THYNNUS ALALUNGA
Re: THYNNUS ALALUNGA
Same! Φιλέ πρωινά τσιμπήματα??? Σαννα και άμαν ξημερώσει έν τσιμπούν???giannosP wrote:2 σημερα στο παραλιμνι!
Η βαθυνίσκουν ???

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, ΠΡΙΝ από τις Εκλογές, ΚΑΤΑ την διάρκεια του Πολέμου, και.... ΜΕΤΑ το Ψάρεμα!"
φιλε ,την προηγουμενη νυχτα ειχε φεγγαρι, και ετσι ο τονος ετροεν ουλλη την νυχτα(οταν τον ανειξαμε το στομαχη του ειταν γεματο σαρδελες), και για αυτο δεν ειχε ορεξη.Το τεχνητο ειχε βυθηση 2μ βαθος
Life is a game....Fishing is serious!
παιδια επιε κανενας λαρνακα εφανηκαν τπτ η αδηκα εναπαω αυριο?
κανενας αλος ποθ επιε παιθκια να μας πει αν εκαμε τπτ/
-
Ο Γιωργος ο Κατουντας πηρε 2 ψαρια στην Λαρνακα σημερα 

Pambs wrote:4 εψες στον υπνο μου
Έπιασες και τες 4 ρε φίλε μου?

Χαράς τον ύπνο που είχες

πηγα εκτες λαρνακα επιασαμε μια κατι επιαν να φανουν....
Σαββατοκλυριακο πρωταρά μλια απόγευμα σαββάτου και μια παχουλούα 13.5 κιλά την Κυριακή , είχα και ένα κόψιμο
Ωραίο ψάρι φίλε μου!
Αλλα εν βλέπω κόψιμο στο πλευρό για να φύει το αίμα του ψαρκού...τζαι φαίνεται μου λλίο περίεργο.
Εν το κάμνετε τούτο μόλις φκεί το ψάρι στην βάρκα? Κάμνετε κάτι διαφορετικό (βράγχια, καρδία π.χ)?

Αλλα εν βλέπω κόψιμο στο πλευρό για να φύει το αίμα του ψαρκού...τζαι φαίνεται μου λλίο περίεργο.
Εν το κάμνετε τούτο μόλις φκεί το ψάρι στην βάρκα? Κάμνετε κάτι διαφορετικό (βράγχια, καρδία π.χ)?

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, ΠΡΙΝ από τις Εκλογές, ΚΑΤΑ την διάρκεια του Πολέμου, και.... ΜΕΤΑ το Ψάρεμα!"
ωραια παρατηρηση.
εγω το κοψιμο το κανω, εκει που πιανει το χερι του φιλου στην φωτογραφια. ενα απο την μια πλευρα κια ενα απο την αλλη. Μετα κοβω και μπροστα, κατω απο τα βραγχια (εκειπου ενωνονται τα κατω μερη των βραγχιων με την κατω γναθο..
Κανει καποιος κατι άλλο?
εγω το κοψιμο το κανω, εκει που πιανει το χερι του φιλου στην φωτογραφια. ενα απο την μια πλευρα κια ενα απο την αλλη. Μετα κοβω και μπροστα, κατω απο τα βραγχια (εκειπου ενωνονται τα κατω μερη των βραγχιων με την κατω γναθο..
Κανει καποιος κατι άλλο?
Ο καλύτερος τρόπος για αφαίμαξης (συνίσταται από τους Ιάπωνες για καλύτερη ποιότητα sushi) είναι μια τομή πίσω από κάθε πλαϊνό πτερύγιο και μια πίσω από την καρδία η οποία βρίσκετε από κάτω ανάμεσα στα βράγχια. Όλα αυτά αφού θανατώσουμε το ψάρι καρφώνοντας του ένα μακρύ αιχμηρό αντικείμενο στο μαλακό σημείο ανάμεσα και λίγο πάνω από τα μάτια.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com