- my first tuna
- 264510_2091515883195_1104204116_2503524_8349419_n.jpg (34.2 KiB) Viewed 7846 times
THYNNUS ALALUNGA
-
Re: THYNNUS ALALUNGA
- Attachments
-
- totally
- 259956_2091521043324_1104204116_2503545_6135274_n.jpg (46.69 KiB) Viewed 7839 times
-
- very happy
- 261630_2091517283230_1104204116_2503531_3004649_n.jpg (37.82 KiB) Viewed 7848 times
2 σημερα Λεμεσο
- Attachments
-
- IMAGE_066 [640x480].jpg (76.92 KiB) Viewed 7779 times
Ditch the bitch and let's go fishing!
σε ποιο τομο στην λεμεσο ρε φιλε?
-
παιδια γεια σας
εφκηακαμε το Σαββατο 2 βαρκες συνολο 6 ατομα τα οποια τονιζω το πως ειχαν ολα αδεια αλιειας πριν πει κανενας τιποτε, ψαρεψαμε απο τις 5:20 μεχρι τις 10 περιπου πανω κατω και μωλις πιασαμε την τελευτεα εσικωστηκαμε και εφιαμε για να μεν περασουμε το κοτα. συνολο 2 βαρκες 17 ψαρια ολα καλου μεγεθους. ευτυχως ευχαριστησαμε τους ουλλους που τους ειχαμε ταμενα και επηραμε και 2 ψαρια σπιτι
την κυριακη εν εφκηκαμε γιατι εν και ειναι με την πελλαρα και εκτος τουτου ειχαμε αποστολη απο τους γονεις να αψουμε καρβουνο και να καμουμε μαριναρισμενο τονο σουβλακι που ισως να ειναι το πιο ωραιο μαγυρεμα του τονου αφου αρεσκει μου προσωπικα παραπανω και που κοτοπουλο σουβλακι.
ωραια η εμπειρια του Σαββατου ισως να μεν ξαναπαω για φετος στους τονους αφου που την πρωτη μου εξοπμηση φετος ευχαρηστηθηκα το πληρως. μπορει να παμε αλλο κανενα περιπατο αν το θελει η παρεα βεβεα.
για ακομα μια φορα ευχαριστω τον Θεο για την ωραια εμπειρια που μου χαρησε
εφκηακαμε το Σαββατο 2 βαρκες συνολο 6 ατομα τα οποια τονιζω το πως ειχαν ολα αδεια αλιειας πριν πει κανενας τιποτε, ψαρεψαμε απο τις 5:20 μεχρι τις 10 περιπου πανω κατω και μωλις πιασαμε την τελευτεα εσικωστηκαμε και εφιαμε για να μεν περασουμε το κοτα. συνολο 2 βαρκες 17 ψαρια ολα καλου μεγεθους. ευτυχως ευχαριστησαμε τους ουλλους που τους ειχαμε ταμενα και επηραμε και 2 ψαρια σπιτι

την κυριακη εν εφκηκαμε γιατι εν και ειναι με την πελλαρα και εκτος τουτου ειχαμε αποστολη απο τους γονεις να αψουμε καρβουνο και να καμουμε μαριναρισμενο τονο σουβλακι που ισως να ειναι το πιο ωραιο μαγυρεμα του τονου αφου αρεσκει μου προσωπικα παραπανω και που κοτοπουλο σουβλακι.
ωραια η εμπειρια του Σαββατου ισως να μεν ξαναπαω για φετος στους τονους αφου που την πρωτη μου εξοπμηση φετος ευχαρηστηθηκα το πληρως. μπορει να παμε αλλο κανενα περιπατο αν το θελει η παρεα βεβεα.
- plenom'metatopsarem?
μπράβο Νικόλα! Ωραίοι!!!!nicolas theocharous wrote:παιδια γεια σας
εφκηακαμε το Σαββατο 2 βαρκες συνολο 6 ατομα τα οποια τονιζω το πως ειχαν ολα αδεια αλιειας πριν πει κανενας τιποτε, ψαρεψαμε απο τις 5:20 μεχρι τις 10 περιπου πανω κατω και μωλις πιασαμε την τελευτεα εσικωστηκαμε και εφιαμε για να μεν περασουμε το κοτα. συνολο 2 βαρκες 17 ψαρια ολα καλου μεγεθους. ευτυχως ευχαριστησαμε τους ουλλους που τους ειχαμε ταμενα και επηραμε και 2 ψαρια σπιτι![]()
![]()
![]()

