Κωτσιο μου και Αριστε μου ,τωρα να κοντεψουν οι μερες τζε να σασ παρει ο φιλο σας να πιασετε τζε να δειτε πολλυ ψαρει ,οτι ψαρεμα θελετε .Τωρα που αρκεψαν τζε τα λυθρινια τζε τα φαγγρια να καμνουν τισ εμφανισις τους εκλεψα τα στιγματα

Ροδος
Καλημερα. Τωρα τι να πω? Οτι παθουμε εμεις θα φταιμε.george87d wrote:Πρωτομαια στην θασσο
Στην Ελλάδα εν απαγορεύεται τον Μάη?george87d wrote:Πρωτομαια στην θασσο
Γιώρκο μου,george87d wrote:Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!
Ρε george, δεν ειναι δικαιολογια αυτή. Πολλα παιδια εχει καιρο να βουτησουν. + οτι σε ενα αλλο thread ελεγες σε καποιον να ερθει μαζι σου στην Θασο να τον παρεις ψαρεμα τον Μαιοgeorge87d wrote:Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!
Ρε συνονοματε δεν το έγραψα για εσένα!george87d wrote:Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!