ωραίο ψάρι...
Υ.Γ ... όι ρε...έν άλλαξες καθόλου

τωρά όμως εννεν catch and release που εννα το έκαμνες εν catch and BBQ που εννα το έκαμνες !! Υποκριτή ε υποκριτή !!!caveman wrote:Πολλά ωραία φωτογραφία ΝΙΚΟΛΑ! Τούτες εν οι παλιές καλές φωτογραφίες!!![]()
![]()
![]()
Έχω τζαιγώ μιαν πολλά παλιά φωτογραφία που αποδικνίει την πελλάραν μου που πολλά μιτσίς... είμουν 9-10 χρονών(κάπου τζιαμέ) τζαι βαστώ στην αγγαλιά μου έναν τσουρούι τζαι βουρώ για κάπου![]()
![]()
αλόπως ήταν να το σφάξει η γιαγιά μου, οπόταν άρπαξα τους το να το γλητόσω... άρκεψα πολλά γλήωρα με το catch and release
![]()
![]()
![]()
![]()
(αν είχα σκάνερ ήταν να την βάλω, αλλά δεν...)
caveman wrote:Πολλά ωραία φωτογραφία ΝΙΚΟΛΑ! Τούτες εν οι παλιές καλές φωτογραφίες!!![]()
![]()
![]()
Έχω τζαιγώ μιαν πολλά παλιά φωτογραφία που αποδικνίει την πελλάραν μου που πολλά μιτσίς... είμουν 9-10 χρονών(κάπου τζιαμέ) τζαι βαστώ στην αγγαλιά μου έναν τσουρούι τζαι βουρώ για κάπου![]()
![]()
αλόπως ήταν να το σφάξει η γιαγιά μου, οπόταν άρπαξα τους το να το γλητόσω... άρκεψα πολλά γλήωρα με το catch and release
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε να σε δω να κάμνεις C&R το τσουρούι τζε εν θέλω τίποτε άλλοcaveman wrote:Πολλά ωραία φωτογραφία ΝΙΚΟΛΑ! Τούτες εν οι παλιές καλές φωτογραφίες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hdemetris wrote:Πολλά δυνατό το λαβράκι του παπά σου. Απόδειξη ότι τα λαβράκια υπήρχαν και πριν τα ιχθυοτροφεία.
...εγελάσαμεν καμπόσον πάλε!!MariosK wrote:Ρε φίλε να σε δω να κάμνεις C&R το τσουρούι τζε εν θέλω τίποτε άλλοcaveman wrote:Πολλά ωραία φωτογραφία ΝΙΚΟΛΑ! Τούτες εν οι παλιές καλές φωτογραφίες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Φκάλτειν φωτογραφία φωτογραφία με την digital
τζε κάμε την upload. Εγώ έτσι κάμνω άμμα κόψω μέσα
.
Στείλμου το μοντέλλο με p.m. Εν να σε χρεώσω σε είδος (μεν πάει ο νους σας στο πονηρόcaveman wrote: Μάριε βοήθεια! ψάχνοτα έχει καιρό αλλά δεν... ούλλοι θέλουν λεφτά!![]()
caveman wrote:τούτες ούλλες οι θεωρείες γείρω από το θέμα των λαβρακιών και των τσιπούρων(ότι τάχα ήρταν με τα ιχθιοτροφεία) είναι ψέματα.
Giorkos wrote:caveman wrote:τούτες ούλλες οι θεωρείες γείρω από το θέμα των λαβρακιών και των τσιπούρων(ότι τάχα ήρταν με τα ιχθιοτροφεία) είναι ψέματα.
δηλ. λένε ότι στην Κύπρο δεν είχε λαβρακια ή τσιπούρες και ότι ήρθαν μετά την δημιουργία των ιχθυοτροφίων ??? γιαυτό ρώτησα πριν πόσα χρόνια ήρθαν τα ιχθυοτροφεία γιατί εγώ θυμούμε λαβράκια που τον τζαιρό που εψάρεφκα με το καλαμούιν (το παμπού)όταν είμουν αρκετά μικρός στην άκρη του δρόμου (επαίζαν τα οι πιο μεγάλοι με τα 'τουφεκούθκια' του αέρα!!!! Τσιπούρες εν θυμούμε όμως
Τζαι γω τούτον άκουσα γι' αυτό έκαμα το σχόλιοcaveman wrote:Έχω κάτι φίλους από Λευκοσία... μιλούμε τούτη η συζήτηση ετράβησε χρόνια ολόκληρα!!!!![]()
![]()
![]()
τζαι ακόμα επιμένουν! ότι τσιπούρες και λαβράκια ήρταν στην Κύπρο με τα ιχθιοτρωφεία.....
![]()
![]()
![]()
![]()