Jigging

Παμπος

Re: Jigging

Post by Παμπος »

Ευανθη δεν ειναι τυχαιο που σου αναφερα την σχεση τιμη - ποιοτητα απο οτι μου λες εχεις εμπειρια και οχι απεξω μονο αν επισκευαζεις και μονος σου τα μηχανακια θα δεις οτι δεν αξιζουν τα επιπλεον λεφτα που θελουν καποιες << φιρμες >> γιατι δεν εχουν και την ισαξια ανωτερη ποιοτητα που ισχυριζονται , δηλαδη περαν απο ενα σημειο τα υπολοιπα ειναι πεταμενα λεφτα για ενα << ονομα >> καποια ομως μοντελα ,συγκεκριμενα για την αγορα της ιαπωνιας , τα οποια ειναι πανακριβα εχουν καποια ανωτεροτητα ...αν εχεις τα λεφτα παντα... :think:
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

gptochos

Post by gptochos »

Εγώ πιστεύω ότι πληρώσεις πέρνεις! Δεν είναι λογικό 2 μηχανάκια για την ίδια δουλειά να έχουν αρκετή διαφορά στην τιμή και η ποιότητα κατασκευής να είναι η ίδια!

Εγώ για πρώτη μηχανή στο Jigging πήρα την Shimano NAVI 8000PG! Υπήρχε τρομερή διαφορά σε τιμή από την Saragosa 8000PG και αρκετή διαφορά από την Biomaster PG μοντέλλο 2010 και την Stella! Για να υπάρχει τόση διαφορά πρέπει να υπάρχει και διαφορά στα υλικά κατασκευής!

Όταν θα έφερνα την Shimano (Εφέραν μου την από την Μαλαισία - ευτυχώς επήεν ο κουμπάρος μου για Honeymoon) έκαμα αρκετό search στο ιντερνετ και βρήκα site τα οποία εξηγούσαν τα καλά και τα κακα της κάθε μηχανής (είχε και ένα τυπο έκαμεν την βίδες και έγραφε παρατηρήσεις για κάθε εξάρτημα που είχε πάνω της)!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Greg

Post by Greg »

πληρωνεις οτι παιρνεις ως ενα σημειο.. που ενα σημειο και υστερα πληρωνεις για τη μαρκα και το 'show'.. με την σωστη διαφημηση και προωθηση μπορεις να πουλησεις και σκ@τ@ σε καποιον.. επιασα στα χερια μου 2 που τες ποιο ακριβες μηχανες που διαφημιζονται για jigging και απογοητευτηκα
Esox Lucius

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

gptochos wrote:Εγώ για πρώτη μηχανή στο Jigging πήρα την Shimano NAVI 8000PG! Υπήρχε τρομερή διαφορά σε τιμή από την Saragosa 8000PG και αρκετή διαφορά από την Biomaster PG μοντέλλο 2010 και την Stella! Για να υπάρχει τόση διαφορά πρέπει να υπάρχει και διαφορά στα υλικά κατασκευής!
Αν και δεν δοκίμασα πολλές μηχανές για να έχω μια πιο ολοκληρομένη άποψη,νομίζω οτι η Saragosa είναι μια αξιόπιστη ποιοτική μηχανή χωρίς υπερβολικό κόστος και την συστήνω ...
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Παμπος

Post by Παμπος »

ατε ευανθη δωσε συνεχεια στο θεμαν ...εσυρες το τζαι εφυες ?

Παμπος

Post by Παμπος »

ειναι σαν να ξαπολας τον ....... τζαι φευκεις τζαι αφηνεις τους αλλους να διερωτουνται ποιος τον εσυρεν... :think: :lol:

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Παμπε μου :D :D :D
Ζητησα αποψεις :wink: :wink: :wink: Προς το παρον μαζευω απο διαφορες πλευρες.
Χθες μου τηλεφωνησε ο Αποστολης απο την Αθηνα και μου ειπε οτι βγαλανε :shock: :shock: γνωματευση για την ΝΕΑ την SALTIGA.
Κατσε ακομα λιγο και βλεπουμε. Περιμενω και καποια τεχνικα απο Ιαπωνια μερια :oops: και βλεπουμε.
Εκεινο που εμαθα παντως ειναι οτι τα tackle που προοριζονται για την Ιαπωνεζικη Τοπικη Αγορα JDM, ειναι ανωτερα απο τα υπολοιπα που πανε στον υπολοιπο κοσμο.
Ειναι πολυ ωραιο θεμα αλλα βλεπεις ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπαιννουν μεσα να μιλησουν :think: :think:

Παμπος

Post by Παμπος »

Ευανθη συμφωνω ..... αμα δεις μονο τους καταλογους των εταιρειων για την αγορα της ιαπωνιας θα παθεις την πλακα σου , ζητα τον καταλογο της daiwa απο τον τρυφωνα εγω τον ειδα τζε επελανα ....η νοοτροπια τους ειναι το κατι αλλο στα βιντεο κλιπς τους βλεπεις με τα ρουχα τους τα παντα δεν τους λειπει τιποτε ...οι ανθρωποι εχουν παθος με οτι ασχοληθουν θελουν να το κανουν οσο πιο τελεια γινεται , εγω παντως τους θαυμαζω εκδηλωνουν αφοσιωση στο αντικειμενο που ασχολουνται μακαρι να ειχαμε το μισο τους παθος

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Παμπος wrote:....η νοοτροπια τους ειναι το κατι αλλο στα βιντεο κλιπς τους βλεπεις με τα ρουχα τους τα παντα δεν τους λειπει τιποτε ...οι ανθρωποι εχουν παθος με οτι ασχοληθουν θελουν να το κανουν οσο πιο τελεια γινεται , εγω παντως τους θαυμαζω εκδηλωνουν αφοσιωση στο αντικειμενο που ασχολουνται μακαρι να ειχαμε το μισο τους παθος
Ρωτά όμως τούτα τα 50-100 ατόμα που βλέπεις στα βιντεοκλιπς (με την στολή της φόρμουλας :lol: :lol: :lol: ) πόση ελεύθερη ώρα έχουν,πόσα λευτά έχουν,πόσους χορηγούς έχουν κτλ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

admin
Site Admin

Post by admin »

Ο φιλος μας ο David εχτύπησε μια εννιάκιλη συναγρίδα την Παρασκευή

Giorkos

Post by Giorkos »

admin wrote:Ο φιλος μας ο David εχτύπησε μια εννιάκιλη συναγρίδα την Παρασκευή
τι του έκαμεν τζαι εχτύπησεν την..... :?: :wink:

9 :o :o :o :o :o

:clap:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

MariosK

Post by MariosK »

admin wrote:Ο φιλος μας ο David εχτύπησε μια εννιάκιλη συναγρίδα την Παρασκευή
:clap: :clap: :clap:

Φώτο????????

Παμπος

Post by Παμπος »

Αποτελεσματα Σαββατο 2 ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ 3.5 + 4 κιλα και μια τονοπαλαμιδα λατσι ...ευανθη εισαι δυνατος ...σωστη νοοτροπια γηρασκω αει διδασκομενος ...ετσι για να καταλαβεις πηρα τηλ ατομα που τους εχω μαθει να ψαρευουν στο λατσι για να δω αν ενδιαφερονται για το σεμιναριο και η απαντηση ηταν ...εγιο εν πιερονω ναα με μαθουν να ψαρευκω ..πε τους ναρτουν να τους καμω εγιο μαθηματα .... :evil: :evil: :evil: ΑΚΟΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Ζηλευκω που θα παεις για tigerfish εζησα στην Ζαμβια για 8 χρονια και τα ξερω αλλα τα καλυτερα ειναι στο Ζαιρ Goliath tigerfish :dance: :dance: φοβερη εμπειρια ... :clap: :clap:

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Παμπο Χαιρετω! :)
Ειμαι στην σελιδα 97 του βιβλιου του Μενελαου Π. Γεωργιαδη "ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ"
Το αγορασα την Παρασκευη απο την Εκθεση και γνωρισα τον Συγγραφεα και τον Πατερα του. Αν βρω ευκαιρεια θα παω. Ηδη ο Κος Γεωργιαδης μου προτεινε μια εκδρομη στον υπεροχο αυτο τοπο που λεγεται Κονγκο.
Εισαι τυχερος που εζησες εκει :clap: :clap: :clap:

Παμπος

Post by Παμπος »

Δεν τα καταφερα να παω στην εκθεση ειχε κατι σημαντικο η ηταν γεματο οπλα ως συνηθως ?

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”