Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by c.nadiotis »

next time
I live my life a breath at a time

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

c.nadiotis wrote:Αύριο εν να πάω στο τοπουιν το καλό.... για ψάρεμα στο απίστευτο βάθος των 5 μέτρων. αναμένατε...
τελικα ουτε το τοπουιν το καλο μας εσασε.... ενα σορκο, μετρισιμο με το ζορι, και ενα παρπουνι :oops:
I live my life a breath at a time

freediver33

Post by freediver33 »

Να μαι και εγώ..... βρήκα λίγη ώρα από την κόρη μου και έχλιασα.....!!!! :D :D :D
Attachments
fishing 3 (7).JPG
fishing 3 (7).JPG (196.12 KiB) Viewed 6347 times
fishing 3 (2).JPG
fishing 3 (2).JPG (240.06 KiB) Viewed 6347 times
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!

Giorkos

Post by Giorkos »

σταθερή αξία ο Νικόλας....
:)

ερώτηση : στες βουθκιές σου βλέπεις συχνά φαραούς :?:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gdeme

Post by gdeme »

ειδατε που σας είπα οτι εχει Φαραω το ακρωτηρι?

Τα ψαρια ομως το ΣΚ ήταν άφαντα!!!
Οσοι επειαξαν ψαρι, ήταν σαργα και αυτα τρυπωμενα.

vas.i.savxx

Post by vas.i.savxx »

ωραια τα ασπρα του Νικολα
τουτοι οι φαραο σαμπου μου και επολιναν φετος
vasilis kyriacou

maky

Post by maky »

admin wrote:τωρά που ήρτα γραφείο να βάλουμε και καμιά φώτο
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
Μάλλον κάπου έχασα επεισόδια εγώ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

freediver33 wrote:Να μαι και εγώ..... βρήκα λίγη ώρα από την κόρη μου και έχλιασα.....!!!! :D :D :D
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Aααααααα ρε Νίκο τζαι σκεφτουμουν που χάθηκαν οι σορκοι ρε την Κυριακή :dance: :dance:

leonidasss

Post by leonidasss »

Εμείς γυρέφκουμε σορκούς, τζιαι τούτος φκάλλει πικοιλία άσπρα έτσι για πλάκα :dance: ... Ωραίος Νικολή! :clap: (σταθερά)

gptochos

Post by gptochos »

Οντως επολλίναν οι Φαραώ! Τζιαμέ που εβλέπαμε 1 στο τόσο είδαμε σε διάστημα λίγων μηνων αρκετούς!

Ατε μανα μου τζαι εννα έρτουν οι κλεοπάτρες όπου να σαι :D

Ps. Ωραία ψάρια ρε Νικόλα! Αλλαξες προτιμήσεις ή μου φαίνεται? :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

leonidasss

Post by leonidasss »

Σήμερα παρολίγον να ποστάρω άνθρωπο σε ψαροβελόνα! Τον είδαμε τον τύπο να γυροφέρνει του αυτοκινήτου (μάλλον κλειδιά έψαχνε αλλά ήταν στη σημαδούρα) και μόλις άκουσε να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον απομακρύνθηκε λίγο και έκατσε. Βγήκα έξω οπλισμένος (έφκαλλα παγανιά με οπλισμένο ψαροτούφεκο και στολή :violence-ak47: :violence-rocket: ). Πρέπει να πρόλαβε να έφυγε μόλις στιγμές πριν να ΄φτάσω γιατί ο κουτός έβλεπε τις σημαδούρες που έμειναν στη θέση τους (την έδωσα στους άλλους) και δεν κατάλαβε ότι έβγαινα έξω. Πάντως το ψάρεμα μας το χάλασε ο ελεεινός! :angry-cussing: :angry-cussingblack:

Giorkos

Post by Giorkos »

leonidasss wrote:Σήμερα παρολίγον να ποστάρω άνθρωπο σε ψαροβελόνα! Τον είδαμε τον τύπο να γυροφέρνει του αυτοκινήτου (μάλλον κλειδιά έψαχνε αλλά ήταν στη σημαδούρα) και μόλις άκουσε να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον απομακρύνθηκε λίγο και έκατσε. Βγήκα έξω οπλισμένος (έφκαλλα παγανιά με οπλισμένο ψαροτούφεκο και στολή :violence-ak47: :violence-rocket: ). Πρέπει να πρόλαβε να έφυγε μόλις στιγμές πριν να ΄φτάσω γιατί ο κουτός έβλεπε τις σημαδούρες που έμειναν στη θέση τους (την έδωσα στους άλλους) και δεν κατάλαβε ότι έβγαινα έξω. Πάντως το ψάρεμα μας το χάλασε ο ελεεινός! :angry-cussing: :angry-cussingblack:

ποια περιοχή ???

δεν είδες τίποτε αυτοκίνητο....μοτόρα...ηλικία περίπου ????

Υ.Γ καλό το κόλπο με τες σημαδούρες... :)

leonidasss

Post by leonidasss »

Ρε φίλε μου όταν βγήκα είδα κάποιον αρκετά μακριά από το αυτοκίνητο να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση από το αυτοκίνητο. Του φώναξα και τον ρώτησα αν ήταν αυτός αλλά μου απάντησε ότι ήταν κάποιος άλλος με μικρή μοτοσυκλέτα. Δεν με έπεισε ιδιαίτερα αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί αν ήταν αυτός νομίζω ότι εγώ τον έπεισα. Μου έτυχε ξανά, αλλά αυτή τη φορά επειδή τον είδα να πειράζει, πραγματικά 'ημουν εκτός εαυτού.

sea-hunter

Post by sea-hunter »

ψαρεμα σημερα το απογευμα π η ωρα 4μμ μεχρι τισ 6, για να δοκιμασω και τα δετα λαστιχα μαζι με την νεα μ βεργα :D , αποτελεσμα 2 λαυρακια κ ακομα ενα π εφυε με μια τρυπα στην κοιλια :evil: το καλο εφανηκαν ψαρια μετα απο πολλλλυ καιρο το κακο μαλλον εν του υχθιοτροφειου
Keep Walking...Keep Fishing!!

NIKOLAS HARRIS

ΖΑΡΡΡΡΡΡΡΡ.....ΓΟΙ!!!

Post by NIKOLAS HARRIS »

ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΙΡΟΣΥΝΑΓΡΙΔΑ Ε.... ΕΓΩ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΑΡΓΑ!!

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ 19-20 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ :think:

ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΨΑΡΙΑ.ΠΗΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΡΚΟΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ, ΙΣΩΣ ΝΕΟΦΕΡΤΑ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΠΟΛΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΟΠΙΟΣ!!

ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ;;

ΓΙΩΡΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΔΥΣΕΙΣ ΝΑΧΩΜΕΝ!!
Image

Image

Image

Giorkos

Re: ΖΑΡΡΡΡΡΡΡΡ.....ΓΟΙ!!!

Post by Giorkos »

α μάμμα μου !!!

μπράβο ρε Νικόλα....

εγώ έσιη 2-3 εφτομάες να μουσιέψω...
θα ξαναμουσιέψω μεστο μάη υπολογίζω (για 'ιαματικούς' σκοπούς) τζαι πιο με το ψτ στο σιέρι Ιούνη... πέρκει δούμε λίη διαφορά μετά την επέμβαση....

ξανά μπράβο για τα μουλαράκια...... :clap:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”