Όσον αφορά το David aka JigginDude ή τον Mr Evanthi ή τον Ρολάνδο ή τον FishandChips και άλλα παιδιά του φορούμ όσες φορές τους εχρειάστηκα μακάρι να είναι καλά εφοηθήσαν με και με το παραπάνω! Ενα Pm με τις απορίες μου και εβοηθήσαν με!
Τωρά αν σε ενόχλησε το ότι κάποιοι που τούτους φορούν φανελούες καπελούδκια και κρατούν εξοπλισμό μιας συγκεκριμένης Εταιρείας έχεις λάθος. Είτε τα εγόρασαν είτε τους τα έδωσαν δωρεάν για δοκιμή ή για κάποιο άλλο λόγο εν σου πέφτει λόγος. Τούτο το πράμα θεωρείται διαφήμιση πλασάρισμα στην αγορά και είναι δουλειά του καταστηματάρχη! Εν θα έρτει κάποιος καταστηματάρχης να μου δώκει εμένα του αχάπαρου στο Jiggin εξοπλισμό εκατοντάδων ευρώ για να πάω τζαι να βκάλω μαλλί σιακο! Εννα δώκει σε κάποιο που εν μάστρος τζαι εννα βκάλει ένα αξιόλογο ψάρι, εννα πει κάποιες κουβέντες για τον εξοπλισμό αφού εδοκίμασε πολλούς και ακριβούς εξοπλισμούς και θα συγκρίνει!

Δεν νομίζω ότι τα παιδκιά τουτά άμα ζητήσεις βοήθεια εννα σου πουν ΟΧΙ. Δαμε ερώτησα τον Ρολάνδο για καλάμια τζαι εκατέβασεν μου ένα σωρό προτάσεις όσπου τζαι εσυγχησε με καλά καλά τζαι έμεινα με τζίνο που είχα

Πάντος Shimis με απλά λόγια έχεις λάθος!