσκει σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ....το πρόβλημα δεν είναι το να πιάσει κάποιος 10 πέστροφες καλές!!!! Για όνομα του Θεού το κότα εν 15!!! Οκ εν είπαμε να πιάνουμε κάθε φορά το κότα αλλά ούτε επαρανομήσαν τα κοπελούθκια ούτε κάτι κακό εκάμαν. Να δείτε λίο τες σφαγές που κάμνουν στα πεστροφούθκια μόλις γίνει ο εμπλουτισμός, που πιάνουν 50 ο καθένας, όλες κάτω από το επιτρεπτό όριο και να αφήσουμε λίο ήσυχα τα παιδκιά που επιάσαν τον υπερβολικό αριθμό των...10 ψαριών σε μια ημέρα...!!!
Όσο αφορά τον αριθμό των 40 ψαριών, το μόνο που έχω να αναφέρω είναι τον αριθμό των 500-600 ψαριών που πιάνουντε που κάποιους (να μεν τους χαρακτηρίσω) τις πρώτες μέρες που απελευθερώνουνται τα ψάρια. Αφού όντως 10 άτομα πιάνουν 500 ψάρια. Να κτυπήσουμε λίο το πρόβλημα στη ρίζα του και μετά βλέπουμε για τα 'φύλλα του δέντρου'...

Tryfon

Post by Tryfon »

konstantinos kalogir wrote:Ρε παιδκιά γιατί το βλέπετε υπερβολικό; 10 πέστροφες ο καθένας... Και μιλούμε για πέστροφες ΝΟΜΙΜΟΥ μεγέθους, αφού δεν εγίνηκε εμπλουτισμός. Και ίσως όχι απλά νόμιμο μέγεθος αλλά καλό-μεγάλο μέγεθος! 10 πέστροφες μεγάλες οκ εν πολλές ΑΛΛΑ....για να μεν αρκέψω τα ίδια ΠΑΛΕ....και αρκέψει να μεν αρέσκει σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ....το πρόβλημα δεν είναι το να πιάσει κάποιος 10 πέστροφες καλές!!!! Για όνομα του Θεού το κότα εν 15!!! Οκ εν είπαμε να πιάνουμε κάθε φορά το κότα αλλά ούτε επαρανομήσαν τα κοπελούθκια ούτε κάτι κακό εκάμαν. Να δείτε λίο τες σφαγές που κάμνουν στα πεστροφούθκια μόλις γίνει ο εμπλουτισμός, που πιάνουν 50 ο καθένας, όλες κάτω από το επιτρεπτό όριο και να αφήσουμε λίο ήσυχα τα παιδκιά που επιάσαν τον υπερβολικό αριθμό των...10 ψαριών σε μια ημέρα...!!!
Όσο αφορά τον αριθμό των 40 ψαριών, το μόνο που έχω να αναφέρω είναι τον αριθμό των 500-600 ψαριών που πιάνουντε που κάποιους (να μεν τους χαρακτηρίσω) τις πρώτες μέρες που απελευθερώνουνται τα ψάρια. Αφού όντως 10 άτομα πιάνουν 500 ψάρια. Να κτυπήσουμε λίο το πρόβλημα στη ρίζα του και μετά βλέπουμε για τα 'φύλλα του δέντρου'...
i agree που δέκα ψάρια (νομίμου μεγέθους) εν είναι πρόβλημα.. το πρόβλημα είναι αλλού... το ΤΑ, οι κρεατοσυλλεκτες των 500, οι βάνδαλοι των φραγμάτων. :evil:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

PANTIS

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by PANTIS »

