Τζαι εγώ μέσαEVANTHIS LOIZOU wrote:ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οσοι φιλοι απο το φορουμ εχουν βαρκες, καλη ωρα ο Γιωρκος, ο Αγγελος, ο Νικολας και αλλοι, προσκαλουνται για γνωριμια, συζητηση και κανενα ποτο η και φαι ακομα το Σαββατο, 28 Μαιου το απογευμα στου ΣΤΑΥΡΗ στην ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Ας πουμε κατα τες 6.00.
Περιμενω ανταποκριση.
THYNNUS ALALUNGA
Re: THYNNUS ALALUNGA
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Eπιεν ενας φιλος μου εχτες στο παραλιμνι, τιποτε εν επιασαν, αλλα επιουσαν που πανο!
Life is a game....Fishing is serious!
αμμαν αππιουν που πανω το καλιτερο δολομα ειναι popper ή λουρες (φουντες)
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- (CyBasser)
Τζαι σύ μέσα αλλά τα τηλέφωνα εν τα απαντάς... Κατίσιη σου!!!!gptochos wrote:Τζαι εγώ μέσαEVANTHIS LOIZOU wrote:ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οσοι φιλοι απο το φορουμ εχουν βαρκες, καλη ωρα ο Γιωρκος, ο Αγγελος, ο Νικολας και αλλοι, προσκαλουνται για γνωριμια, συζητηση και κανενα ποτο η και φαι ακομα το Σαββατο, 28 Μαιου το απογευμα στου ΣΤΑΥΡΗ στην ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Ας πουμε κατα τες 6.00.
Περιμενω ανταποκριση.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Είμαι φιρμένος ρε φίλε παω τριφτός. Εν θωρείς στο φορουμ μπαίνω που και που! Τριφτεξ! Αλλωπος εννα πιάσω καμιά αδεια μέχρι!(CyBasser) wrote:Τζαι σύ μέσα αλλά τα τηλέφωνα εν τα απαντάς... Κατίσιη σου!!!!gptochos wrote:Τζαι εγώ μέσαEVANTHIS LOIZOU wrote:ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Περιμενω ανταποκριση.

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- stelios apoel
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ .. ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΚΟΥΣΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ?
- plenom'metatopsarem?
ε πανάθεμάν τα!!!!!!!!! (που λέμεν στην Κύπρο!)
ήβρατε Σαββατοκυριάκο να τα κάμετε ούλλα!!! Συναντήσεις, σεμινάρια....
Θέλω αλλα δεν μπορώ...

ήβρατε Σαββατοκυριάκο να τα κάμετε ούλλα!!! Συναντήσεις, σεμινάρια....
Θέλω αλλα δεν μπορώ...

Ρε κοπελια σανά και τα νερά είναι κρύα ακόμα για tunes?
σκεφτούμε να παο το σαββατοκύριακο να δοκιμάσω.. που την άλλη όμως εν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να φάω τόση ρεζίνα
γιάτο τίποτε ... εσείς τι νομίζετε... θα πάτε το σαββατοκύριακο η ακόμα???
βάση του "CYCOFOS" τα νερά είναι 20 βαθμούς με το ζόρι και ως το τέλος τις "εφτομαδας" ένα πέσουν "κιαλλο" αντί να "ανεζουν"...
σκεφτούμε να παο το σαββατοκύριακο να δοκιμάσω.. που την άλλη όμως εν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να φάω τόση ρεζίνα
γιάτο τίποτε ... εσείς τι νομίζετε... θα πάτε το σαββατοκύριακο η ακόμα???
βάση του "CYCOFOS" τα νερά είναι 20 βαθμούς με το ζόρι και ως το τέλος τις "εφτομαδας" ένα πέσουν "κιαλλο" αντί να "ανεζουν"...
22 σημερα πρωταραmariosko wrote:23 βαθμους το νερο εχτες στο Λατσι, 21 στον Πρωταρα
πρωινη εξορμηση 2 σκαφη εφιαμε με 3 τονους αλλα απ' οτι ακουα που τον ασυρματο επιαστηκαν αρκετοι σημερα!
-
belluga wrote:22 σημερα πρωταραmariosko wrote:23 βαθμους το νερο εχτες στο Λατσι, 21 στον Πρωταρα
πρωινη εξορμηση 2 σκαφη εφιαμε με 3 τονους αλλα απ' οτι ακουα που τον ασυρματο επιαστηκαν αρκετοι σημερα!
βαλε καμια φωτο ρε φιλε να βλεπουμε και εμεις οι καημενοι να πορωνουμε λιο