ΣΥΡΤΗ ΑΦΡΟΥ !!!
- Captain theodoros
Re: ΣΥΡΤΗ ΑΦΡΟΥ !!!
Σήμερα των αγίων Θεοφάνιων βγήκα μια βόλτα έξω από το λιμάνι πριν την τέλεση του μυστήριου του ιερού σταυρού , μετά από ένα μίλι από το λιμάνι γινόταν πόλεμος από τονακια , δεν χτύπησε τίποτα όμως ;
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
-
Καλησπεριζω απο μια βροχερη Κυπρο
Παντως Καπετανιε μου εκεινα τα Τονακια μου κατσανε πολυ στο στομαχι και που θα'λθω να παμε παρεα να τα κυνηγησουμε
Απο εξοπλισμο μην σκεφτεσαι. "εχουμεν γιωρκην"

Παντως Καπετανιε μου εκεινα τα Τονακια μου κατσανε πολυ στο στομαχι και που θα'λθω να παμε παρεα να τα κυνηγησουμε

Απο εξοπλισμο μην σκεφτεσαι. "εχουμεν γιωρκην"

- Captain theodoros
καλημερα κ. ευανθη να το δω και δεν θα το πιστευω , να πιασουμε αυτα τα θυρια

- Captain theodoros
Καλημέρα σήμερα πήγα για συρτουλα στο ξημέρωμα ήταν μια γαλανή σκέτη ομορφιά , για μισή ώρα παιδιά ίσως και λιγότερο πήρα τέσσερα λαβράκια του μισό κιλό περίπου το καθένα , το ευχαριστήθηκα πολύ εάν καθόμουν και άλλο θα έπαιρνα και άλλα , σήμερα η γειτονιά τους είχε πολλά ψάρια αλλά μου έφταναν , έχουμε πει όχι καταχρήσεις στην γαλανή για να έχουμε και αύριο .
- Captain theodoros
Ταχύτητα συρτής 2, 3 μίλια δόλωμα άσπρο ραγκλου!!! 5 εκατοστών παράμαλλο 25αρι αόρατο 3 οργιές και 25 οργιές η μάνα 50αρα πίσω από το σκάφος που δούλευα σήμερα !
Last edited by Captain theodoros on Wed Mar 21, 2012 6:21 am, edited 3 times in total.
Μπράβο καπετάνιε πάντα τέτοια
- plenom'metatopsarem?
Μπράβο σου καπετάνιε! Και καλή σου μέρα και καλές θάλασσες!
Άντε, βάλαμε τις "κα..μαριέρες" πίσω στη...θήκη τους κι αρχίσαμε άλλα ψαρέματα

Άντε, βάλαμε τις "κα..μαριέρες" πίσω στη...θήκη τους κι αρχίσαμε άλλα ψαρέματα

- Captain theodoros
- plenom'metatopsarem?
Ε μα ναι!Captain theodoros wrote:Σου έμεινε οι καμαριέρες![]()
![]()
![]()
![]()

Και δεν δούλεψαν και αρκετά φέτος!

Να παραπονεθούμε στη διεύθυνση!

- Captain theodoros
- Captain theodoros
Η πρωινή βόλτα μια ωρίτσα σε άλλο πάγκο δεν είχε τίποτα .
Αλλά ένα πρωινό να το πιεις στο ποτήρι .
Ποτέ δεν πάμε σε πάγκο που πήραμε ψάρια χθες , είναι καταστροφή !
- plenom'metatopsarem?
Captain theodoros wrote:Η πρωινή βόλτα μια ωρίτσα σε άλλο πάγκο δεν είχε τίποτα .

Καλή σου μέρα! Κι αν κρίνω από την πρωινή βόλτα και τη θάλασσα όπως την περιγράφεις, μόνο καλή μπορεί να είναι!

- Captain theodoros
plenom'metatopsarem? wrote:Captain theodoros wrote:Η πρωινή βόλτα μια ωρίτσα σε άλλο πάγκο δεν είχε τίποτα .
Ποτέ δεν πάμε σε πάγκο που πήραμε ψάρια χθες , είναι καταστροφή !Δεν είναι πάντα όμως κανόνας Κάπταιν, σωστά?
Καλή σου μέρα! Κι αν κρίνω από την πρωινή βόλτα και τη θάλασσα όπως την περιγράφεις, μόνο καλή μπορεί να είναι!
Ποτέ στην θάλασσα δεν μπορείς να πεις όπως ήταν χθες , θα είναι και σήμερα .
Είμαι όμως κατηγορηματικός στο θέμα λαβράκια , τα λαβράκια ζουν σαν οικογένεια και εάν πάρεις από την οικογένεια τα μισά και πλέον μέλη η οικογένεια θα διασπασθεί , θα ψάξουν να βρουν αλλού ταίρια , αυτό μου έχει διδάξει η πείρα ετών στα λαβράκια που τόσο αγαπώ το ψάρεμα τους !
- plenom'metatopsarem?
Σύμφωνοι καπετάνιε, αν μιλάς κιόλας για λαβράκιαCaptain theodoros wrote:plenom'metatopsarem? wrote:Captain theodoros wrote:Η πρωινή βόλτα μια ωρίτσα σε άλλο πάγκο δεν είχε τίποτα .
Ποτέ δεν πάμε σε πάγκο που πήραμε ψάρια χθες , είναι καταστροφή !Δεν είναι πάντα όμως κανόνας Κάπταιν, σωστά?
Ποτέ στην θάλασσα δεν μπορείς να πεις όπως ήταν χθες , θα είναι και σήμερα .
Είμαι όμως κατηγορηματικός στο θέμα λαβράκια , τα λαβράκια ζουν σαν οικογένεια και εάν πάρεις από την οικογένεια τα μισά και πλέον μέλη η οικογένεια θα διασπασθεί , θα ψάξουν να βρουν αλλού ταίρια , αυτό μου έχει διδάξει η πείρα ετών στα λαβράκια που τόσο αγαπώ το ψάρεμα τους !

Αν και μου έχει τύχει (από έξω όμως όχι με συρτή) να πάρω 2 συνεχόμενες μέρες. Ευνοούσαν όμως πάρα πολύ οι καιρικές συνθήκες και η θάλασσα (θολούρα και λοιπά). Αλλά όντως ισχύει αυτό που λες (δεν μιλάμε για εξαιρέσεις που τα λαβράκια έχουν μεγαλώσει ΠΑΡΑ πολύ, οπόταν μάλλον μόνα τους τριγυρνάνε

- Captain theodoros
Σήμερα έκανα συρτή δυο ώρες να βλέπω τα τονακια να γίνετε χαμός και να μην τσιμπά τίποτα , πιστεύω ότι επειδή ήταν λαδιά η θάλασσα έβλεπαν καθαρά το δόλωμα και ήταν αρνητικά και δεν έτρωγαν τα τεχνητά !