Εξορμήσεις και αποτελέσματα
-
Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα
μαριε πιας ετεριας αγκιστρια βαλλεις?
- plenom'metatopsarem?
μάριος, εν σκουριά που φαίνεται πάνω στο αγκίστρι, ή εν τα σηεία που λες μασημένα?MariosK wrote:Που να ξέρω τι έχει τζιαμέ που κάτω ρε φίλε! Αφού εν θορώGreg wrote:απο παραλια εχω στα τεχνητα μου jigging single hooks απο 1/0-6/0 .. και επιες με το αγκιστρι της τριχας στους κολαουζους??? α ρε μαριεκ![]()
![]()
! Πάντος ρε φίλε αν προσέξεις καλά το αγκίστρι δεν είναι απλά ζαβομένον, εν ΜΑΣΗΜΕΝΟΝ!!!
Φίλε το συγκεκριμένο δεν είναι ποιοτικό αγκίστρι. Δεν επιένναμεν για έτσι πράματα!!! Τωρά εμάθαμεν όμωςNirou Panagiotis wrote:μαριε πιας ετεριας αγκιστρια βαλλεις?

Φοίβο όταν λέω μασημένο εννοώ τα λυγίσματα που έχει στην ακίδα (κυνηγό) και στην μύτη του αγκιστριού. Δεν είναι λυγίσματα από τράβημα ούτες στρίψιμο... Η σκουριά είναι σκουριά... Το αγκίστρι ήταν καινούργιο απλά είχεν λίγες μέρες που το έφκαλα και επειδή ήταν άχρηστο δεν το έπλυνα.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
μασημένο, μασημένο δηλαδήMariosK wrote:Φίλε το συγκεκριμένο δεν είναι ποιοτικό αγκίστρι. Δεν επιένναμεν για έτσι πράματα!!! Τωρά εμάθαμεν όμωςNirou Panagiotis wrote:μαριε πιας ετεριας αγκιστρια βαλλεις?![]()
![]()
.
Φοίβο όταν λέω μασημένο εννοώ τα λυγίσματα που έχει στην ακίδα (κυνηγό) και στην μύτη του αγκιστριού. Δεν είναι λυγίσματα από τράβημα ούτες στρίψιμο... Η σκουριά είναι σκουριά... Το αγκίστρι ήταν καινούργιο απλά είχεν λίγες μέρες που το έφκαλα και επειδή ήταν άχρηστο δεν το έπλυνα.

Σε τι βάθος ψαρεύατε?!
- konstantinos kalogir
Ψάρεμα εχτές από τισ 5.30 - 15:00, 3 χταποδια - το ένα 2 κιλά ζυγισμένο! - και 4-5 κιλά γόππες, σπάρους και σκάρους! Επεράσαμε καλά αλλά έφαεν μας ο ήλιος!!
-
Τι εκανες στο ψαρεμα* βρε Κωτσιο

Υ.Γ.* και οχι μονο

Υ.Γ.* και οχι μονο
- plenom'metatopsarem?
konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εχτές από τισ 5.30 - 15:00, 3 χταποδια - το ένα 2 κιλά ζυγισμένο! - και 4-5 κιλά γόππες, σπάρους και σκάρους! Επεράσαμε καλά αλλά έφαεν μας ο ήλιος!!

βάλτε τέντα!
-
ενενν μαζι μου που επιε, εγω εχω την τεντουα μου. εμαυρισες παραπανω ρε?? εννα καταντησεις να μεν σε αναγνωριζει κανενας αλλο λιοplenom'metatopsarem? wrote:konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εχτές από τισ 5.30 - 15:00, 3 χταποδια - το ένα 2 κιλά ζυγισμένο! - και 4-5 κιλά γόππες, σπάρους και σκάρους! Επεράσαμε καλά αλλά έφαεν μας ο ήλιος!!![]()
![]()
![]()
βάλτε τέντα!

- konstantinos kalogir
Για την ιστορία εχτές είμασταν περιοχή Λατσιού και εψαρευαμε καθετή μαζί με τον Πόλυ (PM OUTDOORS) και τον andrea5 (νομίζω εν έτσι το nicname σου, διόρθωσμε!EVANTHIS LOIZOU wrote:Τι εκανες στο ψαρεμα* βρε Κωτσιο![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.* και οχι μονο

Λυθρίνια
Σπάρους
Γόππες
Μένουλες
Γύλους
Πέρκες
Κατσούλες
Χάννους
Χειλούδες
Εν εφκάλαμε κάποιο μεγάλο ψάρι στην προσπάθια μας να ψαρέψουμε μολύβι φύλακα αλλά εν πειράζει επεράσαμε πολλά καλά αφού εφκίκαν ψαρούθκια στες καθετές!!
- plenom'metatopsarem?
είδες που τα φραντζολάκια επιάσαν τόπο?!konstantinos kalogir wrote:Για την ιστορία εχτές είμασταν περιοχή Λατσιού και εψαρευαμε καθετή μαζί με τον Πόλυ (PM OUTDOORS) και τον andrea5 (νομίζω εν έτσι το nicname σου, διόρθωσμε!EVANTHIS LOIZOU wrote:Τι εκανες στο ψαρεμα* βρε Κωτσιο![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.* και οχι μονο). Είχαμε σαν βασικό δόλωμα τα DYNABAIT, την πράσινη συσκευασία (ακροβάτη) και την κόκκινη (αμερικάνο). Επίσης είχαμε αρκετά φρανζολάκια (τα οποία εφάαμε τα εμείς τελικά), γαρίδα και ζυμάρι. Τελικά το πιο αποτελεσματικό δόλωμα ήταν το DYNABAIT - όπως πάντα τα ψάρια προτιμούν το σκουλίκι - ενυδατωμένο μέσα σε άρωμα σαρδέλας, και επίασαμε μια πολλά μεγάλη ποικιλία ψαριών όπως:
Λυθρίνια
Σπάρους
Γόππες
Μένουλες
Γύλους
Πέρκες
Κατσούλες
Χάννους
Χειλούδες
Εν εφκάλαμε κάποιο μεγάλο ψάρι στην προσπάθια μας να ψαρέψουμε μολύβι φύλακα αλλά εν πειράζει επεράσαμε πολλά καλά αφού εφκίκαν ψαρούθκια στες καθετές!!

- konstantinos kalogir
Και μια φώτο - μέρος της ψαριάς! Από ποικιλία τίποτε άλλο!!
PS: Φοίβο τα φραντζολάκια ήταν το καλύτερο δόλωμα για τα ψάρια..μέσα στην βάρκα!!!

PS: Φοίβο τα φραντζολάκια ήταν το καλύτερο δόλωμα για τα ψάρια..μέσα στην βάρκα!!!

- Attachments
-
- SDC12416.JPG (179.85 KiB) Viewed 5559 times
- plenom'metatopsarem?
ελπίζω να μεν προσπαθούσατε να πιάσετε ο ένας τον άλλο με το αγκίστρι!konstantinos kalogir wrote:Και μια φώτο - μέρος της ψαριάς! Από ποικιλία τίποτε άλλο!!![]()
PS: Φοίβο τα φραντζολάκια ήταν το καλύτερο δόλωμα για τα ψάρια..μέσα στην βάρκα!!!![]()

που ποικιλία, άλλο τίποτα

και λυθρινάκι βλέπω! Ωραίοι! Καθόλου κούνελλους?!
- konstantinos kalogir
Δύο λιθρινάκια
Οι ρε φίλε οι μόνοι κούνελλοι ήμασταν εμείς που ετρώαμε το ψωμί!!

Οι ρε φίλε οι μόνοι κούνελλοι ήμασταν εμείς που ετρώαμε το ψωμί!!

- plenom'metatopsarem?
έχετε τζιαι ράμφος ρε?!konstantinos kalogir wrote:Δύο λιθρινάκια![]()
Οι ρε φίλε οι μόνοι κούνελλοι ήμασταν εμείς που ετρώαμε το ψωμί!!![]()
![]()

ευτυχώς που εν επλακώσαν οι άχρηστοι!
τι βάθος ήσασταν ρε Κώτσιο?
κανα 25 μ?!
- konstantinos kalogir
Φίλε αν θυμούμαι καλά τα λυθρινάκια και τους παραπάνω σπάρους γύρω στα 20 μέτρα!