Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Rodos

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Rodos »

Ρε πεδκια εν τζε φτεω εγω που ηρτεν η λιτσα να με φαει ,τζε οθτε π ποφυσισεν ι σιναχριδα που κατο που τι φιτζια σαν εκαμνα καρτερι , τζε ουτε που ι τσιπουρα ιταν περιεργει τζε ηρτεν να δει αν ειμαι ο παπας της .Να σας πω τζε κατι αλλο ,τζε στο κυνηγι εν τζε φτεω παλε που νε παλαβεσ οι τζικλες τζε νομιζουνν οτι ειμαι ελια τζε ερκουντε να κατσουν πανο μου.

Κωτσιο μου και Αριστε μου ,τωρα να κοντεψουν οι μερες τζε να σασ παρει ο φιλο σας να πιασετε τζε να δειτε πολλυ ψαρει ,οτι ψαρεμα θελετε .Τωρα που αρκεψαν τζε τα λυθρινια τζε τα φαγγρια να καμνουν τισ εμφανισις τους εκλεψα τα στιγματα :wink: , και 8α πιενουμε να καμνουμεν το κεφιμας.

Ροδος

Μαριος Παπανικολαου

Post by Μαριος Παπανικολαου »

Πολύ όμορφα ψάρια!!! :clap: :clap: :clap: Λες ο Τάμεσης να ψαρεύεται???? :lol: :lol: :lol:

leonidasss

Post by leonidasss »

[quote="Rodos"]Φιλε ειμαι πολλα ειληκρινης ,εν τζε μανκια το ψαρεμα

:clap: Ορθότατος! Το ψάρεμα (και το κυνήγι) είναι χόμπυ, είναι χαλάρωση και διασκέδαση. Ζητούμενο είναι να περνάμε καλά με την παρέα. Τα ψάρια θα έρθουν με τον καιρό.Καλά να είμαστε... Χτες απόγευμα στο 90΄ του Απρίλη έχασα στο τσακ μια πίγγα τουλάχιστον 4-5 κιλά. Και μόνο που την είδα, κάτι πήρα. Της έκλεισα ραντεβού σε κανα μήνα. Άτε να δούμε...

Rodos

Post by Rodos »

Δεν μπειραζει φιλε Λεονιδα, φτανει π ερχομαστε σε επαφη με τετοια ψαρια, καις ας μας φευγουν .Οπος προαναφερα και σε προηγουμενο post, πριν μια βδομαδα κτυπισαμε ,αλλα μας ξεφυγε ενας Ροφος , που μονο σε φωτογραφιες βλεπιες τετοια ψαρια( τερας) , πανο απο 17 kg ,Ειχε το μακρος του λιτσομινερου που κτυπισα πολυ ομορφο ψαρι βασιλιας, αγεροχος ,εμεινε στο πλαναρισμα τοθ ζευγαριου αλλα απο λαθος εκτιμισεις και βολης απο το ζευγαρι τι ψιλοπεξε και αντι να το τραβισει να μην μπει στη σπηλια του αφησε μουλινε και καταφερε και μπικε στο προθαλαμο το πιεσε το ψαρι , ζαβοσε τι βεργα 8 χιλιοσ 90 μηρες, προσπαθισα να το δευτεροσο αλλα απο τι θολουρα δεν εβλεπα που ητνα το ψαρι να το κτυπισω . Μακαρι να ζησει και τουσ σπιλιους του τους ξερουμε αν ειναι τυχερο θα το ξαναβρουμε.!!!!!!!

Rodos

Post by Rodos »

Ροφος που κτυπησα στη περιοχη αεροδρομιου στην Παφο . Ημερα πεπτη μετα την πρωτη τεταρτη του ενδιμικου 2008, και οι περιοχι ενα νεκροταφειο δεν εκεινιτουν τπτ.!!!!!!Και μια εξορμηση στο Blue Lacoun Summer 2009 !!!!
Attachments
Photo-0026.jpg
Photo-0026.jpg (88.51 KiB) Viewed 6507 times
Rofos.JPG
Rofos.JPG (66.69 KiB) Viewed 6505 times
Last edited by Rodos on Sun May 02, 2010 8:31 pm, edited 1 time in total.

george87d

Post by george87d »

Πρωτομαια στην θασσο τα νερα ηρεμα αλλα θολα αν και βρικα ψαρια πολλα και ευκολα επεξα ενα λαβρακι μισο κιλο ενα σηκιο 400 γρ και μιαν σαρπα μικρη.. Η ατυχια μου οτι σε μια βολη που εκαμα σε μιαν μελανα τεραστια και την επετυχα εσφυνοσα τιν βεργα μου και δεν εφκενε με τπτ και ετσι εκοψα το σχοινι και δεν εκαταφερα να πιασο το ψαρι και εφκικα εξω
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

gdeme

Post by gdeme »

george87d wrote:Πρωτομαια στην θασσο
Καλημερα. Τωρα τι να πω? Οτι παθουμε εμεις θα φταιμε.

