Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: 7.2.2010 και ολα εγηναν ροζ
Μπράβο........

You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
-
ΦΑΡΑΩ...ΣΑΡΓΙΝΑ!!!
Καλησπέρα συνάδελφοι, ελπίζω να σας βρίσκω ακμαίους και γεμάτους διάθεση για παιχνίδια με τη μόνη γυναίκα που δεν βαριόμαστε ποτέ!!!
Χθές πήγαμε, ο καιρός τέλειος οι ψαροντουφεκάδες πολλοί οι δικτυάριδες και οι παραγαδιάριδες ακόμη περισσότεροι το μέρος; Θαλάσσιος παράδεισος πριν μερικά χρόνια τώρα; Ένας δύσκολος ψαρότοπος με πονηρεμένα ψάρια που όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις....
το καρτέρι μου στα 15 για εύσωμους σαργούς δεν απέδιδε αφού αυτοι παρέμεναν εκτός βεληνεκούς.
σε μια στιγμή όμως στα όρια της ορατότητας διακρίνω αυτό το πανέμορφο πλάσμα αγέρωχο και σαφώς διεκδικητικότερο απο τα υπόλοιπα σαργά!!
εγώ ειμαι ο αρχηγός τους έλεγε και αυτά απλά υποκλίνονταν....
τι να κάνω και γω τώρα έμεινα μ...ς να το παρατηρώ εκει στα μακρυά, συλλογίστηκα για πολύ λίγο και αποφάσισα...
συρθηκα κατα πάνω του, ο αέρας μου όμως έχει ήδη τελειώσει, η κοπελλιά μας περιμένει, η υπόλοιπη παρέα ήταν μακρυά τη δεδομένη στιγμη....
αύξησα το ρυθμό μου όρμηξα προς το ψάρι και κατάφερα να το βραχώσω!
γρήγορα ανάδυση υπολογισμός της πλάκας που βράχωσε και σταυρωκόπημα μπας και το έβρισκα....
Ο Καλός Θεούλης καμιά φορά μας ακούει, το ψάρι ήταν εκεί που το υπολόγισα δεν άναψα φακό και κέρδισα την εμπιστοσύνη του στην είσοδο της πλάκας που υπολόγισα ότι θάμπαινε.
Ένα πανέμορφο ψάρι ήταν πια δικό μου!πολύ το χάρηκα αν και η διαπύστωση ότι ήταν ετοιμόγεννη μάνα με στεναχώρησε ιδιαίτερα!!
Η παρέα Νικόλας, Ντίνος, Γιώργος κτύπησε ένα καλό ροφάκο τρία καλα χταπόδια και μερικά σαργά ακόμη για το ψήσιμο!!
Άλλη μια γεμάτη συγκινήσεις και περιπέτεια εξόρμηση έφτασε στο τέλος της!!
Lets all stay tuned που λέει και ο Κόλλιας!!

Χθές πήγαμε, ο καιρός τέλειος οι ψαροντουφεκάδες πολλοί οι δικτυάριδες και οι παραγαδιάριδες ακόμη περισσότεροι το μέρος; Θαλάσσιος παράδεισος πριν μερικά χρόνια τώρα; Ένας δύσκολος ψαρότοπος με πονηρεμένα ψάρια που όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις....
το καρτέρι μου στα 15 για εύσωμους σαργούς δεν απέδιδε αφού αυτοι παρέμεναν εκτός βεληνεκούς.
σε μια στιγμή όμως στα όρια της ορατότητας διακρίνω αυτό το πανέμορφο πλάσμα αγέρωχο και σαφώς διεκδικητικότερο απο τα υπόλοιπα σαργά!!
εγώ ειμαι ο αρχηγός τους έλεγε και αυτά απλά υποκλίνονταν....
τι να κάνω και γω τώρα έμεινα μ...ς να το παρατηρώ εκει στα μακρυά, συλλογίστηκα για πολύ λίγο και αποφάσισα...
συρθηκα κατα πάνω του, ο αέρας μου όμως έχει ήδη τελειώσει, η κοπελλιά μας περιμένει, η υπόλοιπη παρέα ήταν μακρυά τη δεδομένη στιγμη....
αύξησα το ρυθμό μου όρμηξα προς το ψάρι και κατάφερα να το βραχώσω!
γρήγορα ανάδυση υπολογισμός της πλάκας που βράχωσε και σταυρωκόπημα μπας και το έβρισκα....
Ο Καλός Θεούλης καμιά φορά μας ακούει, το ψάρι ήταν εκεί που το υπολόγισα δεν άναψα φακό και κέρδισα την εμπιστοσύνη του στην είσοδο της πλάκας που υπολόγισα ότι θάμπαινε.
Ένα πανέμορφο ψάρι ήταν πια δικό μου!πολύ το χάρηκα αν και η διαπύστωση ότι ήταν ετοιμόγεννη μάνα με στεναχώρησε ιδιαίτερα!!
Η παρέα Νικόλας, Ντίνος, Γιώργος κτύπησε ένα καλό ροφάκο τρία καλα χταπόδια και μερικά σαργά ακόμη για το ψήσιμο!!
Άλλη μια γεμάτη συγκινήσεις και περιπέτεια εξόρμηση έφτασε στο τέλος της!!
Lets all stay tuned που λέει και ο Κόλλιας!!

Re: ΦΑΡΑΩ...ΣΑΡΓΙΝΑ!!!
Μπραβο ρε Νικολα αυτα ειναι ψαρια!!!! Ωραιος!!!!!
Nikola 8elo tin boi8eia sou ομος se kati!!!! 8a pao santorini mallon to pasxa tsie 8elo na paro ta pramata na boutiso alla en exo adeia psarontoufekou!!! Esxei astunomia i limeniki stin santorini?? tsie na mou peis pou na pao na vouttiso 8emas an 3ereis kanena topo!!
meta to pasxa skefotume na pao samo8raki gia mia 2 meres kai 8elo na mou peis topous na psarepso!!!!
Προσπαθω να σου στηλω π.μ. αλλα λαλει μου οτι δεν υπαρχει το μελοσ αυτο ταχα εσι!!!
Nikola 8elo tin boi8eia sou ομος se kati!!!! 8a pao santorini mallon to pasxa tsie 8elo na paro ta pramata na boutiso alla en exo adeia psarontoufekou!!! Esxei astunomia i limeniki stin santorini?? tsie na mou peis pou na pao na vouttiso 8emas an 3ereis kanena topo!!
meta to pasxa skefotume na pao samo8raki gia mia 2 meres kai 8elo na mou peis topous na psarepso!!!!
Προσπαθω να σου στηλω π.μ. αλλα λαλει μου οτι δεν υπαρχει το μελοσ αυτο ταχα εσι!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
άτε πάλε...άτε πάλε....
μπράβο κοπέλλια.....

μπράβο κοπέλλια.....

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Μπράβο ρε παρέα… είσαι φοβερός …
Υ.Γ : Μα ακόμα φορείς την τζιντη στολή…. Πρέπει να σου δώκει βραβείο ο Χάλαρης
-

You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
- leonidasss

Έτον πάλε !!!!!!
Ωραίοι μπράβο κοπέλια!!!

Ωραίοι μπράβο κοπέλια!!!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
-
φιλουι μου Σαντορινη ειναι ενα δυσκολο και βαθυ μερος που δυσκολα θα βρεις ψαρι χωρις βαρκα.πριν 7 χρονια που πηγα όπου εβρισκα και μου γεμιζε το ματι εβουττουν!τωρα συγκεκριμενα εν μπορω να σου πω γιατι πολυ απλα δεν θυμαμαι!!george87d wrote:Μπραβο ρε Νικολα αυτα ειναι ψαρια!!!! Ωραιος!!!!!

φκαλε αδεια γιατι οι καλαμαραες εν χαριζουν καστανο και θα σου κατασχουν τον εξοπλισμο τζαι 500 ευρα προστιμο!!
σαμοθρακη όλη η Βορεια πλευρα του νησιου ειναι ενας απεραντος ψαροτοπος αλλα τζαι εξω που το λιμανι το μεγαλο εσχει πολλυ ψαρι!!
παρε τηλ αν θελεις κατι αλλο 99801382.παντως το μειλ μου λειτουργει μια χαρα!!
ναι φιλούι μου εξαναπιασε η ομάδα οχι εγω ο Μινας!!leonidasss wrote:![]()
![]()
Νικόλα, νομίζω εξαναέπιασες φαραώ πριν κάτι μήνες ή κάνω λάθος;
Αν ναι, είναι στο ίδιο μέρος;
ναι ρε φιλουι μου ηντα ειπε εννα μου στειλει μια δώρο!!markos07 wrote:Μπράβο ρε παρέα… είσαι φοβερός …

- konstantinos kalogir
Μπραβο φιλούι μου, εν νεν σκαθάρι που λέγεται τούτο το ψάρι?
-
οχι φιλούι μου σκαθάρι είναι ενα κοινό σπαρίδες ειδικα στην Ελλάδα!ακομη και στην Κύπρο το συνανταμαι αρκετα συχνά σε πιο βαθια νερα!ειναι αυτο στη φωτο που μοιάζει με σορκο τζαι μελανα.Δεν εχει οπως βλεπεις αυτές τες χοντρες ρηγες που έχει ο φαραώ!konstantinos kalogir wrote:Μπραβο φιλούι μου, εν νεν σκαθάρι που λέγεται τούτο το ψάρι?
φαραω σαργος ειναι ενα πολυ σπανιο ειδος στα νερα μας και χαιρομαι που μεσα σε λιγους μηνες πηρε η παρεα 2 ψαρια τετοια γιατι αυτο ισως να σημαινει οτι θα ευδοκιμήσει στα νερα μας αυτο το ψαρι.ειναι πιο συνηθισμενο να το βρουμε σε πιο νοτιες χωρες Ισραηλ Αλγερια κτλ...
τωρα αν εχει πιασει καποιος αλλος η αν εχει ακουσει για συλληψη τετοιου ψαριου στα νερα μας τα τελευταια 2 χρονια ας μας το πει για να καταγράψουμε τα στοιχεια εδω.
- Attachments
-
- xx[1].JPG (56.39 KiB) Viewed 6365 times
Πέρσι μετά το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά κάποθ στην Πάφο ή Ακρωτήρι πιάστηκε ακόμη ένας
- Attachments
-
- 022.jpg (21.35 KiB) Viewed 6309 times