Εμείς εστείναμεν βερτσιά μες το "λιμνάριν"caveman wrote:Πολλά ωραίο θέμα ανοίξατε κοπέλια.
Τζαι φυσικά, η πιο αλισμόνιτες στιγμές... ήταν άμαν έβρεισκα το αερόδιχτι που έστειννα την προηγούμενη νύχτα ΓΕΜΑΤΟ πουλιά![]()
![]()
![]()

Εμείς εστείναμεν βερτσιά μες το "λιμνάριν"caveman wrote:Πολλά ωραίο θέμα ανοίξατε κοπέλια.
Τζαι φυσικά, η πιο αλισμόνιτες στιγμές... ήταν άμαν έβρεισκα το αερόδιχτι που έστειννα την προηγούμενη νύχτα ΓΕΜΑΤΟ πουλιά![]()
![]()
![]()
Στην γειτονιά που μεινισκω τωρά, οι μιτσοι της γειτονιας κατεβαίνουν κάθε απόγευμα δίπλα που το σπίτι μου τζαι πέζουν μάππα. Εκάμαν τζιαι πόρτες με ξύλα που τις οικοδομές τζιαι εξελιχθικαν πιο πολλά που μας. Τζαμε που ένει οι πορτάριες ιβραν παλιά χαλιά τζιαι εβαλαν τα ( να δουμε πια που γυναίκα κλαίει τα χαλιά τηςSomeone wrote:Ε, εν ήσιε ΚΑΝΕΝΑ.
Το σιοκ που επάθαμε ακόμα συζητούμε το.
Τελικά επήραμε είδηση ότι τωρά οι μιτσιοί παν 2 φορές την εβδομάδα σε "ακαδημίες" τζιαι τις υπόλοιπες ώρες εν πας το computer. Τα Σ/Κ ούτε λόγος να παν στα "γήπεδα του σχολείου". Εν μακρυά, έσιει αυτοκίνητα στο δρόμο, κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π.
MariosK wrote:Νομίζω πρέπει να τα κοπελούθκια (απόγονοι) της γενιά του 75-85. Αν λησμονούν τα παλλιά ούλλοι σαν εμάς σίουρα εν θα αφήκουν τα παιθκιά τους να καταντήσουν όπως την σημερινή νεολαίαν.
έτσι μάθκιαOmersub wrote:οι δε μιτσοι εν βαωμενοι εσσω τους τζαι αν τυχη να τους δεις, τα μαθκια τους εν ολοκοκινα που την τηλεόραση
Γι' αυτό αν έχετε ανιψούθκια ή μωρά δικά σας βάρτε τους τωρά μέσα στο ψάρεμα . Άμαν τους τραβήσει η θάλασσα που μιτσιους όχι να τους τάξουν τον κόσμο όλο ,με τα ναρκωτικά δεν υπάρχει περίπτωσει να ασχοληθούν.StephanosNic wrote:φίλε εμένα ένα πραμα μου εκαμε εντύπωση. Τότε εμείς εν ξέραμε τί ήταν το τσιάρο ούτε τα ναρκωτικά. Προχτες επερνούσα που ενα γυμνάσιο τζιε είδα τους μιτσιουσ μαζεμένους τζιαμε τζιε επινναν τσιαρο...Σκεφτου...εμείς τότε θυμούμε εσχολάναμε τζιε επιαναμε τα ποδήλατα τζιε οποιον παρει ο χαρος. Αλλά τζίνο που με κάμνει να σκέφτουμε εν τα ναρκωτικά. Εχει εφηβους 16 χρονων που καμνουν ναρκωτικά επειδή εν αντεχουν την καθημερινότητα. ΑΚΟΥ ΠΕΛΛΑΡΑ !!!! αμα εν την αντέχεις στα 16 στα 30 τί πρεπει να καμεις δηλαδή ?
Οι νεοι σήμερα εν ασχολούνται με τίποτε. Μονο pc τζιε τίποτε άλλο. Ούτε να γυμναστούν,ούτε να κάμουν τίποτε εποικοδομητικό. Η μόνη τους εννια ενι πόσο 'cool' εννα ένι. Εκαταντήσαν υλιστές χωρίς όνειρα τζιε φιλοδοξίες. Εν το παίζω μεγάλος (26 είμαι) αλλά θυμώνω με τζίνα που θωρώ γυρώ μου. Σκέφτου στα 26 τους τι εννα κάμνουν δηλαδή...