παίδες αίσχη μέρες που παρακολουθώ τούτη την συζήτηση k θέλω να επέμβω για να πω την από4η m η οποια απαρτίζεται k από τες απάντησης k τον δυο αλλα περνώ το μέρος του φίλου caveman.. .40 πέστροφες είναι υπερβολικός αριθμός. . .και που το στηρίζω?ο εμπλουτισμό γινετε μια φορα τον χρόνο k αν...όταν γίνει το φράγμα είναι περιτριγυρισμένο μέρα-νύχτα για καμια εβδομάδα από κάμποσους "αμπαλατους" του είδους η οποιοι ΠΙαΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΝΙΘΜΟΥΣ 4ΑΡΩΝ σε παράνομο μέγεθος με αποτέλεσμα να μεν "αφικουν" ούτε το 1/4 τον 4αρίων που έβαλαν στο φράχτη.μετά το πέρας τζίνις τις εβδομάδας,ας πούμε μηνα 4arema pan area k που "κρεατοσιλεχτες" με διαφορα αλλα παράνομα μέσα όπως δίχτυα νυχτερινό 4arema ktl.ara η αυθαίρετη αλιεία 4αρίων σε αλλόκοτα μεγέθη sinexizete.an k οι λάτροις του είδους (ΜΥΑΛΩΜΈΝΑ αΤΟΜΑ)αφαιρούν από το φράγμα τα μεγάλα 4aria τα οποια θα γεννήσουν(k όλη ξέρουμε ότι στην κύπρο λόγο του κλίματος είναι κάπως δύσκολο αυτό για ορισμένα ήδη 4αρίων)θα οδηγηθούμε με μαθηματικούς υπολογισμούς στον κορεσμό του φράγματος!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:Για όνομα του Θεού το κότα εν 15!!!...
Kωνσταντίνο, όταν πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια είχε καθοριστεί το κότα της πέστροφας στο 15, ήταν μια πολύ λογική απόφαση συναρτήσει του ψαρέματος που γινόταν ΤΟΤΕ, της παρανομίας, του αριθμού των ψαριών, κλπ. Σήμερα, η ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι το κότα των 15 είναι υπερβολικό (πολύ χαλαρό!). Μιλάμε για sport fishing στο 2009 και όχι γέμισμα του ψυγείου! Ένας πολύ πιο λογικός αριθμός (για όσους θέλουν να κρατούν τα ψάρια, και σ'αυτούς περιλαμβάνω και εμένα που κάπου κάπου μου αρέσει να τρώω πέστροφες) θα ήταν το 5 ανά εξόρμηση (σίγουρα όχι πέραν του 10), με μίνιμουμ μέγεθος τα 22 εκατοστά, μην σου πώ τα 25. Εννοείται με βάση τους εμπλουτισμούς του ΤΑ, αλλά και με σοβαρό έλεγχο και τήρηση των κανονισμών.
konstantinos kalogir wrote: Οκ εν είπαμε να πιάνουμε κάθε φορά το κότα αλλά ούτε επαρανομήσαν τα κοπελούθκια ούτε κάτι κακό εκάμαν. Να δείτε λίο τες σφαγές που κάμνουν στα πεστροφούθκια μόλις γίνει ο εμπλουτισμός, που πιάνουν 50 ο καθένας, όλες κάτω από το επιτρεπτό όριο και να αφήσουμε λίο ήσυχα τα παιδκιά που επιάσαν τον υπερβολικό αριθμό των...10 ψαριών σε μια ημέρα...!!! ...
Συμφωνούμε εδώ. Ανεξαρτήτως του τι πιστεύω προσωπικά, εάν όλοι είχαν άδεια, και εάν όλες οι πέστροφες ήταν άνω των 18 εκατοστών, τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε το θέμα. Δικαιούνται να το κάνουν, και δεν υπάρχει τίποτα κατακριταίο βάσει του νόμου. Αν αισθάνονται οι ίδιοι οκ με τους εαυτούς τους τότε δεν μας πέφτει λόγος.
konstantinos kalogir wrote:Όσο αφορά τον αριθμό των 40 ψαριών, το μόνο που έχω να αναφέρω είναι τον αριθμό των 500-600 ψαριών που πιάνουντε που κάποιους (να μεν τους χαρακτηρίσω) τις πρώτες μέρες που απελευθερώνουνται τα ψάρια. Αφού όντως 10 άτομα πιάνουν 500 ψάρια. Να κτυπήσουμε λίο το πρόβλημα στη ρίζα του και μετά βλέπουμε για τα 'φύλλα του δέντρου'...

Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι κάνουν αδικαιολόγητες σφαγές, πρέπει να συνεχίζουμε και εμείς και να ενθαρρύνουμε κάτι λανθασμένο (όπως "υποχρεωτικό πιάσιμο κότα καθε φορά") μέχρι να σταματήσουν οι παρανομίες....
Όλα εννοείται καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

