Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

leonidasss

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by leonidasss »

:clap: :clap: Πανέμορφος κέφαλος Νικολή!Τέρας... Και το τρικό σου όπως είπε ο Γιώρκος, αλλά οι παντοφλούες είναι must! :dance: :dance:

mariosko

Post by mariosko »

εμεις εμειναμε με -35 ευρο σημερα αφου τα πρεζονια ξανακτυπησαν.... εφτυχος αφηκαν μας τα γυαλια και τα μοπαιλ. εφερε ενας παρεας μια τσακρα για λαγους κτλ που το εξωτερικο, την αλλη φορα που θα παω στον συγκεκριμνο τοπο θα την οπλισω και θα την βαλω που κατω που τα ρουχα μου πανω στην μαξιλαρα, εχει και αλυσο να την δυσω καπου με την κλειδονια, και οταν εβρω το κοπελλιν να παουριζει θα καμω το κεφι μου. κανει τους. θα βαλω και φοτογραφιες να δειτε
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Πες μας και τοποθεσια σε παρακαλω
I live my life a breath at a time

mariosko

Post by mariosko »

τα γνωστα φιλουι μου. Καβο Γκρεκο. ειχε 2 χρονια να παω στον τοπο...

ουουπς, επροδοσα τον τοπο που ειδα την συναγριδα, οι ναμου την πεξετε (την συναγριδα) :text-imwithstupid: (αφαιρεσται το with που την φατσουα, Αριστε βαλε την φατσουα την καλη ρεεεεεεεεεεε)
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

admin
Site Admin

Post by admin »

Η πρώτη επίσμη προπόνηση της ομαδας σήμερα στο ακρωτήρι πήγε καλά. Ο Ναδιώτης έπεξε μια μελάνα και μία μετρίσημη σχειλού, ο Πάμπος μια σουπιά(χαράς το μάτι ο άτιμος|) τσαι ένα σκάρο τσαι εγώ ένα σκάρο και ένα κιλίσιμο κέφαλο μές την τρύπα. Μόλις άναψα το φανάρι τσαι είδα γυαλίσματα λαλώ όπα τα μυλοκοπούθκια αλλά τελικά ΄ηταν δύο κέφαλη, έπεξα τον ένα και πήγε ο Πάμπος για τον άλλο αλλά έφυγε

Giorkos

Post by Giorkos »

τουλάχιστον εβουττήσετε....

εμείς εχάσαμε την ευκαιρεία .... Επήαμε με τον γπτοχο τζαι τάταχτες 'εσπινάραμε'....

Εφκάλαμε που ένα σάντουιτς με πίκλα !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Αύριο εν να πάω στο τοπουιν το καλό.... για ψάρεμα στο απίστευτο βάθος των 5 μέτρων. αναμένατε...
Παντός σήμερα ήταν υπέροχη μέρα, άσχετο το ότι εμείναμε αψαροι πάλε, ευχαριστιθικαμεν θάλασσα.
Άριστε, ο Παμπος έχει σουπιοradar περίμενε ακόμα λιον που να πολινουν οι σουπιές και εν να μας ταΐζει όυλους!!!!

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

c.nadiotis wrote:Αύριο εν να πάω στο τοπουιν το καλό.... για ψάρεμα στο απίστευτο βάθος των 5 μέτρων. αναμένατε...
Παντός σήμερα ήταν υπέροχη μέρα, άσχετο το ότι εμείναμε αψαροι πάλε, ευχαριστιθικαμεν θάλασσα.
Άριστε, ο Παμπος έχει σουπιοradar περίμενε ακόμα λιον που να πολινουν οι σουπιές και εν να μας ταΐζει όυλους!!!!
Ρε Γιωρκο, εν καλο και το σαντουιτς... σορρυ που εν ειρτα να σας ευρω εχτες... κανονιζουμεν παρατζει... ατε κοπελια καλο καλοκαιρι και καλα ψαρεματα

george87d

Post by george87d »

:o :o :o :o :o :o :o :o ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

admin
Site Admin

Post by admin »

τωρά που ήρτα γραφείο να βάλουμε και καμιά φώτο
Attachments
web s.JPG
web s.JPG (90.77 KiB) Viewed 6048 times
web.jpg
web.jpg (51.36 KiB) Viewed 6042 times

gptochos

Post by gptochos »

Σαββατο επήαμε για Jigging με τον Πέτρο! Η θαλασσα χάλια γιατι αν και 2-3 μποφόρ αλλού εσύρναμε το Jig και αλλού έβκαινε! Τελικά πρέπει να μάθω να δουλέυκω το GPS - Fishfinder :? Ήβραμε κάτι ωραία κομμάτια για Jigging στην Λάρνακά για μεταγενέστερες εξορμήσεις όμως! :P

Κυριακή αν και η θάλασσα ήταν λάντα (Ρε Πέτρο αν εβλεπες τη θάλασσα την Κυριακή θα σου εγύριζε :D )! Λόγω υποχρεώσεων την Κυριάκή επήαμε για Spinning επαρχία Λάρνακας! Επιάσαμε ένα σάντουιτς με πίκλα και ήρταμε σπίτι!

Πάντως τα βελτιωτικά έργα στο λιμανάκι της Δεκέλιας είναι αρκετά κάλα! Επλατύναν την ράμπα για τα σκάφη και εφαθύναν το λιμανάκι!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Τεγγης

Post by Τεγγης »

Εννοείς το λιμανάκι της Δεκελιάς εντός των βάσεων ή το Ρομαντζο?

gptochos

Post by gptochos »

το λιμανάκι της Δεκελιάς εντός των βάσεων
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

admin wrote:τωρά που ήρτα γραφείο να βάλουμε και καμιά φώτο
Καλά ρε, εμένα γιατί εν μου εφκαλετε φωτογραφία, εν κάμνω για μοντέλο ούτε με την στολή του νιντζια;

admin
Site Admin

Post by admin »

Έκοψες μακριά, τι να σου κάμω

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”