ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Post Reply
Greg

Re: ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Post by Greg »

ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
Esox Lucius

hdemetris

Post by hdemetris »

admin wrote:Τρόποι και τακτικές για άδεια απο το Οικογενειακό ΓΕΕΦ
:lol: Τα πιο πολλά ήδη εφαρμώζουμεν τα :lol:
Ειδικά τζείντο "Έχω τζαι γω ένα χόμπι. Επροτίμας να μαι καπαρετζής ή κουμαρτζής". :lol:
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Greg wrote:ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
Το πιο μεγάλο που έπαιξα εν τούτο της φώτο. Το πιο μεγάλον που είδα πρέπει να ταν λίγο πιο μεγάλο.

Ρε Γιώρκο άμαν θέλει κάποιος πιστέφκω ότι βρίσκει ώρα για 1-2 βουτιές την εβδομάδα. Ελπίζω να μεν διαψευσθώ μετά το μωρό.

Νικόλα τζαι τα δικά σου ψάρκα εν πολλά δυνατά. Ειδικά η αλανιάρα :wink:
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Greg wrote:ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
ΕΙΔΑ ενα 4αρι τουλαχιστον θα ηταν και με βολη μες τη θολουρα το πηρε ψηλα και σχιστηκε.ασχημη βολη και ενα ψαρι τροπαιο εχάθηκε!εν πειραζει την αλλη φορα, αν υπαρξει αλλη φορα......

leonidasss

Post by leonidasss »

Νικόλα, την Κυριακή ξημερώματα και Δευτέρα θα είμαστε με τον ξάδελφο στα μέρη που άκουσα ότι θα συχνάζεις κι εσύ το τριήμερο και θα πάμε για βουτιά. Αν ενδιαφέρεσαι να πάμε μαζί συνεννοηθείτε με τον Αντρόνικο και να κανονίσουμε να σουππώσουμε.

Giorkos

Post by Giorkos »

έπαιξα ένα ότν ήμου μιτσίς με το medisten moy το οποίο λαβράκι ΔΕΝ το εφόρεν διαγώνια μέστο μαυροσάκκουλο :twisted: :twisted: :twisted: (χωρίς υπερβολές των ψαράων :wink: ) κιλά δεν ξέρω γιατί δεν είχα έτσι έννοια όταν είμουν μιτσίς....

μετά από δυο τρείς μέρες ο γείτονας ο Λούκας (μεγάλος άνρθωπος, ο οποίος έφκαλλε συχνά μεγάλα λαβράκια) έφκαλε 2 πιο μεγάλα :shock: :shock: !!! το ένα το πούλησε και το άλλο η γυναίκα του έκοψε το κομμάτια και εδιάνεμε το της γειτονίας (έστειλε μου και μένα κομμάτι γιατί το δικό μου εδιανεμήθηκε τζαι τζίνο στη γειτονιά (η μάνα μου)....

μετά πυ λίες μέρες στον ίδιο τόπο (ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος :wink: :wink: :wink: ) επειχείρησα βολή πάνω σε πιο μεγάλο λαυράκι... η βέρκα καρφώθηκε αλλά δεν διαπέρασε το ψάρι και φυσικά εδιέφυγε...εφώναζα όπως τον πελλο....μετά που λίγη ώρα ο παρέας μου άρκεψε τζαι τζίνος τες φωνές...

όταν εκοντέψαμε και τον ρώτησα τη έπαθε μου είπε. " είσις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΥΡΑΤΖΙΝ, ΕΤΣΙ ΚΚΕΛΕ τζαι εκάθετουν μες την ρίζα του βράχου τζαι εν ετάρασσε (έσιη ένα μεμονομένο μονόπετρο μεγάλο τζαμέ) ανάπνες γρήγορα (εσικόννετουν ο άμμος πίσω που τα σπάρουχνα του) ...έπαιξα το πάστη κελλέ (είσιεν τρίαινα πάντα ο παρέας :lol: ) έκαμε θκυο κλωτσήματα και εξιψάρισεν !!!!
πρέπει να ήταν το ίδιο λαυράτζι που ετραυμάτισα εγώ (εκτός τζαι αν ήταν σύμπτωση)...τωρά γιατί δεν εξαφανίστηκεν που τον τόπο δεν ξέρω
Τούτον ήταν το πιο μεγάλο λαυράκιν που είδα ποττέ μου.. ήταν περισσότερο μακρύ παρά παχουλό, σαν κάτι 'κοντοπάχουλα' που βλέπουμε κάποτε στο νετ !!!!

αυτά...

Υ.Γ να σημειώσω ότι τα πιο πάνω είναι όπως τα θυμούμε και το μόνο μέτρο σύγκρισης ήταν το μαυροσάκκουλο τον σκουπιδιών !! ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑΣ απλώς και μόνο cause u asked :!: :!: :!:

edit: Να σημειώσω ότι μόλις έπαιξα το λαβράτζιν (τζίνο που έπιασα) ατε νάμουν κανένα μισάωρο στο νερό... έπια το, και που τη χαρά μου επήα έσσω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by Giorkos on Thu Feb 26, 2009 5:34 pm, edited 1 time in total.
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Giorkos

Post by Giorkos »

NIKOLAS HARRIS wrote: ατε ρε αφου αφιερωσα σου το σορκατσο εν ειδες την αφιερωση μου;;; :D
θένκ γιου φίλε για την αφιέρωση...

