Πρωινο ξυπνημα πριν καν να ξηεμρωσει εφαγα το προγευμα μου και ετοιμαστικα για πολυωρω ψαρεμα μιας και οι συνθηκες το ευνοουσαν

Για αρχη θα πηγαινα να επερνα σκαρους και κουρκουνες

εν να χανουμε και τ σιουρα

μετα το προγραμα ελεγε ψαχτηρι για σαργους μιας και ειναι το αγαπημενο μου θηραμα και μετα καποια καρτερια για κανενα τυχερο

Το ψαρεμα μου αρχισε με το πρωτο φως και απο την αρχη φανηκε οτι θα εχει κινηση σημερα απο καλα ψαρια πηγα σε ενα τοπο ρηχο για κουρκουνες και σκαρους καποια καρτερια που εκανα τα ψαρια δεν ηταν δεχτικα και ηταν πολυ νευρικα τα νεοφερτα κοπαδια αθερινα εδιναν αλλη νοτα στα καρτερια αφου με δυσκολια εβλεπα αλλα ψαρια

Πηγα στον καλο ποστο του τοπου που βλεπει προς το πελαγος να κανω κανενα καρτερια για να παρω σκαρους αφου εχει πολλους εκει μεγαλους που να ξερα ομως... Το οπλο οπλισμενο στην πρωτη εγκοπη αφου οι βολες στους σκαρους θα ηταν κοντινες

Βουταω και κανω ενα καρτερι οι αθερινες με κυκλωνουν αλλα αυτη την φορα ειναι πολυ κοντα μου σχεδον κολιμενες πανω μου ολα τα ψαρια την περιοχης εφυγαν τρομαγμενα προς τα εξω ξαφνικα βλεπω μπροστα μου ενα τεραστιο μαγιατικο να πλησιαζει εσφιξα τα δοντια μου θακανω την βολη και ας ειναι οπλισμενο στην πρωτη εγκοπη το οπλο κλειδωνει στο κεφαλι του ψαριου ξαφνικα γυριζει να ψαρι να φυγει προς το μπλε βολη και η βεργα μπηκε δεν μπηκε στο ψαρι 5-6 εκατοστα αφου δεν ηταν και η πιο ακονισμενη βεργα και με την αδυναμια του 90αριου δεν περασε η βεργα απο την αλλη και ας ηταν στα δυο μετρα απο μενα το ψαρι εκανε μια εκρηκτικη αντιδραση και αριχε τα τρεχει προς τα μπλε ανοιξα το μουλινε πηρε καμια 15αριαμετρα και ξαφνικα σταματησαν ολα το ψαρι εφυγε απο την βεργα και μια πληγη λιγο πανω απο την σπονδυλικη στηλη θα του θυμιζει να μην πηγαινει πολυ κοντα στις ακτεσ για να κυνηγα για να μην γεμιζει ουλες απο αρχαριους ψαροκυνηγους

απο εκεινη την ωρα με γεμιζει ενα αισθημα απογοητευσης και λυπης

ηθελα να κλαψω απο εκεινη την ωρα το ψαρεμα μου σταματησε εκανα συνεχως καρτερια αλλα ματεα δεν ξαναφανηκε το ψαρι δεν πειραζει πηρα ενα καλο μαθημα να ακονιζω την βεργα καλα ακι παντα το λαστιχο στην δευτερη εγκοπη αλλα σιγουρα θα παρω μεγαλυτερο ψαροτουφεκο σε λιγες μερες