Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για ψαροτούφεκο και ήταν η πρώτη φορά που είδα καλαμάρια ( πρέπει να ήταν πάνω απο 30cm) τα οποία όμως δεν μπορούσα να κοντέψω.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή ξέρει κανείς πως να κοντευούμε στα καλαμάρια......οταν και εφόσων ξαναδούμε μπροστά μας
Καλαμάρια και ψαροτούφεκο
Re: Καλαμάρια και ψαροτούφεκο
file to kalamari psarevete nikta na pas me fanari kai mono etsi tha ta deis kai na mporeis na kontepseis
απαγορέυεται το νυχτερινο φιλεdemetres wrote:file to kalamari psarevete nikta na pas me fanari kai mono etsi tha ta deis kai na mporeis na kontepseis
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
ε φίλε μα εν θέμα τωρά το πιος ενα έβρει πιον
να αρκέψουν τζαι οι ξένοι να μας βιάζουν τες γυναίκες....πιος εν να τους δει τζαι πιος εννά τους βρεί
ΕΝΝΕΝ ΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥΤΗ ΡΕ ΦΊΛΕ
που την στιγμή που κάτι απαγορεύεται ΣΗΜΑΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ 

ΕΝΝΕΝ ΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥΤΗ ΡΕ ΦΊΛΕ

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==

Φίλε Αιμίλιε νομίζω ότι με καρτέρι και μια καλή κάλυψη λογικά μπορείς να το πιάσεις.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Ρε παιδιά μια απλή ερώτηση έκανα αννννννννν τύχη και ξαναδώ μπροστά μου καλαμάρι την ημέρα. Σκέφτηκα πως μπορεί να έχει κάτι ιδιαίτερο που να τα προσελκύει (μπουμπουλήθρες ή δεν ξέρω και εγώ τι).
Δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε και πόλεμο για νυκτερινούς και ότιδηποτε αλλό. Ο κάθε ένας πρέπει να καταλάβει την ευθύνη που κουβαλούμε ως ψαράδες.
gptochos ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε και πόλεμο για νυκτερινούς και ότιδηποτε αλλό. Ο κάθε ένας πρέπει να καταλάβει την ευθύνη που κουβαλούμε ως ψαράδες.
gptochos ευχαριστώ για την απάντηση.
mia fora piasame kalamari. den 3erw na sou po karivos pos e kontepse.
akou ti egine.
eidamen to tzai en meas e kontefke. e vourisamen to lio tzai efie.
meta pou lio kapou konta eidame ena orfo se mia trypa tzai voutousame na ton evroume.
se mia vouthkia mas to kalamari itan akrivos pou ppano mas tzai mas evlepe.
i voli egine pou kato pros ta pano.
akou ti egine.
eidamen to tzai en meas e kontefke. e vourisamen to lio tzai efie.
meta pou lio kapou konta eidame ena orfo se mia trypa tzai voutousame na ton evroume.
se mia vouthkia mas to kalamari itan akrivos pou ppano mas tzai mas evlepe.
i voli egine pou kato pros ta pano.
ρε παιδια για να βουτήσω για καλαμαρκα που να πάω στην λεμεσό?