MariosK

Post by MariosK »

george87d wrote:Πρωτομαια στην θασσο
Στην Ελλάδα εν απαγορεύεται τον Μάη?

gptochos

Post by gptochos »

και στην Ελλάδα απαγορευεται το Μαϊο! :naughty:

Οσοι θέλετε να πάτε το Μάη πηγαίνετε ρε παιδκιά αλλά τουλάχιστον μην ποστάρετε φώτος με ψαρέματα και θηράματα γιατί στο τέλος εννα βκάλουμε τα μάδκια μας μόνοι μας!!!!

Δεν θα κάτσω να αναλύσω περί ψαρέματος το Μάη ούτε να έρτω σε αντιπαράθεση με αυτούς που θα παν ψάρεμα ούτε με αυτούς που δεν θα πάν γιατί σέβονται τη νομοθεσία (ενας απ' αυτούς είμαι και εγώ)!

Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του αλλά τουλάχιστον να σέβεται και τους άλλους που δεν θα παν ψαροτούφεκο!

Εγώ όμως δηλώνω ότι εαν δω άτομο να κάμνει ψαροτούφεκο το Μάη θα τηλεφωνήσω για καταγγελία! Όποιος θέλει ας είναι! Εγώ και οι άλλοι που δεν θα παν ψάρεμα το Μάη δεν είμαστε μακακες :naughty: :naughty: :naughty:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

george87d

Post by george87d »

Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Giorkos

Post by Giorkos »

george87d wrote:Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!
Γιώρκο μου,

εσύ δικαιούσαι αλλό μια φορά καλό μες τον Μάη :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gdeme

Post by gdeme »

george87d wrote:Ε φιλε εγο επια επειδη ειχεν 4 μινεσ να βουτησω και ειπα να παω τορα διοτι μεσα στον μαη δεν θα παω αν και ηταν 1 μαιου το ψαρεμα μου!!!
Ρε george, δεν ειναι δικαιολογια αυτή. Πολλα παιδια εχει καιρο να βουτησουν. + οτι σε ενα αλλο thread ελεγες σε καποιον να ερθει μαζι σου στην Θασο να τον παρεις ψαρεμα τον Μαιο

Δεν ειμαι ουτε οικολογος, ουτε πιστευω οτι ειναι σωστη η απαγορευση του Μαιου, ουτε της λιμενικης ειμαι ,ουτε του τμηματος αλιειας, ΑΛΛΑ αν θα το κανεις μην το κανεις τουτουκι, γιατι δινεις τροφη για σχολια. Και οταν θα ερθουν να μας την μπηξουν, θα την φαω και εγω για εσενα,ή για καποιους σαν εσενα.

Με την ιδια λογικη λεω και σε αυτους που πιανουν πολλα ή σε αυτους που πουλανε, ας το κανουν (αφου δεν σκεφτονται διαφορετικα),ΑΛΛΑ μην το διατυμπανιζουν.
Last edited by gdeme on Mon May 03, 2010 1:24 pm, edited 1 time in total.

gptochos

Post by gptochos »

Ρε συνονοματε δεν το έγραψα για εσένα! :wink: Μιλώ γενικά για όλους όσους εννα πάν ψάροτούφεκο εντός του Μάη :wink:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Rodos

Post by Rodos »

Το δευτερο βατι που ειδα στη ζωη μοθ ειναι 15 kg , το πρωτο το οποιο μου ξεφυγε ηταν το δυπλασιο και μου ξεφυγε για το κτυποισα στα βραχια γτ νομιζα οτι ηταν τα ματια του .!!!!!Και καποιοες αλλες ψαρευτικες εξορμησεις περσινες
Attachments
Photo-0057.jpg
Photo-0057.jpg (75.97 KiB) Viewed 6494 times
Photo-0056.jpg
Photo-0056.jpg (83.59 KiB) Viewed 6493 times
BY%20Rodos%2015kg%20summer%202008.jpg
BY%20Rodos%2015kg%20summer%202008.jpg (97.62 KiB) Viewed 6493 times

Rodos

Post by Rodos »

Little from Summer 2009!!!!
Attachments