ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΙΦΙΕΣ
- michaelfish
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΙΦΙΕΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΙΦΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ 1.50 ΜΕΤΡΟ. 7 ΚΙΛΑ!!!!!!!
Re: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΙΦΙΕΣ
φιλε εν προσφατες οι φοτογραφιες ? 

- chrysanthos9
Μπραβο ωραια ψαρια με παραγαδι? ρε φιλε ομως το ορφοπουλι και το μινερακι επρεπε να τα αφησεις φτανουν σε μεγαλα μεγεθοι και εν κριμα να τα σκοτωνουμε μικρα
Rememper always someone waiting for you at home
- michaelfish
νε ρε στις 29/11/09 . ενα γραψω λιγα λογια στο περιοδικο που ενα βγει . τα αλλα ψαρια επιαστικαν πασ το παραγαδι.
- AggelosLRK
ενα καμεις αρθρο για τους ξιφιες?παντα με ενδιεφερε να πιανω εξωτικα ψαρια 

- michaelfish
ενα γραψω λια λογια ιντα που εγινηκε τζινη την μερα.
ok thanks ...
-
Αγγελε, Αντρεα , Μιχαλη ..............
Ρε παιθκια εσιη μισην ωρα που σκεφτουμε αν πρεπει να πω κατι η να σιωπησω
Δεν θελω να καταντω "κοτσιακαρη" ουτε τζιαι να πεζω τον εξυπνο τζια τον οπαδον του Μα..κα του Περδικη.
Απλα πρεπει να πω οτι τζιηνος ο Ξιφιας που πιαστηκε τυχαια στο παραγαδι ειναι μωρο βρεφος. Μπορει να φταση 300κιλα και βαλε. Εμεις φτασαμε τετοια ψαρκα "καποτε"
. Σημερα ομως απειλουνται με αφανισμο.
Αμαν εν μωρα βρεφη ας τους χαριζουμεν την ζωη. Να μεγαλωσουν, να γεννησουν τζιαι μετα.
Αν τζιην το ψαριν εν τροπαιον, για καποιους, τζιαι αποδειξη της μαστορκας τους, τι να πω. Ισως καποιοι μεγαλυτεροι να μην μας τα εμαθαν σωστα.
Καποτε επαιζαμεν που 100 Τζιηκλες ο καθενας τζιαι παλε εν ειμαστεν ευχαριστημενοι γιατι ο "Γιαννης" επαιξεν περιτου μας.
Καποτε επιαννα, εναν κατσιμο, στον Ξυλιατο 300 πεστροφες τζιαι που τζιηνα επαθα τζιαι Tennis Elbow.
ΠΟΥΝΤΑ σημερα
Εμεις τα καταστρεψαμε. Ειτε με τες πραξεις μας ειτε με την ανοχη μας.
Εσεις οι νεωτεροι ας φερτητε καλυτερα. Για τα παιδια σας.
Ρε παιθκια εσιη μισην ωρα που σκεφτουμε αν πρεπει να πω κατι η να σιωπησω

Δεν θελω να καταντω "κοτσιακαρη" ουτε τζιαι να πεζω τον εξυπνο τζια τον οπαδον του Μα..κα του Περδικη.
Απλα πρεπει να πω οτι τζιηνος ο Ξιφιας που πιαστηκε τυχαια στο παραγαδι ειναι μωρο βρεφος. Μπορει να φταση 300κιλα και βαλε. Εμεις φτασαμε τετοια ψαρκα "καποτε"

Αμαν εν μωρα βρεφη ας τους χαριζουμεν την ζωη. Να μεγαλωσουν, να γεννησουν τζιαι μετα.
Αν τζιην το ψαριν εν τροπαιον, για καποιους, τζιαι αποδειξη της μαστορκας τους, τι να πω. Ισως καποιοι μεγαλυτεροι να μην μας τα εμαθαν σωστα.
Καποτε επαιζαμεν που 100 Τζιηκλες ο καθενας τζιαι παλε εν ειμαστεν ευχαριστημενοι γιατι ο "Γιαννης" επαιξεν περιτου μας.
Καποτε επιαννα, εναν κατσιμο, στον Ξυλιατο 300 πεστροφες τζιαι που τζιηνα επαθα τζιαι Tennis Elbow.
ΠΟΥΝΤΑ σημερα

