ρε Μάριε, συμφωνώ απόλυτα!!!! εκτός αν τους προηγούμενους μήνες,μην πω χρόνο, ήταν σε αυστηρή δίατια!!!AggelosLRK wrote:μονο 18 κιλα ρε? αποκλειετε..
και εγώ το ίδιοGreg wrote:![]()
![]()
![]()
οταν μεγαλωσω θελω και γω να πιασω ετσι ψαρι
![]()
Αν είναι πολλά μεγάλο μπορεί να κάμει μια τρύπα στο νερό και να εξαφανηστείAggelosLRK wrote:εντομεταξυ εχω μια απορια,τα μινερια τρυπωνουν στη μαχη?
MariosK wrote:Thank you guys!!! Όσο τζε έρεσσα το μια κελλέ στο ύψος (εψίλωσα τζε λίον τα πόθκια μου πάνω)![]()
![]()
.
Για το βάρος όντος εφάνηκεν μου και μέναν παράξενο γιατί όταν εμπίκεν στην βάρκα υπολόγισα το πας τα 23-25 κιλά. Όταν το εζυγίσαμεν έδειχνε 18.5Kg και ήταν καλοταισμένον, πασιην τζε χορτάτο!!! Η ζυγαριά δεν είναι και η καλύτερη αλλά αποκλείεται να χάνει πάνω που 200-300 γραμμάρια στα 20 κιλά και έλενξα την παλλιά με ένα 5κίλο βαρίδι και ήταν σωστή αλλά θα την ξανατσιακάρω όταν πάω στην βάρκα. Μπορεί να έτζιζεν πούποτε τζε πας την χαρά μας ούτε καν ασχοληθήκαμεν. Τα 2/3 είδη εφαηθήκαν και το υπόλοιπο προορίζεται για το Σ/Κ οπότε δεν μπορώ να το ξαναζυγίσω.
Admin εγίνικα όπως τον ταλιμπάν γιατί που την δουλεία όσο τζε προλαβαίνω τζε κλέφκω 2-3 ώρες να πάω κανένα ψάρεμα, εν να τις χαραμίσω στον κουρέα?
plenom'metatopsarem? wrote: Μακρυά από κουρείς, παίζουν με ψαλίδια, επικίνδυνα πράματα!![]()
![]()
Μπράβο ρε MarioKMariosK wrote:Ε ρε κοπέλια προχτές αργά ήρτα Πάφο τζε είχα τζε φιλούξενους.
Έτο μωρό
μακρυά! μακρυά!Greg wrote:plenom'metatopsarem? wrote: Μακρυά από κουρείς, παίζουν με ψαλίδια, επικίνδυνα πράματα!![]()
![]()
![]()
![]()
επαθα την και γω με τον κουρεα μια φορα μεσα σε 5 χρονια τον μαη και ακομα προσπαθω να αναρρωσω
Φιλέ να κανονίσουμε όποτε θέλεις.Greg wrote:μαριε ποτε θα μας παρεις jigging? θελω ιδιαιτερα μαθηματα
ρε Greg, είσαι σίουρος θέλεις τον Μάριο να σε μάθει jigging?!Greg wrote:μαριε ποτε θα μας παρεις jigging? θελω ιδιαιτερα μαθηματα
Σαν'να θωρώ κάτι "ιδιαίτερο" μεταξύ ΜάριουΚ και Πλενόμενου όσον αφορά jigging?plenom'metatopsarem? wrote:ρε Greg, είσαι σίουρος θέλεις τον Μάριο να σε μάθει jigging?!Greg wrote:μαριε ποτε θα μας παρεις jigging? θελω ιδιαιτερα μαθηματα