Jigging
- sea-hunter
- plenom'metatopsarem?
Re: Jigging
εγώ είμαι μέσα για το σεμινάριο!www.anglermania.com wrote:Καλησπερα και απο εμενα Γιαννο,
Εφοσον ο φιλος Ευανθης ηδη εθεσε το θεμα ειμαι και εγω υποχρεος να ενημερωσω καποια πραγματα.
Η εταιρια EXTREME ANGLERS Ειναι κατασκευαστρια εταιρια χειροποιητων καλαμιων για διαφορες τεχνικες,εξειδικευονται ομως στον τομεα του Jigging.Το ANGLERMANIA TRADING LTD-www.anglermania.com εχουμε αναλαβει την αντιπροσωποια της εν λογο εταιριας για Ελλαδα και Κυπρο.Ο Kenny Chee ειναι ο rod head designer της εταιριας και πραγματικα ολα τα καλαμια που κατασκευαζουν ειναι μοναδικα και εργα τεχνης,Τολμω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα .Εχοντας υποψη οτι το Jigging στην Κυπρο ειναι ακομα νηπιο αποφασισαμε να τον καλεσουμε για ενα σεμιναριο στο νησι μας.Συναμα ειχαμε και την σκεψη να παμε και για ψαρεμα στην αιγυπτο μαζι του.Οσοι πραγματικα ενδιαφερονται να τον φερουμε για σεμιναριο ας εποικινωνησουν στο info@anglermania.com για περρισοτερες πληροφοριες.
Ευχαριστω:Ντινος Παναγη
ANGLERMANIA TRADING LTD -www.anglermania.com
-
mpori kanenas na mou pi topous gia jigging sti lemeso ke se ti vathos?
-
ma pou psarevis ke pianis tetia 4aria?koursaros21 wrote:![]()
![]()
νομιζω ξερω τι εν να θορω στο υπνο μου ποψε
- Sea Dragon
Inchiku Jigging............ Protaras
- Attachments
-
- Fagri..... Inchiku Jigging Envator
- Photo0177low.jpg (190.27 KiB) Viewed 7320 times
- Sea Dragon
-
ρε κοπελια κανενας που ξερει που καλαμια να μας γραψει 2 3 μαρκες που μπορει καπιος να ξεκινησει το ψαρεμα τουτο χορις να θελει να βαλει το σπιτι του υποθηκη για να γορασει . αλλα καλαμια που εδοκιμαστηκαν και ευκαλαν ψαρκα που τες θαλασσες της Κυπρου .
-
Που χαθηκες βρε Παναγιωτη
Το καλαμι που μου εκανε φοβερη εντυπωση ειναι ενα της VEGA. Τιμιωτατο καλαμι. Το ειχε αγορασει ο Μαρκος ο Βιδαλης απο τον κουμπαρο μου τον Σπυρο στην Αθηνα. Στην Κυπρο τα φερνει ο Κωσταντινος ο Καλογηρου.
Πες του να σου τα δειξει

Το καλαμι που μου εκανε φοβερη εντυπωση ειναι ενα της VEGA. Τιμιωτατο καλαμι. Το ειχε αγορασει ο Μαρκος ο Βιδαλης απο τον κουμπαρο μου τον Σπυρο στην Αθηνα. Στην Κυπρο τα φερνει ο Κωσταντινος ο Καλογηρου.
Πες του να σου τα δειξει

-
[quote="EVANTHIS LOIZOU"]Που χαθηκες βρε Παναγιωτη
Πες του να σου τα δειξει
[/quote
που τον βρισκουμεν?

Πες του να σου τα δειξει

που τον βρισκουμεν?
- plenom'metatopsarem?
είναι μέσα στο φόρουμ ρε Παπαναγιώτη.Nirou Panagiotis wrote:EVANTHIS LOIZOU wrote:Που χαθηκες βρε Παναγιωτη![]()
![]()
![]()
Πες του να σου τα δειξει![]()
[/quote
που τον βρισκουμεν?