ΩΡΛ
Re: ΩΡΛ
Σε γυναικολόγο να πας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεhdemetris wrote:Ξέρετε κανέναν καλό ΩΡΛ που να έχει και γνώσεις από καταδύσεις?

να πάς χατζηπαντέλα μου να δούμε αν σάζεσαι!!!! είδαλιώς εν να κάμεις καλό βαρκάρη (αλλά βάρκα που εννα έβρουμε ?)

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Όποτε βουττήσω στουπώνει και δεν ακούω για καμιά εβδομάδα. Μετά περνά. Δεν με πονεί ιδιαίτερα αλλά εκατάντησε πολλά εκνευριστικό.gptochos wrote:Ρε φίλε μα ακόμα πονείς το αυτί σου? Ρε ρώτα τον Πανίκο σίγουρα κάποιον θα ξέρει!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Εξισώσεις κάνεις ; Επάθενα του και εγώ που δεν ήξερα τι ήταν οι εξισώσεις. Έμπενα μέσα στο αυτοκίνητο μετά το ψάρεμα και είχα το στο full γιατί δεν άκουα τίποτεHellRider wrote:και εμενα στουπωνουν καποτε και για 1-2 μερες δεν ακουω καλα.πονο δεν ειχα ποτεεν με ενοχλει αλλα εχει προβλημα η γυναικα γιατι δεν την ακουω που μουρμουρα
![]()

Εγώ πάλε τραβώ το λίγο. Γενικά αρκώ να κάμω εξισώσεις ειδικά αν ψαρεύω στα ρηχά. Τυχαίνει να κατεβώ στα 4-5 m και να κάτσω χωρίς να κάμω καθόλου εξίσωση. Άσε να δοκιμάσω να εξισώνω πιο έγκαιρα να δούμε.hemilios wrote: Εξισώσεις κάνεις ; Επάθενα του και εγώ που δεν ήξερα τι ήταν οι εξισώσεις.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Ρε τζίμυ...εγώ άμαν εν είμαι στε καλές μου και στα 2 μέτραhdemetris wrote:Εγώ πάλε τραβώ το λίγο. Γενικά αρκώ να κάμω εξισώσεις ειδικά αν ψαρεύω στα ρηχά. Τυχαίνει να κατεβώ στα 4-5 m και να κάτσω χωρίς να κάμω καθόλου εξίσωση. Άσε να δοκιμάσω να εξισώνω πιο έγκαιρα να δούμε.hemilios wrote: Εξισώσεις κάνεις ; Επάθενα του και εγώ που δεν ήξερα τι ήταν οι εξισώσεις.

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giorkos wrote: Ρε τζίμυ...εγώ άμαν εν είμαι στε καλές μου και στα 2 μέτρα![]()
![]()
να κάτσω τα αυτιά μου ενεν οκ... 5 μέτρα σωρίς εξίσωση εν σε πιέζουν αρκετά ώστε να 'αναγκαστείς΄να εξισώσεις ???
Πιέζουν αλλά με το ένα κρατώ το όπλο, με το άλλο κανένα βράχο για να σταθεροποιούμαι εν έχω ελεύθερο σιέρι. Επίσης ο θόρυβος της εξίσωσης θκιώχνει τα ψάρκα οπότε αποφεύγω τες όσο μπορώ

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- StephanosNic
Εγω επία σε εναν στην Λαρνακα, ο οποίος αν τζιε εν ασχολείτε με καταδύσεις, εν ανθρωπος της θαλασσας, ασχολείται με ιστιοπλοία τζιε εμένα πάντως έκαμε μου τρομερή διαφορα που επία τζιαμε. Φυσικά εγώ είχα κάμει τζιε εγχείρηση αλλά πάλε εν επερίμενα οτι η διαφορά εννα ήταν τοσο μεγάλη !
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
Στείλε το όνομα του με pmStephanosNic wrote:Εγω επία σε εναν στην Λαρνακα, ο οποίος αν τζιε εν ασχολείτε με καταδύσεις, εν ανθρωπος της θαλασσας, ασχολείται με ιστιοπλοία τζιε εμένα πάντως έκαμε μου τρομερή διαφορα που επία τζιαμε. Φυσικά εγώ είχα κάμει τζιε εγχείρηση αλλά πάλε εν επερίμενα οτι η διαφορά εννα ήταν τοσο μεγάλη !
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- markosgeorgiou
re pe8kia, ego kataferno ke exisono kala alla en na i8ela na ma8o na exisono xoris xeria giati en na me voi8a sto psarema. xeri kanenas na mu pi ?????

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Ρε παιθκια, εξίσωση ακρεφκουμε που την επιφάνια, πρέπει να εξισώνουμε πριν να νιώσουμε ενόχληση… και μεν ανησυχείτε ότι εν να διώξετε τα ψάρια, καμνετε εξισώσεις κανονικά γιατί ο χαττας εν αρκεί να γίνει….hdemetris wrote:Εγώ πάλε τραβώ το λίγο. Γενικά αρκώ να κάμω εξισώσεις ειδικά αν ψαρεύω στα ρηχά. Τυχαίνει να κατεβώ στα 4-5 m και να κάτσω χωρίς να κάμω καθόλου εξίσωση. Άσε να δοκιμάσω να εξισώνω πιο έγκαιρα να δούμε.hemilios wrote: Εξισώσεις κάνεις ; Επάθενα του και εγώ που δεν ήξερα τι ήταν οι εξισώσεις.
I live my life a breath at a time