Kαι έτσι για να ψηλώσει το ηθικό, μια περσινή φώτο...

Ψαράκια πάντα χρησιμοποιώ 2 διαφορετικά. Συνήθως το magnum άσπρο-κόκκινο δουλεύει καλάyaris-rs wrote:όποιος θέλει ας μας πει
με τι χρώμα ψαράκι ψαρεύει
αν έχει και φώτο ακόμα καλύτερα
άκουσα πολλά μεχρι τώρα
άλλα το ξημέρωμα αλλά μόλις ξημερωση
αλλά όταν έχει πασεληνο
![]()
1) Βάρκα: δεν υπάρχει περιορισμός αλλά εννοείται να είναι τέτοιου μεγέθους ώστε αν σε βρει καιρός να μπορείς να επιστρέψεις. Η προηγούμενη μου βάρκα - 4,70μ πήγαινε μια χαρά.pringipas wrote:Επειδη είμαι πρωτάρης στο ψάρεμα τόνου μπορεί κανεις να μου πεί τι χρειάζεσαι για αυτό του είδους ψάρεμα?![]()
Τί είδους βάρκα?
Πόσα άλογα μηχανη?
Τι καλάμι?
Τι ταχύτητα να πηγαίνεις?
Τι δόλωμα?
Αυτα μόνο. Τα άλλα τα ξέρω
ΟΚ. Ακρόαση κανάλι 73.iacovos wrote:to loipon boys.akousa k egw oti exoun arxisei na tsimpoun.proswpika oso afora to xrwma gia ta psarakia,to lila tis halco ine me diafora to kalutero.tsimpa polu eidika prin to ximerwma alla douleuei arketa kala kai sto ximerwma.to aspro-kokkino ine episis kali epilo0gi gia to ximerwma.oso afora topothesies to kalo me tin ag.napa ine oti pianontai arketa exw.2-3 nautika.megali exoikonomisi venzinis.krokodeilakia an tha paw tonous tin kiriaki tha se eidopoiisw na ta poume kai apo konta
Πήγα και εγώ την Κυριακή αλλά δεν έβγαλα τίποτε. Πράγματι ο καιρός ήταν περίεργος. Ανατολικό που δυνάμωνε, συννεφιά κλπ. Πάλι καλά που καταφέρατε και βγάλατε ψάρια. Καμιά φώτο;yaris-rs wrote:ti egine file piges telika evgales tipota
emeis pigame tin kiriaki an kai den itan kalos o kairos
pirame enan 11 kila kai ena 3 kila