Jigging
-
Re: Jigging
τώρα να δουμε ...εννα αποφασισουμε πόψε επειδη εγινε μια ασυνενοησία
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
εν ξερω πως να βαλω φωτογραφιες ρε , βοηθατε με ....
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...
Αριστερά κάτω που το "Save Preview Submit" έχει μιαν επιλογή που γράφει "Upload attachment". Πάτα το τζε να σου ανοίξει μιαν καινούργια επιλογή για να διαλέξεις αρχείο. Διάλεξε την φωτογραφία τζε πάτα "Add the file" τζε μετά Submit.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
μα που εν τουτον το save prview submit που λαλεις?
ρε πετρη το βυθομετρο το καλο καμνει πολλη δουλεια
Παμπος wrote:μα που εν τουτον το save prview submit που λαλεις?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Τελος παντων οσοι ασχολουνται η θελουν να ασχοληθουν σοβαρα με το igging προτεινω να βρεθουμε ολοι και να μαζεψουμε χρηματα για να διοργανωθει ενα σεμιναριο ισως και με την συμμετοχη ενος Ιταλου του Sandro Onofaro , ξερω οτι παει ελλαδα και δινει σεμιναρια η ακομα καλυτερα παμε ιταλια ενα γκρουπ και παρακολουθουμε εκει το σεμιναριο με εναν μεταφραστη , τι λετε ?
Εγω εχει τρια χρονια που ασχολουμαι μονο με αυτο και ακομα μαθαινω και αποκτω εμπειριες ...... ειναι απιστευτη η αισθηση ..το κτυπημα στον πλανο ενος ψαριου ειναι το κατι αλλο
Εγω εχει τρια χρονια που ασχολουμαι μονο με αυτο και ακομα μαθαινω και αποκτω εμπειριες ...... ειναι απιστευτη η αισθηση ..το κτυπημα στον πλανο ενος ψαριου ειναι το κατι αλλο
Δεν φωτογραφιζω ολα τα ψαρια αλλα κρατουσα αρχεια , τωρα βαρεθηκα , υπαρχουν ψαρια αλλα ολο και πιο δυσκολα και πιο σπανια , και ολο και πιο βαθια
- Attachments
-
- AA026.jpg (113.77 KiB) Viewed 5175 times
-
- AA041.jpg (38.59 KiB) Viewed 5171 times
-
- AA018.jpg (114.14 KiB) Viewed 5176 times
Φίλε Πάμπο υπάρχει και στην Κύπρο ένα αξιόλογο άτομο που ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια με το jigging ο φίλος David ολύ δυνατός ψαράς και πολύ καλός δάσκαλος , ο άνθρωπος είναι πρόθυμος για ότι του ζητήσουμε εάν υπάρχει ενδιαφέρον να βρεθούμε 10-15 άτομα να ενοικιάσουμε μια βάρκα μεγάλη και να πάμε εγώ είμαι μέσα.Παμπος wrote:Τελος παντων οσοι ασχολουνται η θελουν να ασχοληθουν σοβαρα με το igging προτεινω να βρεθουμε ολοι και να μαζεψουμε χρηματα για να διοργανωθει ενα σεμιναριο ισως και με την συμμετοχη ενος Ιταλου του Sandro Onofaro , ξερω οτι παει ελλαδα και δινει σεμιναρια η ακομα καλυτερα παμε ιταλια ενα γκρουπ και παρακολουθουμε εκει το σεμιναριο με εναν μεταφραστη , τι λετε ?
Αμάν ψάρια
Μπράβο ρε Πάμπο!!!
Ωραία η ιδέα! Και εγώ μέσα! Προς το παρόν το μόνο που εκατάφερα με το Jigging ήταν να βκάλω τες κουτάλες μου και να σαντανώσω το Fishfinder
Κάθε αρχή και δύσκολη!

Ωραία η ιδέα! Και εγώ μέσα! Προς το παρόν το μόνο που εκατάφερα με το Jigging ήταν να βκάλω τες κουτάλες μου και να σαντανώσω το Fishfinder

Κάθε αρχή και δύσκολη!

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
-
Ρε Πτωχε αφου που επίαμε μαζι ουτε 5 λεπτα εν εκαμες ρεgptochos wrote: Προς το παρόν το μόνο που εκατάφερα με το Jigging ήταν να βκάλω τες κουτάλες μου και να σαντανώσω το Fishfinder![]()
Κάθε αρχή και δύσκολη!

Λαλω του ....ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ...τίποτε ο Πτωχος ... Πάμε σε ένα σημάδι που είχα ....Α ΕΝ ΩΡΑΙΑ ΛΑΛΕΙ ΜΟΥ ...και εφίαμεν χωρις να ψαρεψουμε ...

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ρε Πέτρο εν εξανάκουσες για το speed jiggingfISHANDCHIPS wrote:Ρε Πτωχε αφου που επίαμε μαζι ουτε 5 λεπτα εν εκαμες ρεgptochos wrote: Προς το παρόν το μόνο που εκατάφερα με το Jigging ήταν να βκάλω τες κουτάλες μου και να σαντανώσω το Fishfinder![]()
Κάθε αρχή και δύσκολη!![]()
![]()
![]()
Λαλω του ....ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ...τίποτε ο Πτωχος ... Πάμε σε ένα σημάδι που είχα ....Α ΕΝ ΩΡΑΙΑ ΛΑΛΕΙ ΜΟΥ ...και εφίαμεν χωρις να ψαρεψουμε ...![]()
![]()

Μέσα και γω για το σεμινάριο!!!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ρε Πετρο αφού εν μας εγιόυτισε με ο καιρός γ@μ@τ@MariosK wrote:Ρε Πέτρο εν εξανάκουσες για το speed jiggingfISHANDCHIPS wrote:Ρε Πτωχε αφου που επίαμε μαζι ουτε 5 λεπτα εν εκαμες ρεgptochos wrote: Προς το παρόν το μόνο που εκατάφερα με το Jigging ήταν να βκάλω τες κουτάλες μου και να σαντανώσω το Fishfinder![]()
Κάθε αρχή και δύσκολη!![]()
![]()
![]()
Λαλω του ....ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ...τίποτε ο Πτωχος ... Πάμε σε ένα σημάδι που είχα ....Α ΕΝ ΩΡΑΙΑ ΛΑΛΕΙ ΜΟΥ ...και εφίαμεν χωρις να ψαρεψουμε ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα και γω για το σεμινάριο!!!

Ασε που ήμουν και άϋπνος και δεν ετράβουν!

Τα κομμάδκια που ήβραμε έχω τα! Πρέπει να πάμε να τα τσιεκάρουμε!

Πρέπει να ξανακανονίσουμε όπωσδηποτε αλλά να πάμε προετοιμασμένοι για γρίδες για τον τόπο που πήγαμε στο τέλος (και δεν εκαταφέραμεν να δώκουμεν πάνω του γ@μ@ τα Fishfinder μου γ@μ@! Εγώ πάντως εννα κάμω τζαι τεντώματα πριν

Speed Jig έλα να σου δείξω ρε Μάριε κατέχω το

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?