Δηλαδή να ξεθάψουμε ότι παλια φώτο έχουμε με κάποιο ψάρεμα που κατα την κρίση του καθενός θα είναι εντυπωσιακό και να το βάλλουμε δαμέσα με μια μικρή περιγραφή!
Κανω την αρχή με ένα θήραμα που για μένα θα μείνει αξέχαστο και το έχω βάλει πριν λίγο καιρο στη θεματική ενότητα (ψάρεμα απο ακτη.Να με συγχωρέσουν όσοι ξαναείδαν τις ίδιες φώτο!).
Το συνέλαβα στα 5 μέτρα νερο βραχωμένο.Είδα απο την επιφάνεια ένα σιακό να βραχώνει και βουτησα να δω την τρύπα!Μεγάλη η τρύπα χώθηκα αρκετά μέσα αναψα το φακό και τσιακάρισκα το θαλάμι απο δεξια στα αριστερά.Οταν φτάνω στα αριστερα και φέγγω, 20 πόντους που τη μάσκα μου ήταν τούτο το τέρας της φωτο και αντελόσιασε με ετσι όπως ανοιγόκλινε το στόμα του!Ξαπολώ τα ούλλα αλλο λιον να μου φύει τζαι η μάσκα πετάσσουμαι έξω που την τρύπα και αφου συνέρχομαι που το σοκ στην επιφάνεια ξανακατεβαίνω κουμπώ σχεδόν το οπλο πάνω στην κελλέ του θερκου σφηνώνω του τη βέρκα τζαι σύρνω το πόξω που την τρύπα!
Ένα μουγγρι τέρας είχε συλληφθεί σε μια περιοχή που λέγεται πυργαδίκια Χαλκιδικής στις 06.02.2005.Μήκος του ζώου σχεδόν 2μ!!!!
Άτε έκαμα την αρχή ποιός έχει σειρά;;;