στην φωτο έχει το χωρις solid ring,εβαλα την για να δείξω που δένετε το leader
εγω κάμνω το (έκαμνα το

Ρε φίλε οι κούνελλοι δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης! Χτυπούν τα πάντα!!!AggelosLRK wrote:καλα που υπαρχουν και αυτοι να δοκιμαζουμε τις αρματωσιες,σιγουρα πραγματα χαχα
Αιστα δολωματα για αρματωσιες σου λεω,το σαββατο εχω ραντεβου παλε μαζι τουςMariosK wrote:Ρε φίλε οι κούνελλοι δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης! Χτυπούν τα πάντα!!!AggelosLRK wrote:καλα που υπαρχουν και αυτοι να δοκιμαζουμε τις αρματωσιες,σιγουρα πραγματα χαχα
Επιασες εξοπλισμό ρε Άγγελε?AggelosLRK wrote:Πως εφαρμοζονται αυτες οι μεθοδοι?
οποτε θες!εγω ακομα να παρω το βυθομετρο,σαν σωστος οικογενειαρχης καρτερω το εμφραγμα της ηλεκτρικης να ερθει πρωτα αχαχαχαgptochos wrote:Επιασες εξοπλισμό ρε Άγγελε?AggelosLRK wrote:Πως εφαρμοζονται αυτες οι μεθοδοι?
Inchiku και Kambura είναι ξεκούραστες μέθοδοι! Ξαπολάς πατώνει τραβάς λίγο πάνω και παίζεις το καλάμι σου πάνω κάτω, δηλαδή διάς μια κίνηση όπως της μέδουσας ένα πράματραβας πιο πάνω και φτου ξανά από την αρχή!
Ως συνηθως η τεχνική τούτη συνδιάζεται με το Jigging άμα κουραστείς!
Τώρα όσον αφορά πως διαβάζεις το βυθόμετρο που επήαμε με το Πέτρο επροσπαθούσαμε να έβρουμε απότομα κοψίματα ή λούκκους για να ξαπολήσουμε τα Jigs! Ήβραμε κάποιους τόπους στη Λάρνακα αλλά εν επήα ακόμα να τους δοκιμάσω!
ΥΣ Εστραώθηκε και ο Crazy Charlie μου! Εμεινε μονόφθαλμος! Τυχαίο δεν νομίζω εννα μεν γελάσει καμιάς συναγρίδας να τον δει μονόφθαλμό και θα νομίσει ότι είναι ευκολή λεία!![]()
Ατε να κανονίσουμε κανένα Jigging trip να μουσιέψουμε τζαι να ζαλίσουμε τα Jigs
ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!AggelosLRK wrote:οποτε θες!εγω ακομα να παρω το βυθομετρο,σαν σωστος οικογενειαρχης καρτερω το εμφραγμα της ηλεκτρικης να ερθει πρωτα αχαχαχα
Εγω δεν χηρήστικά ποτε μου βυθόμετρο μαις και δεν έχω ουτε βάρκα ... οταν αγοράης βυθόμετρο κάτσε μάθε το καλά να ξεχωρίζεις βράχους φύτζια πέτρες κτλ ωστε οταν εμφανίζουντε στην οθόνη σου να ξέρεις τι έχει πουκάτω σου ... βίντεο με ψαροτούφεκκο φαντάζουμε βλέπεις ? είδες που και πως κοινούντε τα ψάρια στον βυθό ... φάνταστου τον βυθό πουκάτω σου με την βοήθεια της όθόνης σου και οταν νομίζεις ο τόπος πιθανό να κρατα ψάρι δοκιμάζεις ... δεν είναι απαρέτητο να εχει μεγαλα πεσίματα και χαράδρες για έχει ψάρι ... μπορεί να είναι μια πέτρα και μια φυκιάδα πχAggelosLRK wrote:Επισης πως διαβαζουμε το βυθομετρο για να σταματησουμε και να κατεβασουμε jigs?για τι πραγμα ψαχνουμε δλδ?