κοπέλλια...για να εξηγούμε...ούτε εγώ είμαι έμπειρος, ούτε παίζω ορφούς τζαι να πεις εχόρτασα τους...
ο ορφός ήταν 'οριακός' ...ποτζίνον που παίζεις τον, εν τον παίζεις (για νόμιμότητα μιλώ) !!!
αποφασίστηκε ότι θα τον πιάναμε (ή θα δοκιμάζαμε) ...εκατέβηκα με τεντομένω το χέρι με το εργαλείο του φίλου (ξύλο-διλά 17αρια γορίλλα. 6.75 δτρυγον δίφτερη)και τον είχα στον στόχο...αυτός ανσήκωσε την μουτσούνα του και με έβλεπε...σιγά σιγά εκοντεψα του και η φάση - Ο κουμπάρος να κάθεται και με ανασηκωμένη την μουτσούνα του να με βλέπει όπως κρέμμουμε διαγωνίως με την βέρκα ανάμεσα στα μάθκια του..έμεινα εκεί (που τον είχα στο δόξα πατρί) περίπου 20 δεύτερα) ... ΑΛΛΑ εν το έκαμνε η καρκιά μου να του σύρω....ήταν πολλά αθώοσ και αν τον έπιανα το μόνο που θα κατάφερνα ήταν ακόμα λίο κρέας..... καμία συγκίνηση.... έτσι αναδύθηκα χωρίς τον κουμπάρο...
ερώτησε με ο παρεας..γιατί εν έσειρες? του λέω άιστον...εν να έχουμε τύψεις μετά...εν τον είδες ήνταλως έκατσε και εκαρτέραν !!!!
...μετά ο κουμπάρος ετρύπωσε...εβούττησε ο παρέας είδε τον λίο...εξαναβούτησα και γω και είδα τον να φέφκει μεσ τα βάθη της τρύπας και πήραμε τον δρόμο για έξω....
Τελικά μου είπε ο φίλος μου, "έχεις δίκαιο, απόλαυσα παραπάνω την συνάντηση και να των δω για λίο στο θαλάμι, παρά να τον επαίζαμε " !!!!!
Αυτά κοπέλλια για την ιστορία...
Δηλ σε τελική φάση εν τον έπαιξα γιατί δεν μου φάνηκε δίκαιο.....
Edit: λαλούμε ΟΡΙΑΚΟΣ και εκεί το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ζυαρκά πάστο όπλο

... ούτε την εμπειρία να πω με ακρίβεια πόσο αν ήταν 2,570 γρ, ή 3,345 γρ

....