ypomoni re file hemilie tha perasei. egw aurio petw gia thessaloniki kai meta kati meres kroatia tha eimai ektos 15 meres elpizw na kamw kanena psarema kroatia exei polla kalous topous m eipan kati paidia kroates pou kserw
kala psaremata re se oloys
Περί Λαβράκια
Re: PERI LABRAKIA
Καλό ταξίδι Σωτήρη. Όταν γυρίσεις πάμεν κανένα ψάρεμα.sotiris wrote:egw aurio petw gia thessaloniki kai meta kati meres kroatia tha eimai ektos 15 meres
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Περαστικά φίλε μου. Μεν μαραζώνεις τζαι εν έχει ψάρι έτσι κι αλλιώς. Μόνο καλοκαιρινούς ψαροτουφεκάδες εν γεμάτη η θάλασσα τωρά.hemilios wrote: Έχει λίγο καιρό που είμαι έξω από το νερό λόγο υγέίας ( 25 μέρες και πόψε έτσι μου είπε ο γιατρός )
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Ευχαριστώ ρε φίλε.hdemetris wrote:Περαστικά φίλε μου. Μεν μαραζώνεις τζαι εν έχει ψάρι έτσι κι αλλιώς. Μόνο καλοκαιρινούς ψαροτουφεκάδες εν γεμάτη η θάλασσα τωρά.hemilios wrote: Έχει λίγο καιρό που είμαι έξω από το νερό λόγο υγέίας ( 25 μέρες και πόψε έτσι μου είπε ο γιατρός )
Εν τζιαι μόνο το ψάρι είναι το θέμα να βρεχτώ τζιαι να κάνω καμιά βουθκιά τωρά που είναι και καλοκαίρι.
Εν πιράζει εν να περάσει τζιαι τούτο.
- StephanosNic
μεν ανησυχεισ εχει τζιε αλλους που εν μπορουν να παν ψαρεμαhemilios wrote:Ευχαριστώ ρε φίλε.hdemetris wrote:Περαστικά φίλε μου. Μεν μαραζώνεις τζαι εν έχει ψάρι έτσι κι αλλιώς. Μόνο καλοκαιρινούς ψαροτουφεκάδες εν γεμάτη η θάλασσα τωρά.hemilios wrote: Έχει λίγο καιρό που είμαι έξω από το νερό λόγο υγέίας ( 25 μέρες και πόψε έτσι μου είπε ο γιατρός )
Εν τζιαι μόνο το ψάρι είναι το θέμα να βρεχτώ τζιαι να κάνω καμιά βουθκιά τωρά που είναι και καλοκαίρι.
Εν πιράζει εν να περάσει τζιαι τούτο.
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
- sea-hunter
π εν να πάει, εν να σας περάσει κοπέλιαa κ ποίος σας πιάνει μετά (περαστικά BTW)
έκαμα σήμερα το 3 ψάρεμα στη σειρά(κυριακη,δευτερα,τριτη) όπου μετά από 2 κάπως "επιτυχημένες" ε3ορμησεις ήρθε η μέρα του καλλικοματος πολλλλαααααα λαβράκια σε βάθος 1 μέτρο- 50 εκατοστά. έχασα κάτι ψάρια π κ να ήθελα να αστοχήσω εν 8α τα κατάφερνα π εν να πάει όμως εν η αρχή ακόμα
έκαμα σήμερα το 3 ψάρεμα στη σειρά(κυριακη,δευτερα,τριτη) όπου μετά από 2 κάπως "επιτυχημένες" ε3ορμησεις ήρθε η μέρα του καλλικοματος πολλλλαααααα λαβράκια σε βάθος 1 μέτρο- 50 εκατοστά. έχασα κάτι ψάρια π κ να ήθελα να αστοχήσω εν 8α τα κατάφερνα π εν να πάει όμως εν η αρχή ακόμα
Keep Walking...Keep Fishing!!