PANTIS wrote:παίδες αίσχη μέρες που παρακολουθώ τούτη την συζήτηση k θέλω να επέμβω για να πω την από4η m η οποια απαρτίζεται k από τες απάντησης k τον δυο αλλα περνώ το μέρος του φίλου caveman.. .40 πέστροφες είναι υπερβολικός αριθμός. . .και που το στηρίζω?ο εμπλουτισμό γινετε μια φορα τον χρόνο k αν...όταν γίνει το φράγμα είναι περιτριγυρισμένο μέρα-νύχτα για καμια εβδομάδα από κάμποσους "αμπαλατους" του είδους η οποιοι ΠΙαΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΝΙΘΜΟΥΣ 4ΑΡΩΝ σε παράνομο μέγεθος με αποτέλεσμα να μεν "αφικουν" ούτε το 1/4 τον 4αρίων που έβαλαν στο φράχτη.μετά το πέρας τζίνις τις εβδομάδας,ας πούμε μηνα 4arema pan area k που "κρεατοσιλεχτες" με διαφορα αλλα παράνομα μέσα όπως δίχτυα νυχτερινό 4arema ktl.ara η αυθαίρετη αλιεία 4αρίων σε αλλόκοτα μεγέθη sinexizete.an k οι λάτροις του είδους (ΜΥΑΛΩΜΈΝΑ αΤΟΜΑ)αφαιρούν από το φράγμα τα μεγάλα 4aria τα οποια θα γεννήσουν(k όλη ξέρουμε ότι στην κύπρο λόγο του κλίματος είναι κάπως δύσκολο αυτό για ορισμένα ήδη 4αρίων)θα οδηγηθούμε με μαθηματικούς υπολογισμούς στον κορεσμό του φράγματος!
όπως ο ίδιος λες φίλε PANTIS το πρόβλημα είναι η κρεατοσυλλογή που γίνεται τες πρώτες μέρες. Όσο για τα παράνομα μέσα, θέλω τουλάχιστον να ελπίζω, ότι επέρασε τζίνη η εποχή που ο καθένας έκαμνε ότι ήθελε, τουλάχιστον σε φράκτες μικρούς όπως ο Καλοπαναγιώτης που εύκολα εντοπίζονται οι παράνομοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όσο για τους εμπλουτισμούς, αυτοί γίνονται κάθε τρεις-τέσσερις μήνες, δηλαδή μιλούμε για 3-4 εμπλουτισμούς τον χρόνο. Το πρόβλημα όμως είναι να προλάβουν αυτές οι μικρές πεστροφούλες να μεγαλώσουν. όταν μεγαλώσουν και μετά είναι δικαίωμα του κάθε νόμιμου ψαρά με άδεια αλιείας να τις ψαρέψει.
Όπως εξαναείπα το ΚΟΤΑ είναι αρκετά ελαστικό, ένας ιδανικός για μένα αριθμός ψαριών είναι 7-8. Αλλά και πάλι, πόσες φορές πάεις και πιάνεις 15 ψάρια ένα άτομο; Ίσως να μην μου έτυχε ποτέ.... Οπότε και το ΚΟΤΑ να αλλάξει η οκκά εν 400. Άτε και έγινε 10 ψάρια το ΚΟΤΑ, ποιος θα κάμει έλεγχο; Είμαστε πολύ μακριά νυχτωμένοι, παίζουμε αγροτικό. Μακάρι να ελέγχεται ένα 5% των παρανομιών που γίνονται σε ψάρια κάτω του επιτρεπτού μεγέθους και μετά γυρεύκουμε και την Α'Εθνική...

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:όπως ο ίδιος λες φίλε PANTIS το πρόβλημα είναι η κρεατοσυλλογή που γίνεται τες πρώτες μέρες. Όσο για τα παράνομα μέσα, θέλω τουλάχιστον να ελπίζω, ότι επέρασε τζίνη η εποχή που ο καθένας έκαμνε ότι ήθελε, τουλάχιστον σε φράκτες μικρούς όπως ο Καλοπαναγιώτης που εύκολα εντοπίζονται οι παράνομοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όσο για τους εμπλουτισμούς, αυτοί γίνονται κάθε τρεις-τέσσερις μήνες, δηλαδή μιλούμε για 3-4 εμπλουτισμούς τον χρόνο. Το πρόβλημα όμως είναι να προλάβουν αυτές οι μικρές πεστροφούλες να μεγαλώσουν. όταν μεγαλώσουν και μετά είναι δικαίωμα του κάθε νόμιμου ψαρά με άδεια αλιείας να τις ψαρέψει.
Όπως εξαναείπα το ΚΟΤΑ είναι αρκετά ελαστικό, ένας ιδανικός για μένα αριθμός ψαριών είναι 7-8. Αλλά και πάλι, πόσες φορές πάεις και πιάνεις 15 ψάρια ένα άτομο; Ίσως να μην μου έτυχε ποτέ.... Οπότε και το ΚΟΤΑ να αλλάξει η οκκά εν 400. Άτε και έγινε 10 ψάρια το ΚΟΤΑ, ποιος θα κάμει έλεγχο; Είμαστε πολύ μακριά νυχτωμένοι, παίζουμε αγροτικό. Μακάρι να ελέγχεται ένα 5% των παρανομιών που γίνονται σε ψάρια κάτω του επιτρεπτού μεγέθους και μετά γυρεύκουμε και την Α'Εθνική...
Κωνσταντίνε, στο έχω ξαναπεί. Χρειάζεται πρώτα εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι σεβόμαστε το σπορ μας και μετά να απαιτούμε από την εποπτική αρχή να κάνει καλύτερους ελέγχους. Και εδώ μάλλον φαίνεται ότι συμβαίνει το αντίθετο. παρά το ότι εμείς οι ίδιοι δεν δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό προ΄ς το δικό μας σπορ, η εποπτική αρχή κάνει καλά την δουλειά της.

