πια ηλικία για άδεια?
πια ηλικία για άδεια?
σε πια ηλικία δικαιούμαι να fkάλω άδεια?
Re: πια ηλικία για άδεια?
σήμερα πήρα τηλέφωνο στο τμήμα αλιείας και ρώτησα αν μπορώ να βγάλω άδεια για ψαροτούφεκο τους ηπα ότι είμαι σχεδόν 16 και όχι 17 και μου είπε ότι αν πάω με τον κηδεμόνα μου θα μου βγάλουν αληθεύει?

αληθευει ναι,αλλα για να πας ψαρεμα πρεπει να εισαι μαζι με τον κηδεμονα σου μεταandrikos wrote:σήμερα πήρα τηλέφωνο στο τμήμα αλιείας και ρώτησα αν μπορώ να βγάλω άδεια για ψαροτούφεκο τους ηπα ότι είμαι σχεδόν 16 και όχι 17 και μου είπε ότι αν πάω με τον κηδεμόνα μου θα μου βγάλουν αληθεύει?![]()
![]()

ευτυχώς!!! μονο με τον κηδεμόνα μου μπορώ να πάω ? εν μπορώ με κάποιον άλλο που εν πάνω που 18 και έχει άδεια να πάω μαζί του ?
andrikos wrote:ευτυχώς!!! μονο με τον κηδεμόνα μου μπορώ να πάω ? εν μπορώ με κάποιον άλλο που εν πάνω που 18 και έχει άδεια να πάω μαζί του ?
εν ξερω ρε φιλε,καλυτερα πιασε ενα τηλεφωνο το τμημα αλιειας να σου πουν

- chrysanthos9
γινεται ετσι πραμα? αν ναι σε πια επαρχια επιασες το τμημα αλιειας? να παω να φκαλω και εγω 

Rememper always someone waiting for you at home
παντου ρε σε ουλες τις επαρχιες..chrysanthos9 wrote:γινεται ετσι πραμα? αν ναι σε πια επαρχια επιασες το τμημα αλιειας? να παω να φκαλω και εγω

ευχάριστο για τες απάντησης νομίζω εν στο τμήμα αλιείας στη λάρνακα που "ετιλεφονισα"
εν είμαι "σιουρος" γιατί το τηλέφωνο έδωκε μου το ο θείος μου που εν που την λάρνακα
εν είμαι "σιουρος" γιατί το τηλέφωνο έδωκε μου το ο θείος μου που εν που την λάρνακα