Προσθήκη ξύλινων πτερυγίων σε αλουμίνιο σωλήνα (pathos)
- leonidasss
Re: Προσθήκη ξύλινων πτερυγίων σε αλουμίνιο σωλήνα (pathos)
Αφού ο καιρός απαγόρευε βουτιά, το εκμεταλλέυτηκα και τελείωσα το μωρό. Το βαρίδωμα έγινε εσσωτερικά του σωλήνα, με απλά βαρίδια που πήραν το σχήμα του σωλήνα, μπροστά και πίσω. Στις φωτογραφίες δεν είναι οπλισμένο τελείως, για ευνόητους λόγους... Τώρα περιμένει την άνοιξη... 

- leonidasss
Για πείτε...
- Attachments
-
- Σκοπεύσατε...
- DSC03035aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg (1.8 MiB) Viewed 10286 times
-
- DSC03033aaaaaaaaaaaaa.jpg (121.53 KiB) Viewed 10276 times
-
- DSC03032aaaaaaaa.jpg (137.54 KiB) Viewed 10271 times
- leonidasss
Ακόμα μία από τη γραμμή σκόπευσης, γιατί λόγω ώρας η πρώτη δε φαίνεται καθαρά.
- Attachments
-
- DSC03034aaaaaaa.jpg (131.81 KiB) Viewed 10269 times
βέρυ νάις 

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Εν ωραίο φίλε μου! Που πλευστότητα τι λαλεί? Ήθελε βαρύδωμα? Μπόρεις να το ζυγίσεις να δούμε πόσο ένι τωρά? (Επειδή κάμνω τζαι εγώ κάτι παρόμοιο για να δούμε..)
Επέτυχες το εφκήκεν κούκλα!
- leonidasss
Eυχαριστώ κοπέλια. Φίλε Γιάννη, το όπλο το πήρα μαζί μου ψάρεμα πριν 2 βδομάδες.Φυσικά, όταν το έριξα στο νερό επέπλεε κανονικά...Ευτυχώς δηλαδή, γιατί ένας από τους στόχους μου ήταν η μείωση της ανάκρουσης, και μάζα= μείωση ανάκρουσης. Έτσι το βαρίδωσα μπροστά και πίσω, μέσα στο σωλήνα, με μολύβια που είχα για το καλάμι. Αφού κρέμασα 2 μισίνες μπροστά και πίσω και το όπλισα (πρόσεχε), έβαλα διάφορα βάρη ώσπου μόλις που να βυθίζεται οριζόντια. Όταν το πέτυχα, έδωσα στα 2 μολύβια το σχήμα και το μέγεθος του σωλήνα εσωτερικά. Με λίγη σιλικόνη τα στερέωσα απλά μέσα στο σωλήνα. (Σημ. :Όταν η βέργα δεν είναι πάνω, το όπλο πρέπει να επιπλέει).
Οκ φίλε μου. Ευχαριστώ για τες πληροφορίες
- leonidasss
Και κάτι άλλο! Βάλε μάσκα όταν δουλεύεις το ξύλο, γιατί το ιρόκο δε συγχωρεί...
Έβαλα κάτι κομμάθκια τικ που είχα ρε φίλε. Ετέλιωσε το τρίψιμο τζαι έμεινε το ντύσιμο με carbon...
Ευχαριστώ πάντως!
Ευχαριστώ πάντως!
- leonidasss
Επειδή χρωστώ ανακοίνωση αποτελεσμάτων, απλά δηλώνω τρελαμένος. Μιλάμε για ανάκρουση σχεδόν μηδενική, ο μηχανισμός που ήταν σκληρός έγινε μέλι και η βέργα φεύγει σαν τρελή στο στόχο. Όσο για την ευστοχία, μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας.
(Σημείωση 1:Πριν μπω χρειάστηκε να φτιάξω καλάμι με ένα λάστιχο, αφού ο σωλήνας μου δεν ήταν στο σάκο.
Σημείωση 2: στην παρθενική του παρολίγο να τρυπήσει και ορφό, αλλά λόγω αποχής ήμουν μουδιασμένος και με πρόλαβε και γύρισε)
(Σημείωση 1:Πριν μπω χρειάστηκε να φτιάξω καλάμι με ένα λάστιχο, αφού ο σωλήνας μου δεν ήταν στο σάκο.
Σημείωση 2: στην παρθενική του παρολίγο να τρυπήσει και ορφό, αλλά λόγω αποχής ήμουν μουδιασμένος και με πρόλαβε και γύρισε)
- Attachments
-
- Ο στόχος...
- 0371.jpg (33.82 KiB) Viewed 9983 times
-
- Κι ο σωλήνας - πατέντα.
- 0356.jpg (52.88 KiB) Viewed 9986 times
Πειραξες και τον μηχανισμο?leonidasss wrote: ο μηχανισμός που ήταν σκληρός έγινε μέλι
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ωραίος!! Άτε την επόμενη ο ορφός!! Εμάς βρέσχει τούντες μέρες τζαι εν μπορώ να το δοκιμάσω τζαι έχω το στον καναπέ τζαι θωρώ το... 

- leonidasss
Δεν έκαμα κάτι στο μηχανισμό, αλλά κατά παράξενο τρόπο καμία σχέση με πριν. Αυτό δε μπόρεσα να το εξηγήσω. Ίσως, λόγω μείωσης της ανάκρουσης, να μου φαίνεται κι αυτός καλύτερος.