Oρφος
- chrysanthos9
Oρφος
Πως μπορω να πιασω ορφο στα 6 μετρα χωρις να με δει? Και χωρις να τρυπωσει?
Rememper always someone waiting for you at home
Re: Oρφος
Ε φιλε πρωτα πρωτα πρεπει να τον δεις εσυ πρωτος... μολις τον δεις αν δεν τρυπωσει καμνεις που τσιαμε που τον ειδες μιαν πολλα πολλα αθορυβη βουτια τσιε μολισ κοντεψεις του βυθου καμνεις ενα συρτο προς το μεροσ του παλε πολλα αθορυβα οστι να του κοντεψεις τσιε να του την αντιναξεις.......
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
- konstantinos kalogir
Κατέβαστου έναν γύλο δολωμένο σε αγκίστρι 2/0 με 60ρα μισίνα..!!chrysanthos9 wrote:Πως μπορω να πιασω ορφο στα 6 μετρα χωρις να με δει? Και χωρις να τρυπωσει?

- chrysanthos9
Εχει εναν χρονο που του βαλω γυλους .σαρδελες με πολυαγκιστρο γοπες ζωντανες καλαμαρακια χταποδακια αλλα εν τσιμπα . Εχει που τα περσι που τον ταιζω. Καθε μερα παω τζιαμε και ταιζω τα ψαρκα και παω αλλη μερα και ψαρευκω πρεπει να εβαλε 2-3 κιλα που τα περσι 

Καλά ρε Χρύσανθε έσιει έναν χρόνον που τον αναγιώνεις κάμνει το η καρκιά σου να τον παίξεις?chrysanthos9 wrote:Εχει εναν χρονο που του βαλω γυλους .σαρδελες με πολυαγκιστρο γοπες ζωντανες καλαμαρακια χταποδακια αλλα εν τσιμπα . Εχει που τα περσι που τον ταιζω. Καθε μερα παω τζιαμε και ταιζω τα ψαρκα και παω αλλη μερα και ψαρευκω πρεπει να εβαλε 2-3 κιλα που τα περσι

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
ρε θα εν 5-6 κιλα . Οποτε τον θορω γυριζει μου γτ εν με αφηνει να κοντεψω να τον δω καλα. Τωρα που το λαλεις εν να χαλασσω τον ψαροτοπο μου αν τον πεξωMariosK wrote:Καλά ρε Χρύσανθε έσιει έναν χρόνον που τον αναγιώνεις κάμνει το η καρκιά σου να τον παίξεις?chrysanthos9 wrote:Εχει εναν χρονο που του βαλω γυλους .σαρδελες με πολυαγκιστρο γοπες ζωντανες καλαμαρακια χταποδακια αλλα εν τσιμπα . Εχει που τα περσι που τον ταιζω. Καθε μερα παω τζιαμε και ταιζω τα ψαρκα και παω αλλη μερα και ψαρευκω πρεπει να εβαλε 2-3 κιλα που τα περσι

Ρε φιλε να παμε μαζι να τον δο τσιε γω? να σου πω τσιε ποσα κιλα ειναι ακριβος??

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
- chrysanthos9
χωρις ψτ ομωςgeorge87d wrote:Ρε φιλε να παμε μαζι να τον δο τσιε γω? να σου πω τσιε ποσα κιλα ειναι ακριβος??![]()
![]()

-
και παίζεις τον άλλη φοράάάάάάάάά...................... ε καλόόόόοόό,,,,,,,,,,,,, αυτά θέλουμε να ακούσουμε................george87d wrote:Ρε φιλε να παμε μαζι να τον δο τσιε γω? να σου πω τσιε ποσα κιλα ειναι ακριβος??![]()
![]()

φίλε μου άστο ψάρι εκεί που είναι να το βλέπεις γτ έρχονται δύσκολοι καιροί..... αν θες την γνώμη μου , πήγαινε και πάρε μια κάμερα και κάνε τον βίντεο....αυτά μένουν....................... καλές βουτιές..............
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
- chrysanthos9
-
γιατι ειμουν σιουρος πως ετσι θα ελαλουσες???konstantinos kalogir wrote:Κατέβαστου έναν γύλο δολωμένο σε αγκίστρι 2/0 με 60ρα μισίνα..!!chrysanthos9 wrote:Πως μπορω να πιασω ορφο στα 6 μετρα χωρις να με δει? Και χωρις να τρυπωσει?Σίουρα πράματα!!

-
ε εσυ ρε φιλε μου εκαταντησες να τον αναγιωνεις... εννα σε βλεπει ο ορφος και να λαλει ου ετον παπα μου που ερκεται.. lnch timechrysanthos9 wrote:Εχει εναν χρονο που του βαλω γυλους .σαρδελες με πολυαγκιστρο γοπες ζωντανες καλαμαρακια χταποδακια αλλα εν τσιμπα . Εχει που τα περσι που τον ταιζω. Καθε μερα παω τζιαμε και ταιζω τα ψαρκα και παω αλλη μερα και ψαρευκω πρεπει να εβαλε 2-3 κιλα που τα περσι

ι καμια μερα αν δεν παεις εννα λαλει ο ορφος μα πουντον τουτο και αρκησε??? επεσε το αρφαλι μου που την πεινα

-
επειδη ξερω πως το εννοεις ρε φιλε τουτο που ειπες εννα σου πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!! μακαρι να σκεφτονται ολοι ετσι!!!!freediver33 wrote:και παίζεις τον άλλη φοράάάάάάάάά...................... ε καλόόόόοόό,,,,,,,,,,,,, αυτά θέλουμε να ακούσουμε................george87d wrote:Ρε φιλε να παμε μαζι να τον δο τσιε γω? να σου πω τσιε ποσα κιλα ειναι ακριβος??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε μου άστο ψάρι εκεί που είναι να το βλέπεις γτ έρχονται δύσκολοι καιροί..... αν θες την γνώμη μου , πήγαινε και πάρε μια κάμερα και κάνε τον βίντεο....αυτά μένουν....................... καλές βουτιές..............