- michaelfish
ε φιλε μου πρωτα πρωτα ο ξιφιας και οι παλαμιδες ε με το τρολλινγ που τα πιασαμε και οχι πας το παραγαδι. και για εκεινο που ειπες οτι επρεπε να τον αφησουμεν , ενομιζω κανενας οταν επιανε ετσι ψαρι να το αφηνε. ε φιλε δικαιομα σου να λαλεισ οτι θελεισ αλλα αν ισουν στην θεση μου πιστεψε με το ιδιο θα εκαμνες.ενταξει να μου πεισ για το μινερουι αλλα οι ρε και για τον ξιφια.
Last edited by michaelfish on Mon Dec 21, 2009 11:59 am, edited 1 time in total.
Μιχάλη ο κύριος Ευάνθης όντας ένας απο τους καλύτερους ερ. ψαράδες στην Κύπρο έχει αρκετές εμπειρίες και αρκετές επαφές με αυτού του είδους τα ψάρια . Πίστεψε με ότι αυτά που σου λέει έυσταθούν και ότι εάν ο ίδιος έπιανε αυτό το ψάρι 101% θα το επέστρεφε πίσω μετά απο μια ωραία φωτογραφία. Φυσικά ναι εάν είμουν εγώ στην θέση σου 80% θα κρατούσα το ψάρι.. Εάν είχα κανένα άλλο έμπειρο μαζό μου αρκετά έμπειρο θα το βγάζαμε απο το νερό όπως πρέπει να το φωτογραφίζαμε και να το βάζαμε πίσω ξανά όπως πρέπει χωρίς να το σκοτώσουμε. Αλλά δυστηχώς μόνο 20% είναι οι πιθανότητες να πάω με κάποιο αρκετά έμπειρο ψάρεμα . Συνήθως ΄παίρνω άτομα μαζί μου που θέλουν να δούνε κάτι ή που δέν έχουν βάρκα. Ο ξιφίας είναι πράγματι ένα σπάνιο ψάρι για τον ερ. ψαρά που δέν τον ψαρεύει πολύ συχνά . Κάποτε όμως τα ξιφιάδικα έκαναν μαζικές εκκαθαρίσεις και έτσι σήμερα ο ξιφίας αποτελεί σπάνιο είδος. Είσαι νεαρός ψαράς και κατάφερες να πιάσεις ένα ωραίο ψάρι. Μπράβο σου , με΄αυτό και άλλα ψάρια θα ωριμάσεις ακόμη περισσότερο και θα καταλάβεις την σημασία του να αφήνουμε ένα μικρό ψάρι πίσω στο νερό. όταν καθαρίσεις αυτόν τον ξιφία για να τον φάς θα διαπιστώσεις ότι απο 7 κιλά το καθαρό του κρέασ δέν ξεπερνάει τα 3-4 κιλά. Μην παίρνεις τα λόγια στο φόρουμ προσωπικά, εδώ είμαστε όλοι ερ. ψαράδες σκοπός μας είναι οι θάλασσες να έχουν μέσα ψάρια για να μπορούμε να τα ψαρεύουμε και να κάνουμε το χόμπι μας. Η κάρπωση δέν μας απασχολέι και τόσο. Να είσαι σίγουρος ότι θα διδαχθείς πολλά πράγματα απο εδώ μέσα.
- michaelfish
ε φιλε μου σιγουρα μαθαινω παρα πολλα πραγματα που δαμε. ευχαριστω οσους με συμβουλεψαν τι επρεπε να καμω. αν ξαναπιαμε ετσι μινερι η ετσι ορφο σιγουρα ενα τα αφησω. παλι ευχαριστω το admin , τον κυριο ευανθη, και το χρυσανθο.σιγουρα ετζαι περνω το πρωσοπικα. εγω θελω να με συμβουλεβετε και να συζητουμε για τα λαθη που κανω για να μην τα ξανακανω.
Μπράβο ρε Μιχάλη είσαι τσιάκκοςmichaelfish wrote:ε φιλε μου σιγουρα μαθαινω παρα πολλα πραγματα που δαμε. ευχαριστω οσους με συμβουλεψαν τι επρεπε να καμω. αν ξαναπιαμε ετσι μινερι η ετσι ορφο σιγουρα ενα τα αφησω. παλι ευχαριστω το admin , τον κυριο ευανθη, και το χρυσανθο.σιγουρα ετζαι περνω το πρωσοπικα. εγω θελω να με συμβουλεβετε και να συζητουμε για τα λαθη που κανω για να μην τα ξανακανω.

- konstantinos kalogir
michaelfish wrote:ε φιλε μου πρωτα πρωτα ο ξιφιας και οι παλαμιδες ε με το τρολλινγ που τα πιασαμε και οχι πας το παραγαδι. και για εκεινο που ειπες οτι επρεπε να τον αφησουμεν , ενομιζω κανενας οταν επιανε ετσι ψαρι να το αφηνε. ε φιλε δικαιομα σου να λαλεισ οτι θελεισ αλλα αν ισουν στην θεση μου πιστεψε με το ιδιο θα εκαμνες.ενταξει να μου πεισ για το μινερουι αλλα οι ρε και για τον ξιφια.

- AggelosLRK
Δεν ηθελα να πω τιποτα γιατι ειμαι μουρμουρης και την εσυρα απαλα και ουτε τωρα θα πω κατι,καλες ψαριες να εχουμε και ο μιχαλης καταλαβε τα λαθη του πιστευω.EVANTHIS LOIZOU wrote:Αγγελε, Αντρεα , Μιχαλη ..............
Ρε παιθκια εσιη μισην ωρα που σκεφτουμε αν πρεπει να πω κατι η να σιωπησω![]()
![]()
![]()
Απλα πρεπει να πω οτι τζιηνος ο Ξιφιας που πιαστηκε τυχαια στο παραγαδι ειναι μωρο βρεφος. Μπορει να φταση 300κιλα και βαλε. Εμεις φτασαμε τετοια ψαρκα "καποτε"![]()
. Σημερα ομως απειλουνται με αφανισμο.
ΠΟΥΝΤΑ σημερα![]()
![]()
![]()
κατι πρεπει να εμασολαβησεmichaelfish wrote:ε φιλε μου σιγουρα μαθαινω παρα πολλα πραγματα που δαμε. ευχαριστω οσους με συμβουλεψαν τι επρεπε να καμω. αν ξαναπιαμε ετσι μινερι η ετσι ορφο σιγουρα ενα τα αφησω. παλι ευχαριστω το admin , τον κυριο ευανθη, και το χρυσανθο.σιγουρα ετζαι περνω το πρωσοπικα. εγω θελω να με συμβουλεβετε και να συζητουμε για τα λαθη που κανω για να μην τα ξανακανω.

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...