Λογο του οτι τελευταιως ασχολήθηκα γεννικά με το θέμα "freediving - ψάρεμμα" , αποφάσισα να κατασκευάσω και εγώ ενα ξύλινο μιας τζαι εν η ζωή μου να κατασκευάζω οτι περασει που το νου μου!
Εχω το πελεκανιό αλλα οι ακομα την γνώση τζαι την εμπειρια επι του θέματος ! Γι΄ αυτο θα ήθελα να με βοηθήσετε εσείς που καταλαβετe κάτι παραπάνω σύμφωνα με τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί γεννικά ενα ψαροτούφεκκο. (βάρος- μάκρος - σχημα - υλικά - εξαρτηματα κ.α)
Το ψαροτούφεκκο που έκαμα τωρά εν το prototype (pictures) ειναι 120cm , έκαμα το για να δω τα λάθη του για να καμω τουλάχιστον το original με πιό λλια

Το ξύλο που σκέφτουμαι να βάλω εν teak ή ιροκκο , εννα το κάμω τρικολλητό τζαι ενδιαμεσα fiberglass , ιδα το καπου μες το internet τζαι εφανικε μου πολλά καλο .. αννεν μαλακια τζαι εν χρειαζεται να μεν βαλω.
Σκανδαλη εν ξέρω αν πρεπει να βάλω κανονικο ή αναποδο μηχανισμό απλα γυρευκω με line release , Κύπρο εν ιβρα κατι , αν ξέρετε που να έβρω μην δυστάσετε ;p εφα τους τοπους (online ιβρα πας τα 80 ευρω με τα μεταφορικα.. τοσα στηχιζουν ? )
Βέρκα ακόμα εν εγύρεψα ούτε ξέρω που να έβρω ( xaxaxaxa εννα μου πείτε τωρα "εν εσιεις ιδέα για τιποτε τζαι επιαες να καμεις ψαροτουφεκκο ? "

τελοςπαντων οτι η3ερα να καμω ος τωρά έκαμα το .. που δαμέ τζαι τζι περιμενω να μου πειτε εσεις τα επομενα βήματα!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
[attachment=4]IMG_0174.JPG[/attachment