Tι επήε στραβά ρε Πάμπο ?Παμπος wrote:Πεμπτη Λατσι - μινερι μεγαλο πανω απο 40κ τα εκοψεν ουλλα παει ο williamson vortex......................
Εξορμήσεις και αποτελέσματα
-
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα
Παρασκευη 1 22κιλα και 2 10κιλα..................αμαναμου ηντα ψαρκα...............
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...
- AggelosLRK
με πορωνεις ρε παμπο και ακομα να μου στειλουν την μηχανη του τζιγκ να λαονομαι!! 

κατι εγινε εχτες 4 ακκανομουτες παντος το κοπαδι ειναι τεραστιο αλλα 4 ειταν αρκετοι και σταματισαμε .
- Attachments
-
- 0064.jpg (71.68 KiB) Viewed 7695 times
-
- 0063.jpg (85.18 KiB) Viewed 7698 times
τα ψαρια ειναι χοντρα
- plenom'metatopsarem?
μπράβο ρε Nirou! Λεβέντης και πάλι!Nirou wrote:κατι εγινε εχτες 4 ακκανομουτες παντος το κοπαδι ειναι τεραστιο αλλα 4 ειταν αρκετοι και σταματισαμε .

Βάλεις μας γυαλιά ούλους!

- plenom'metatopsarem?
Παμπος wrote:![]()
![]()
![]()
Μπραβο ωραια ψαρια , εν ασχοληθηκα ποτε μου με τους ακκανομουττες , ειπαν μου οτι καμνουν ωραεις μαχεσ εν αληθκεια ?
εν αλήθκεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε παμπο το ψαρεμα του ακκανομουτα ειναι οντος πολυ δινατο φτανει παντα να τους ψαρεψεις με λεπτα εργαλια. με ενα καλαμι το πολυ 15 λιπρες και λεπτες μισινες κανεις απιστευτη μαχη με ενα ψαρι τον 2 με 3 κιλον.
τα ψαρια ειναι χοντρα
- plenom'metatopsarem?
Nirou wrote:φιλε παμπο το ψαρεμα του ακκανομουτα ειναι οντος πολυ δινατο φτανει παντα να τους ψαρεψεις με λεπτα εργαλια. με ενα καλαμι το πολυ 15 λιπρες και λεπτες μισινες κανεις απιστευτη μαχη με ενα ψαρι τον 2 με 3 κιλον.

Tσιμπουν σε lures η σε σουπια καλυτερα ?
φιλε παμπο εγω δουλευω και τα δυο με επιτιχια αλλα υπαρχει ενα τεχνιτο που κανει την διαφορα . 

τα ψαρια ειναι χοντρα
- AggelosLRK
νιρου μπορεις να μου το εξομολογηθεις χεχε 

φιλε ποπερ ραπαλα στους 32 ποντους απομιμιση κολιο το βραζουμε στο φουρνο σε θερμοκρασια 180 βαθμους για 10 λεπτα το βγαζουμε και το τιγανιζουμε για 2 λεπτα και το σβινουμε με λεμονι. το τραβουμε με ταχιτιτα 146.5 νοτς με μισινα 0,06 και καλαμι 400 λιπρες. το χρομα που δουλευει καλιτερα ειναι αυτο που πιανει που το τιγανισμα.

τα ψαρια ειναι χοντρα