Jigging

fISHANDCHIPS

Re: Jigging

Post by fISHANDCHIPS »

εν το δοκίμασα έτσι
στην φωτο έχει το χωρις solid ring,εβαλα την για να δείξω που δένετε το leader
εγω κάμνω το (έκαμνα το :lol: ) οπως στην άλλη φώτο ... δηλαδή στο τέλος του leader -> swivel -> split ring -> πάνω στο spilt ring μπαίνει ο πλάνος και το solid ring και πάνω στο solid ring το assist hook -> και τέλος ο κούνελος πάνω στο assist hook :lol: :lol:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Greg

Post by Greg »

ο κουνελλος εν αυτονοητο οτι εννα πιαστει :D
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

καλα που υπαρχουν και αυτοι να δοκιμαζουμε τις αρματωσιες,σιγουρα πραγματα χαχα

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

τωρα μενει να παρω το plotter και το σετ του jigging, μου πηρε 2 μηνες να αποφασισω τι μου καμνει για το σκαφος που διαθετω

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:καλα που υπαρχουν και αυτοι να δοκιμαζουμε τις αρματωσιες,σιγουρα πραγματα χαχα
Ρε φίλε οι κούνελλοι δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης! Χτυπούν τα πάντα!!!

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

MariosK wrote:
AggelosLRK wrote:καλα που υπαρχουν και αυτοι να δοκιμαζουμε τις αρματωσιες,σιγουρα πραγματα χαχα
Ρε φίλε οι κούνελλοι δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης! Χτυπούν τα πάντα!!!
Αιστα δολωματα για αρματωσιες σου λεω,το σαββατο εχω ραντεβου παλε μαζι τους

Nirou

Post by Nirou »

θελω να ροτησω αν εχει ψαρεψει καπιος με την μεθοδο του καμπουρα η του ιντσικου σε τοπους που επιανε φαγκρια με αλλες τεχνικες και με πια αποτελεσματα?
τα ψαρια ειναι χοντρα

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Πως εφαρμοζονται αυτες οι μεθοδοι?

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Επισης πως διαβαζουμε το βυθομετρο για να σταματησουμε και να κατεβασουμε jigs?για τι πραγμα ψαχνουμε δλδ?

gptochos

Post by gptochos »

AggelosLRK wrote:Πως εφαρμοζονται αυτες οι μεθοδοι?
Επιασες εξοπλισμό ρε Άγγελε?

Inchiku και Kambura είναι ξεκούραστες μέθοδοι! Ξαπολάς πατώνει τραβάς λίγο πάνω και παίζεις το καλάμι σου πάνω κάτω, δηλαδή διάς μια κίνηση όπως της μέδουσας ένα πράμα :wink: τραβας πιο πάνω και φτου ξανά από την αρχή!

Ως συνηθως η τεχνική τούτη συνδιάζεται με το Jigging άμα κουραστείς!

Τώρα όσον αφορά πως διαβάζεις το βυθόμετρο που επήαμε με το Πέτρο επροσπαθούσαμε να έβρουμε απότομα κοψίματα ή λούκκους για να ξαπολήσουμε τα Jigs! Ήβραμε κάποιους τόπους στη Λάρνακα αλλά εν επήα ακόμα να τους δοκιμάσω!

ΥΣ Εστραώθηκε και ο Crazy Charlie μου! Εμεινε μονόφθαλμος! Τυχαίο δεν νομίζω εννα μεν γελάσει καμιάς συναγρίδας να τον δει μονόφθαλμό και θα νομίσει ότι είναι ευκολή λεία! 8)

Ατε να κανονίσουμε κανένα Jigging trip να μουσιέψουμε τζαι να ζαλίσουμε τα Jigs :D
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

gptochos wrote:
AggelosLRK wrote:Πως εφαρμοζονται αυτες οι μεθοδοι?
Επιασες εξοπλισμό ρε Άγγελε?

Inchiku και Kambura είναι ξεκούραστες μέθοδοι! Ξαπολάς πατώνει τραβάς λίγο πάνω και παίζεις το καλάμι σου πάνω κάτω, δηλαδή διάς μια κίνηση όπως της μέδουσας ένα πράμα :wink: τραβας πιο πάνω και φτου ξανά από την αρχή!

Ως συνηθως η τεχνική τούτη συνδιάζεται με το Jigging άμα κουραστείς!

Τώρα όσον αφορά πως διαβάζεις το βυθόμετρο που επήαμε με το Πέτρο επροσπαθούσαμε να έβρουμε απότομα κοψίματα ή λούκκους για να ξαπολήσουμε τα Jigs! Ήβραμε κάποιους τόπους στη Λάρνακα αλλά εν επήα ακόμα να τους δοκιμάσω!

ΥΣ Εστραώθηκε και ο Crazy Charlie μου! Εμεινε μονόφθαλμος! Τυχαίο δεν νομίζω εννα μεν γελάσει καμιάς συναγρίδας να τον δει μονόφθαλμό και θα νομίσει ότι είναι ευκολή λεία! 8)

Ατε να κανονίσουμε κανένα Jigging trip να μουσιέψουμε τζαι να ζαλίσουμε τα Jigs :D
οποτε θες!εγω ακομα να παρω το βυθομετρο,σαν σωστος οικογενειαρχης καρτερω το εμφραγμα της ηλεκτρικης να ερθει πρωτα αχαχαχα :P

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

AggelosLRK wrote:οποτε θες!εγω ακομα να παρω το βυθομετρο,σαν σωστος οικογενειαρχης καρτερω το εμφραγμα της ηλεκτρικης να ερθει πρωτα αχαχαχα :P
ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!! :D :lol: :lol:
AggelosLRK wrote:Επισης πως διαβαζουμε το βυθομετρο για να σταματησουμε και να κατεβασουμε jigs?για τι πραγμα ψαχνουμε δλδ?
Εγω δεν χηρήστικά ποτε μου βυθόμετρο μαις και δεν έχω ουτε βάρκα ... οταν αγοράης βυθόμετρο κάτσε μάθε το καλά να ξεχωρίζεις βράχους φύτζια πέτρες κτλ ωστε οταν εμφανίζουντε στην οθόνη σου να ξέρεις τι έχει πουκάτω σου ... βίντεο με ψαροτούφεκκο φαντάζουμε βλέπεις ? είδες που και πως κοινούντε τα ψάρια στον βυθό ... φάνταστου τον βυθό πουκάτω σου με την βοήθεια της όθόνης σου και οταν νομίζεις ο τόπος πιθανό να κρατα ψάρι δοκιμάζεις ... δεν είναι απαρέτητο να εχει μεγαλα πεσίματα και χαράδρες για έχει ψάρι ... μπορεί να είναι μια πέτρα και μια φυκιάδα πχ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Παμπος

Jigging

Post by Παμπος »

Εχουμε αποτελεσματα απο τις διακοπες ? εγω εφκαλα τεσ κουταλες μου , ενα ορφο με intchiku, μια συναγριδα 4300 και μιαν πιγκα 3940, ολα στην παφο ,εσεις ?
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

Παμπος

Post by Παμπος »

Ρε πετρο εν να παεις παφο το σαββατο τελικα ?
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

φιλε παμπο δες εδω http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... ?f=4&t=979 και αν εχεις και φωτος να τις βαλεις!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”