-
εάν πάω στα liontaroudkia του βαρωσιού ένα έχουν να πουν μιαν καλή κουβέντα, μπορεί και να χαρούν η να πουν και κανένα bravo
για τους πρώτους μου τόνους. δεν πειράζει ρε κοπελια εγώ pale εχάρηκα όπως και το μωρό. αύριο ένα δοκιμάσω για τους ποιο μεγάλους (blue or yellow) catch and release. 

- plenom'metatopsarem?
ρε φίλε! μα εν σε συγχάρηκε κανένας, τωρά το είδα!!!rossos_nicos wrote:

εγώ να σου δώκω τα συγχαρητήριά μου , να σου πω και εις ανώτερα και άξιος!

-
είσαι τσιάκος. βάλω το σκάφος, την καλή διάθεση και τα φαγώσιμα. βάλε την όρεξη για ψάρεμα και πάμε οποτε θέλεις. υπάρχει target όπως βλέπεις το μεγαλύτερο είδος
- plenom'metatopsarem?
χαχα, να'σαι καλά φίλε μου! Δαμέ εν εκατάφερα τα μικρά του είδους! Εννα πάω για πιο μεγάλα?! Πέρσυ εχάσαμεν τέλεια τη σεζόν, ελπίζω να μεν πάθω τα ίδια φέτος! Φκάινει τζιαι η δική μου η βάρκα άμα ένει, αλλά πρέπει να μου κάμει καλό καιρό!rossos_nicos wrote:eisai tsiakkos. valw to skafos, tin kali dia8esi kai ta fagosima. vale tin ore3i gia psarema kai pame opote 8eleis. uparxei target opws vlepeis to megalytero eidos

Να μιλήσουμε ρε φίλε. Καλάμια και λοιπά, έχω κι εγώ

όρεξη για ψάρεμα, υπάρχει και περισσεύει!

-
είσαι λεβέντης. έχω εξοπλισμό και άμα χρειαστώ και αλλα θα πάρω. τώρα "ασχολομαι" με το ψάρεμα. παλαιότερα αραιά και που. πράγματι μες την θάλασσα δεν υπάρχουν προβλήματα του επίγειου κόσμου. (έχει αλλα). άλλο ''πράμα' όμως αμάν είσαι μέσα... "αλλασω" σπιτικιά και χλιδή με μια καλύβα διπλα που την θάλασσα και εμπειρίες.
- konstantinos kalogir
Σήμερα Λεμεσό με τον φίλο Αλέκο από τις 5-7 το πρωί δύο ψάρια!
- Attachments
-
- DSC00340.JPG (72.06 KiB) Viewed 7498 times
μια χαρα ρε φιλε
ακουω τελευταια κατι σφαγες που καμνουν στους τονους 40-50 καθε στρατα πας τα παραγαδια
εν κριμα αλλα εν τους λαλει κανενα τιποτε 

- konstantinos kalogir
Φίλε 2 ώρες 2 ψάρια, εν χρειαζεται να πιάσεις παραπάνω!! Ένας γύρω στα 8 και ένας 13 κιλά, εν υπεραρκετοι και το χάζι τους εκάμαμε και πολλά ωραίο σουβλάκι εν να γινούν!! Ξέρω το εν δύσκολο να τρώεις το πρωινό ξύπνημα να είσαι μέσα στο νερό που τες 4.00 και η ώρα 7.00 να φέφκεις αλλά εν ωραίο το αίσθημα να φεύκεις τόσο πρωί ικανοποιημένος, χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να φκάλεις παραπάνω ψάρια!!!chrysanthos wrote:μια χαρα ρε φιλεακουω τελευταια κατι σφαγες που καμνουν στους τονους 40-50 καθε στρατα πας τα παραγαδια
εν κριμα αλλα εν τους λαλει κανενα τιποτε