Πληροφοριακά φέτος πέραν των 30 ατόμων καταγγέλθηκαν μόνο από Καλοπαναγιώτη για διάφορες παρανομίες όπως πολλά καλάμια, ψάρεμα νύκτα, και κατοχή ψαριών πέραν του κότα ανά άτομο. Τα άτομα αυτά είναι και ξένοι αλλά και Κύπριοι. Αυτός ο αριθμός είναι ίσως μικρός, αλλά είναι εντυπωσιακά αυξημένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που μετρούνταν στα δάκτυλα ενός χεριού. Πάνω από 15 έχουν καταγγελθεί στην Λεύκα, άλλοι τόσοι στην Κλήρου. Άρα το "ποιός θα κάμει έλεγχο' που αναφέρεις πιο πάνω έχει πάψει να έχει ισχύ. Γίνονται έλεγχοι, και οι έλεγχοι αυτοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Ναι, κάποιοι πάλι θα ξεγλιστρούν. Ούτε όλοι οι ληστές τραπεζών πιάνονται. Αυτό σημαίνει όμως ότι μεχρι να πιάνονται όλοι εμείς θα κάνουμε και θα επικροτούμε λανθασμένες πρακτικές (όπως πιάσιμο μεγάλου αριθμού που πέραν του "ego boosting" - δεν μιλώ για σένα - μόνο ζημιά κάνει στο ψάρεμα μας)? Όπως εγώ μπορώ να επιστρέφω την πέστροφα των 15 αλλά και των 20 εκατοστών μπορεί να το κάνει όποιοσδήποτε - όταν θέλει. Και οφείλει να το κάνει ακόμη και αν η πέστροφα δεν ΄φαίνεται ότι θα ζήσει - υπάρχουν πολλά πουλιά που θα χαρούν για τον μεζέ που θα πάρουν τελείως νόμιμα!

Κωνσταντίνε, δεν γυρεύουμε την Α' Εθνική. ΕΙΜΑΣΤΕ πια Α' Εθνική!

caveman

Post by caveman »

Σήμμερα με τον Περούκκα, αν τζαι αραβονιάζετε πόψε (να ζήσετε ρε φίλε!! :D ) , πρωί πρωί ήρτεν λεμεσό τζαι επίαμε για κοτζινόφτερα με το εγγλέζικο.

Επιάμεν καμπόσα μεγάλα εκ των οπίον μερικά γίρο στα 400γρ (έπιασα το πιο μεγάλο κοτζινόφτερο της ζωής μου (350γρ)) τζαι μια μικρή αλλά πολλά όμοφρη πεστροφούα.

Φώτος που τον περούκκα αργότερα...
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Σήμμερα με τον Περούκκα, αν τζαι αραβονιάζετε πόψε (να ζήσετε ρε φίλε!! :D ) , ...
Να ζήσετε!
caveman wrote:πρωί πρωί ήρτεν λεμεσό τζαι επίαμε για κοτζινόφτερα με το εγγλέζικο.

Επιάμεν καμπόσα μεγάλα εκ των οπίον μερικά γίρο στα 400γρ (έπιασα το πιο μεγάλο κοτζινόφτερο της ζωής μου (350γρ)) τζαι μια μικρή αλλά πολλά όμοφρη πεστροφούα.

Φώτος που τον περούκκα αργότερα...
Πεστροφούαν????? :think: :think:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”