Παδιά σας χαιρετώ ,εδώ και 1,5 μηνα έχω ενημερωθεί για αυτό το υπέροχο site ,και "παρακολουθω" συχνά τις "συζητησεις".θα ήθελα να συγχαρώ τους δημιουργούς αυτού του site και εσάς , που έχετε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια .Αυτά από μένα προς το παρόν
Φιλικα Ροδος
Kαινουριος στο FORUM
Re: Kαινουριος στο FORUM
Rodos wrote:Παδιά σας χαιρετώ ,εδώ και 1,5 μηνα έχω ενημερωθεί για αυτό το υπέροχο site ,και "παρακολουθω" συχνά τις "συζητησεις".θα ήθελα να συγχαρώ τους δημιουργούς αυτού του site και εσάς , που έχετε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια .Αυτά από μένα προς το παρόν
Φιλικα Ροδος
Γεια σου Ρόδε,
Καλωσόρισες,
απότι διάβασα σε άλλο πόστ είσα ψτ-κάς.... επολλίναμεν κατά έναν !!!

Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Καλος σας βρηκα φιλε .Απου που εισαι
Rodos wrote:Παδιά σας χαιρετώ ,εδώ και 1,5 μηνα έχω ενημερωθεί για αυτό το υπέροχο site ,και "παρακολουθω" συχνά τις "συζητησεις".θα ήθελα να συγχαρώ τους δημιουργούς αυτού του site και εσάς , που έχετε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια .Αυτά από μένα προς το παρόν
Φιλικα Ροδος

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
Καλωσόρισες στην παρέα μας.... πες μας κάτι για σένα.... με τι ασχολείσε, οικογενειακή κατάσταση κλπ.... και πάλι καλωσόρισες.....
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
Φιλε , Freediver , ειμαι 22 ετων ,καταγωμε απο την Παφο.Ειμαι φοιτιτησ στην αγγλια .Κυριες ασχολιες κυνηγει και υποβρυχειο ψαρεμα .Εσει????
Ρόδο έλα στην έκθεση Σαββατοκυρίακο να γνωρίσεις πολλά παιδιά απο το φόρουμ
Επιτέλους Ρόδο,
Αποφάσισες να γίνεις μέλος της παρέας μας! Φίλε μου καλωσόρισες!!
Αποφάσισες να γίνεις μέλος της παρέας μας! Φίλε μου καλωσόρισες!!
AA πουλακια μου εδο ειστε α!!!!.Αριστε μου εν καλα ποθ λαλεις να ερτω στην εκθεση αλλα τωρα ειμαι στην Αγγλια gmt.
Εν να τα πουμεν πολυ συντομα που κοντα ,τορα που θα επιστρεψω Κυπρο.
Ατε Κοτσιο πιασε κανενα ψαρουι πας στις μιχανουες!!!!!!!!!!
Εν να τα πουμεν πολυ συντομα που κοντα ,τορα που θα επιστρεψω Κυπρο.
Ατε Κοτσιο πιασε κανενα ψαρουι πας στις μιχανουες!!!!!!!!!!