THYNNUS ALALUNGA
Re: THYNNUS ALALUNGA
Σάββατο -Κυριακή 0 Λεμεσό περιοχή st Raphel-Ζύγι την μια μέρα Ακρωτήρι βουνά την επόμενη αλλά είδαμε κάτι άλλο πολύ όμορφο και μας έφτιαξε την μέρα χθές
- Attachments
-
- web.jpg (27.96 KiB) Viewed 11301 times
-
- web 2.JPG (39.93 KiB) Viewed 11301 times
-
- web 3.JPG (44.55 KiB) Viewed 11305 times
-
- web 4.JPG (44.02 KiB) Viewed 11298 times
-
- web 5.JPG (42.63 KiB) Viewed 11296 times
-
Ωραίες φωτογραφίες, φαίνεται η δουλειά του επαγγελματία. 

admin wrote:Σάββατο -Κυριακή 0 Λεμεσό περιοχή st Raphel-Ζύγι την μια μέρα Ακρωτήρι βουνά την επόμενη αλλά είδαμε κάτι άλλο πολύ όμορφο και μας έφτιαξε την μέρα χθές

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Σημερα trolling στο πρωταρα απο τις 5.30 μέχρι 8.30. Δεν ειχαμε τσιμπίματα και δεν ειδαμε καμια βαρκα να βγάζει ψαρι. Μαλλον θα αρχισουν σε καμια δυο βδομάδες.
Λεμεσό απο τις 05,00-09,00 δέν είχα τσιμπιά , βρήκα μια νεκρή χελώνα μεγάλη χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τα αίτια θανάτου , ένα κρεβατάκι της θάλασσας και 5-6 φούσκες. Η θάλασσα αρκετά ταραγμένη κράτησε αρκετές βάρκες εκτός νερού
- AggelosLRK
Οταν βρισκεται ετσι χελωνες να τις πλησιαζεται και να εξεταζεται αν εχει τραυμα στο κεφαλι,πιθανον απο σκεπαρνι.admin wrote:Λεμεσό απο τις 05,00-09,00 δέν είχα τσιμπιά , βρήκα μια νεκρή χελώνα μεγάλη χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τα αίτια θανάτου , ένα κρεβατάκι της θάλασσας και 5-6 φούσκες. Η θάλασσα αρκετά ταραγμένη κράτησε αρκετές βάρκες εκτός νερού
Ειναι παγια τακτικη των "επαγγελματιων" για να εκδικηθουν τις "παρισακτες" χελωνες που τολμησαν να επιτεθουν στα διχτυα τους
- stelios apoel
εμεις λαρνακα 1 ηταν 15 κιλα τζαι εχασαμεν αλλο 2 .. ατε να δουμεν τουντιν εφτομαα
Εγώ πάντος προχώρησα το trolling σε ένα αλλο επίπεδο, δείτε και την φωτογραφάι απο την χελώνα
- Attachments
-
- trolling breakfast.JPG (64.68 KiB) Viewed 10917 times
-
- helo 2.JPG (61.52 KiB) Viewed 10922 times
THYNNUS ALALUNGA
Αρεσκει μου πολλα τουντο ειδος τρολλινκ εν πολλα αποδοτικο!!! 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάμνουμε το και μεις κάποτε αλλά δουλεύκουμεν και πάρομοιαν τεχνική στις καθετές. Τσιμπά πολλά!!!belluga wrote:Αρεσκει μου πολλα τουντο ειδος τρολλινκ εν πολλα αποδοτικο!!!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
THYNNUS ALALUNGA
τζαι ετσι τσιμπας πολλα!MariosK wrote:Κάμνουμε το και μεις κάποτε αλλά δουλεύκουμεν και πάρομοιαν τεχνική στις καθετές. Τσιμπά πολλά!!!belluga wrote:Αρεσκει μου πολλα τουντο ειδος τρολλινκ εν πολλα αποδοτικο!!!

-
Αφιερομένο σε όλα τα 80λιβρα καλάμια,τις 80αρες μυσίνες και τις τεράστιες μηχανές.
Βάρτε λίγο αλατοπίπερο στις ψαρευτικές σας εξορμήσεις

Καλάμι καθετής 10 λίρες,μηχανούα 40 ευρώ μυσίνα 8 ευρώ και καμπόση διασκέδαση
Βάρτε λίγο αλατοπίπερο στις ψαρευτικές σας εξορμήσεις

Καλάμι καθετής 10 λίρες,μηχανούα 40 ευρώ μυσίνα 8 ευρώ και καμπόση διασκέδαση

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια