Jigging

AggelosLRK

Re: Jigging

Post by AggelosLRK »

fISHANDCHIPS wrote:
Καλοψάρευτα Άγγελε ... φοούμε οτι σύντομα θα λιγοστέψουν οι ωρες που αφιερώνεις στο σπίννινγκ (μόλις νιώσεις την γλύκα του jigging) :wink: :wink: :wink:
Προς το παρών αφιέρωσε αμέτρητες ωρες πάνω που το fishfinter σου
τα ζυασα στο νου μου...πολυ κυμα και παλιοκαιρος πας για σπιν και οταν ειναι καλος ο καιρος βγαλεις την βαρκουα σου εξω να παρεις καθαρο αερα με προοπτικες ανακοπης καρδιας :D

MariosK

Post by MariosK »

Παμπος wrote:ελατε να παμεν παφον επελαναμεν τα μινερκα τζαι εχουμεν τζαι μιαν φαουσαν κοψιματα ,τραβουν οπως την hayabusa............
Ρε εμέναν κάτι μου κατάπιεν ολόκληρό kabura 120gr με το clip, τον στριφτόγυρο και 5 πόντους παράμαλλο 75ρι, 50lb, το Σάββατο :o :o :o!!! Μπορεί να ήταν κάτι άλλο εκτός που τερατοκούνελλος? Ένιωσα έναν ελαφρύ τράβημα, ούτε καν κτύπημα, και ύστερα εχαλαρώσαν ούλλα. Έφκαλα το πάνω και ήταν το παράμαλλο κομμένο χειρουργικά και ακόμα έναν άκκαμμα 1cm πιο πάνω που το κόψιμο!

BTW εφορτοθήκαμεν κούνελλους πάλε τούτο το Σ/Κ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Greg

Post by Greg »

MariosK wrote: BTW εφορτοθήκαμεν κούνελλους πάλε τούτο το Σ/Κ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ειχεν κουνελλους και εν επιασες ενα τηλεφωνο? :naughty: :pray:
Esox Lucius

gptochos

Post by gptochos »

Κάμε τους με τα κρεμμύδκια ρε Μάριε!!! :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:
MariosK wrote: BTW εφορτοθήκαμεν κούνελλους πάλε τούτο το Σ/Κ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ειχεν κουνελλους και εν επιασες ενα τηλεφωνο? :naughty: :pray:
Εν τζε λύφκουν ρε :D! Αφού έμαθα τζε αναγνωρίζω τους τζε που το fishfinder. Έλα το άλλο Σ/Κ να σε πάρω αν εν καλός ο καιρός.
gptochos wrote:Κάμε τους με τα κρεμμύδκια ρε Μάριε!!! :lol:
Ανάθεμα τους ρε φίλε επελλάναν μας :(. Αρέσκει μου το ψάρεμα τους αλλά η μαλακία είναι ότι ήβραμεν μεγάλα μινέρκα και συναγρίδες και στο trolling όσπου να γυρίσουμε την βάρκα να περάσουμε δεύτερη φορά που πάνω τους εκατακόφκαμας τα οι κούνελλοι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ειναι κουνελοι ρε παιδια εδω εμενα μου εφαγαν πανω απο πεντε φορες παραμαλλο συσσι μεγαλο και βαριδια χωρισ να κουνηθει το καλαμι αλλο πραγμα και αυτο αλλα πιστευω πως οτι βλεπουν που τουσ κινει το ενδιαφερον το δαγκωνουν χαλια κατασταση !
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

γιατι στο καλαμι του τζιγκ ο πρωτος οδηγος (ο μεγαλος) ειναι βαλμενος αναποδα?

Παμπος

Post by Παμπος »

AggelosLRK wrote:γιατι στο καλαμι του τζιγκ ο πρωτος οδηγος (ο μεγαλος) ειναι βαλμενος αναποδα?
Δεν εκαταλαβαμεν την ερωτηση ....εννοεις η κλιση του οδηγου ? Ειναι για να κατευθυνει στα υπολοιπα ρινγκς το νημα
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

Παμπος

Post by Παμπος »

