αχαχαχα προστυχε!!fISHANDCHIPS wrote:Έχω και εγώ ο ίδιο καλάμι με το δικό σου, τωρά που το είπες το πρόσεξα
Κανόνησε να πάμε καμια εξόρμηση μαζί και θα σου εξηγήσω γιατι είναι ανάποδα![]()
![]()

αχαχαχα προστυχε!!fISHANDCHIPS wrote:Έχω και εγώ ο ίδιο καλάμι με το δικό σου, τωρά που το είπες το πρόσεξα
Κανόνησε να πάμε καμια εξόρμηση μαζί και θα σου εξηγήσω γιατι είναι ανάποδα![]()
![]()
Όντος ρε φίλε μετά που καταισιέψαμεν κάμποσην πεζίνα τζε δολώματα εχτές επίαμεν Πέγεια τζε έκοψεν μας τα μινέρι μεγάλο πας την συρτή τζε είδαμεν έναν σωρό ψάρκαΠαμπος wrote:ρε μαριε παρετα ποτζει που παεις τζαι δοκιμασε πεγεια , τουλαχιστον εν λιον πιο κρυα τα νερα , περκιμον εν τους εβρεις , εμεις ποτζει λατσι εν τους βρισκουμε η τουλαχιστον ξεκινα πιο βαθκια γιατι εν πολοπασιν βαθκια .
Καλησπέρα κ. Ευάνθη. Λάθος χειρισμός, φρένα μηχανής και ταχύτητα βάρκας, και κακό στήσιμο του παράμαλλου μάλλον. Εκτύπησε 20Amper η μηχανή σε ένα τράβημα που έκαμεν και εφκάλαμεν το παραμάλλο κομένο που το 2ο αγκίστρι και κάτω. Υποθέτω ότι όπως έκαμεν το τράβημα προς τα κάτω εγύρισε το παραμαλλο στο πλευρό της σιαγόνας του και έκοψεν τονEVANTHIS LOIZOU wrote:Μαριε Κ.![]()
Καλησπεριζω
Πως τζιαι "εκοψεν σας τα το Μινερι"![]()
![]()
![]()
![]()
Τι πηγε στραβα????
0.50mmEVANTHIS LOIZOU wrote:Δεν ηταν "ΔΙΠΛΑΡΩΜΕΝΟ" το παραμαλλο![]()
![]()
![]()
Τι διαμετρο ειχε?????
Ε τότε δεν ήταν διπλαρωμένοΣτάθης wrote:"Διπλαρωμένο" Μάριε πάει να πει διπλό, βάζεις διπλή τη μισίνα του παράμαλου με bimini twist όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δυνατούς αντιπάλους με σχετικά λεπτά για το μέγεθος τους εργαλεία.
Και στο εγγλέζικο έχει περιπτώσεις που χρειάζεται να διπλαρώσεις το παράμαλο, μακάρι μόνο να χρειαζόταν συχνότερα.