THYNNUS ALALUNGA
Re: THYNNUS ALALUNGA
efanikan oi tounes sto protara?
-
να παμε φιλουι μου καλο κανενα προβλημαDemetris Them wrote:nicolas theocharous wrote:Λαλω ακι εγω πιος αρκησε να εμαφανιστει?? ποιος?? ο πιο αρρωστος τουναρης της κυπρουDemetris Them wrote:τα πρώτα πηδηματάκια? σε τι απόσταση μεσα φιλε?![]()
![]()
![]()
![]()
εκοντεψε ο καιρος ρε παρεα μουυυυ![]()
![]()
Αφου ξερεις με ρε φιλε, κοντεύει ο Ιουνης και πιάννει με! Τελευταίο σαββατοκυριακο του Μάη προγραμματιζω πρώτη έξοδο!
Εννα έρτεις να πάμε παρέα 2 βάρκες?

-
Απο το γραφειο μου παρακολουθω την εισοδο του Λιμανιου της Λαρνακας
Σημερα ειδα να κινουνται ενα Κυπριακο Πολυδυναμο (οι γνωστοι με τα τεραστια παραγαδια αφρου για Τονους Αλπακορ) και ενα σκαφος του Ιταλο/Μαλτεζο/Ισπανικου στολου που ερχεται για τους Μπλου Φιν. Σωστο καταδρομικο το γερημο
Για μια ακομη φορα ζητω δημοσια απο το αρμοδιο ΤΑΘΕ να κανει ΕΓΚΑΙΡΑ μια δημοσιευση για να εξηγησει στον κοσμο, και κυριως σε μας, περι τινος προκειται. Απο που ερχονται τα σκαφη αυτα, τι ψαρευουν, πως ψαρευουν, με τι αδειες και με ποιο καθεστως και ΚΥΡΙΩΣ αν η δικη τους αλιευτικη δραστηριοτητα επηρεαζει τα ψαρια που ενδιαφερουν εμας (Αλπακορ).

Σημερα ειδα να κινουνται ενα Κυπριακο Πολυδυναμο (οι γνωστοι με τα τεραστια παραγαδια αφρου για Τονους Αλπακορ) και ενα σκαφος του Ιταλο/Μαλτεζο/Ισπανικου στολου που ερχεται για τους Μπλου Φιν. Σωστο καταδρομικο το γερημο

Για μια ακομη φορα ζητω δημοσια απο το αρμοδιο ΤΑΘΕ να κανει ΕΓΚΑΙΡΑ μια δημοσιευση για να εξηγησει στον κοσμο, και κυριως σε μας, περι τινος προκειται. Απο που ερχονται τα σκαφη αυτα, τι ψαρευουν, πως ψαρευουν, με τι αδειες και με ποιο καθεστως και ΚΥΡΙΩΣ αν η δικη τους αλιευτικη δραστηριοτητα επηρεαζει τα ψαρια που ενδιαφερουν εμας (Αλπακορ).
Κατι ασχετο με το πιο πανω αλλα σχετικο με το ψαρεμα μας.
Ακουσα οτι τα halco εχουν πανω στην πλαστικη γλωσσα τους ενα γραμμα που συμβολιζει σε ποια πλευρα πρεπει να το τραβας. Δηλ το r για δεξια και το l για αριστερα.
Ισχυει κατι τετοιο?
Ακουσα οτι τα halco εχουν πανω στην πλαστικη γλωσσα τους ενα γραμμα που συμβολιζει σε ποια πλευρα πρεπει να το τραβας. Δηλ το r για δεξια και το l για αριστερα.
Ισχυει κατι τετοιο?
-
Παιδια επιαστήκαν οι πρώτες τουνες στο Πρωταρα. Γνωστος μου μετα απο εξόρμηση την παρασκευή που πέρασε έπιασε 3. Ομως τα ψάρια τα έπιασε αρκετα μεσα στα 20 περίπου χιλιόμετρα.
oxi δεν υπαρχει ψαρακι τις halco που να αναγραφεται ετσι πραμα. το L(length) που γραφει ειναι για το μακρος σε αλλο μοντελο θα βρεις και το S το μαλλον αντιπροσοπευει την λεξη sinking. Δεν βρηκα καποιο μοντελο που να γραφει R.gdeme wrote:Κατι ασχετο με το πιο πανω αλλα σχετικο με το ψαρεμα μας.
Ισχυει κατι τετοιο?
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- stelios apoel
εφανικεν κανενας τονος? οξα τπτ ακομα?
Τιποτε σημερα στον Πρωταρα. Εφκαλαμε τα ψαρουθκια περιπατο
Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι τα πολυδύναμα σκάφη χθές έπιασαν τα πρώτα καλά ψάρια της σεζον ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο και ανοιχτά της Πάφου άτε όπου νάστε σφυράτε τους και ήρταν
Εχτές απόγευμα στον Πρωταρά, έπιασα το πρώτο μου ψάρι για φέτος. τσίμπησε η ώρα 8
-
Μπορείτε να βάλετε καμία φωτογραφία, να μάθουμε να τα ξεχωρίζουμε. χτες είδα ένα τεράστιο με κάτι σαν βυνζι στο Κάβο Γκρέκο εν για τούτο που αναφέρεσαι; Αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;EVANTHIS LOIZOU wrote:Απο το γραφειο μου παρακολουθω την εισοδο του Λιμανιου της Λαρνακας![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερα ειδα να κινουνται ενα Κυπριακο Πολυδυναμο (οι γνωστοι με τα τεραστια παραγαδια αφρου για Τονους Αλπακορ) και ενα σκαφος του Ιταλο/Μαλτεζο/Ισπανικου στολου που ερχεται για τους Μπλου Φιν. Σωστο καταδρομικο το γερημο![]()
![]()
![]()
THYNNUS ALALUNGA
Σημερα εφκικαμε το γυρο μας εφααμε κατι βροχες ηταν ουλλες δικες μας!
Η ομαδα ομως δεν καταλαβει τιποτε μπορει ψαρι να μεν επιασαμε αλλα σιουρα εφιαμε χορτασμενοι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η ομαδα ομως δεν καταλαβει τιποτε μπορει ψαρι να μεν επιασαμε αλλα σιουρα εφιαμε χορτασμενοι!

- Attachments
-
- ImageUploadedByTapatalk1338824221.955811.jpg (124.61 KiB) Viewed 8084 times
-
- ImageUploadedByTapatalk1338824151.030017.jpg (135.89 KiB) Viewed 8087 times
- plenom'metatopsarem?
ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!!!!!belluga wrote:Σημερα εφκικαμε το γυρο μας εφααμε κατι βροχες ηταν ουλλες δικες μας!