MariosK wrote:
Παμπος wrote:ελατε να παμεν παφον επελαναμεν τα μινερκα τζαι εχουμεν τζαι μιαν φαουσαν κοψιματα ,τραβουν οπως την hayabusa............
Ρε εμέναν κάτι μου κατάπιεν ολόκληρό kabura 120gr με το clip, τον στριφτόγυρο και 5 πόντους παράμαλλο 75ρι, 50lb, το Σάββατο :o :o :o!!! Μπορεί να ήταν κάτι άλλο εκτός που τερατοκούνελλος? Ένιωσα έναν ελαφρύ τράβημα, ούτε καν κτύπημα, και ύστερα εχαλαρώσαν ούλλα. Έφκαλα το πάνω και ήταν το παράμαλλο κομμένο χειρουργικά και ακόμα έναν άκκαμμα 1cm πιο πάνω που το κόψιμο!

BTW εφορτοθήκαμεν κούνελλους πάλε τούτο το Σ/Κ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Μαριε επιαμεν λατσι σαββατο εφκαλα ενα μινερι 23 κιλα και καμποσα κτυπηματα απο συναγριδες , κυριαρχικα ομως , ενοχλουνταν απο την παρουσια του πλανου , δεν επεινουσαν , τα μικροψαρα ηταν πολλα και ηταν χορτατες , αλλοι φιλοι επιασαν μια συναγριδα , ο πανος και ο σταυρης 1 μινερι 8 και ενα 15 νομιζω αλλα το ενα με το μπακακακι

MariosK

Post by MariosK »

Παμπος wrote:
MariosK wrote:

Μαριε επιαμεν λατσι σαββατο εφκαλα ενα μινερι 23 κιλα και καμποσα κτυπηματα απο συναγριδες , κυριαρχικα ομως , ενοχλουνταν απο την παρουσια του πλανου , δεν επεινουσαν , τα μικροψαρα ηταν πολλα και ηταν χορτατες , αλλοι φιλοι επιασαν μια συναγριδα , ο πανος και ο σταυρης 1 μινερι 8 και ενα 15 νομιζω αλλα το ενα με το μπακακακι
Φίλε εν να μιλήσω με τον Πάνο τζε μπορεί να ρτω ποτζί το άλλο Σ/Κ. Εν μας διούν αμάνταν οι κούνελλοι ποδά. Είδαμεν τζε μεις αρκέτες συναγρίδες ποδά αλλά όπως το είπες δεν ετρώαν.

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Παμπος wrote:
AggelosLRK wrote:γιατι στο καλαμι του τζιγκ ο πρωτος οδηγος (ο μεγαλος) ειναι βαλμενος αναποδα?
Δεν εκαταλαβαμεν την ερωτηση ....εννοεις η κλιση του οδηγου ? Ειναι για να κατευθυνει στα υπολοιπα ρινγκς το νημα
Η κλήση του οδηγού δεν είναι διαφορετική ...απλά ο οδηγός βλέπει προς τα κάτω ... εν ανάποδα με λία λόγια
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

fISHANDCHIPS wrote:
Παμπος wrote:
Η κλήση του οδηγού δεν είναι διαφορετική ...απλά ο οδηγός βλέπει προς τα κάτω ... εν ανάποδα με λία λόγια
ναι ετσι ακριβως..για πιο λογο υπαρχει αυτη η αλλαγη?

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Έχω και εγώ ο ίδιο καλάμι με το δικό σου, τωρά που το είπες το πρόσεξα
Κανόνησε να πάμε καμια εξόρμηση μαζί και θα σου εξηγήσω γιατι είναι ανάποδα :lol: :lol: :lol:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Παμπος

Post by Παμπος »

Τα ψαρκα εν να τσιμπουν καλα σε 1 μηνα οταν χαθουν τα μικροψαρα........

MariosK

Post by MariosK »

Παμπος wrote:Τα ψαρκα εν να τσιμπουν καλα σε 1 μηνα οταν χαθουν τα μικροψαρα........
Πέρκει μας κάμει θάλασσες. Πάντος όντος η θάλασσα ήταν γεμάτη baitballs τζε την Παρασκευή που επίαμεν για λίην ώρα είδαμε live μάχες που το βυθόμετρο!!! Τεράστιο συσπειρωμένο baitball με τζινιόψαρα που πάνω του, μάλλον μινέρκα, να καραδοκούν και στον δεύτερο γύρο τα baitballs εσπάζαν σε 5-6 κομμάθκια τζε τα τζινιόψαρα που πίσω τους!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”