χτες και σήμερα μπαίνω από αλλού (είμαι training) και βάλλω το στα πεταχτά ..είδα μόνο τες φωτό..τωρά τα διάβασα τα ποστ σας κανονικά !!!!

ευχαριστώ και σένα και τον Χατζηπαντέλα...

εγώ προς το παρών πογιατίζω πόρτες τζαι βάλλω κουρτινόξυλα :evil: :evil: :evil: :evil:

τζαι η μόνη επαφή που εν να έχω με ξύλινο πράμα εν το ξύλο για να κάμω τραπεζούιν της καλής μου !!!! φυσικά εν να το τρίψω τικ όιλ για να μου κάτσουν οι Κ...(καημοί ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hdemetris

Post by hdemetris »

Giorkos wrote:ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος :wink: :wink: :wink:
Νομίζω εννα πάω κανένα γυρό που τον τόπο σου. Μπορεί να μεν είναι παραδεισένιος πιον αλλά ούλο τζαι κάτι μπορεί να παίξει :wink:
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:
Νομίζω εννα πάω κανένα γυρό που τον τόπο σου. Μπορεί να μεν είναι παραδεισένιος πιον αλλά ούλο τζαι κάτι μπορεί να παίξει :wink:
πριν τες κακοκαιρίες ελάλουν να πάω μια μέρα πρωί πρωί....έ...ώστι να αποφασίσω, επέλλανεν ο τζαιρός !!!

αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει... :wink:

hdemetris

Post by hdemetris »

Giorkos wrote: αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει... :wink:
Πριν καμιά τριετία είδα τζιαμέ έναν ορφό στρουμπουλό στρουμπουλό.
Στα λαβράτζια της γειτονιάς μας πότε θα πάμε?
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:
Giorkos wrote: αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει... :wink:
Πριν καμιά τριετία είδα τζιαμέ έναν ορφό στρουμπουλό στρουμπουλό.
Στα λαβράτζια της γειτονιάς μας πότε θα πάμε?
να σάσει ο τζαιρός τζαι να πάμε.... να γνωρίσουν τους νέους ους γείτονες.... :twisted: :twisted: :twisted:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Giorkos wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote: ατε ρε αφου αφιερωσα σου το σορκατσο εν ειδες την αφιερωση μου;;; :D
θένκ γιου φίλε για την αφιέρωση...

χτες και σήμερα μπαίνω από αλλού (είμαι training) και βάλλω το στα πεταχτά ..είδα μόνο τες φωτό..τωρά τα διάβασα τα ποστ σας κανονικά !!!!

ευχαριστώ και σένα και τον Χατζηπαντέλα...

εγώ προς το παρών πογιατίζω πόρτες τζαι βάλλω κουρτινόξυλα :evil: :evil: :evil: :evil:

τζαι η μόνη επαφή που εν να έχω με ξύλινο πράμα εν το ξύλο για να κάμω τραπεζούιν της καλής μου !!!! φυσικά εν να το τρίψω τικ όιλ για να μου κάτσουν οι Κ...(καημοί ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
εν πειραζει αμαν εν για την καλή που γινεται η αποχη απο το νερο χαλαλι!
παντως η κυπρος οπως λες ηταν οντως γεματη τερατολαβρακες παλια καπου πρεπει ναχω μια φωτο με το παπα μου κ ενα τερας λαβρακι που επαιξε καθιστο μες την αμμο.αν το εβρω θα το ποσταρω.
Λεοωνιδα ναι ρε φιλε θα μιλησω με των αντριους και κανονιζουμε!

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

hdemetris wrote:
παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!! :D

ατε πειτε μου που νατα εβρω δακατω! :D :shock:

hdemetris

Post by hdemetris »

NIKOLAS HARRIS wrote: παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!! :D
Να σε πάρουμε για λαβράτζια τζαι να μας πάρεις για συναγρίδια τζαι ορφούς? :lol:
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

hdemetris wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote: παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!! :D
Να σε πάρουμε για λαβράτζια τζαι να μας πάρεις για συναγρίδια τζαι ορφούς? :lol:
πονηρούλη!!!! :mrgreen: :mrgreen:
φιλουι μου να δανειστω και γω το σκουτερ του σειρα και να παμε όπου θελεις να παμε τζαι σε πονηρα σημεια για με ροφους και πετραχήλια!!! :D

γιωρκο ενεκατωσα τζαι ηβρα την φωτο με το λαβράτζιη που επαιξε ο ντατης μου :D
ειδου:εγω ειμαι τζινος στα δεξια της εικονας!!!!!!εν μου μοιάζω;;;;;; :oops:ειναι φωτο ντοκουμεντο αφου ειναι οτι πιο παλιο εχω που αποδεικνυει την αρρωστεια μου για το ψαρεμα!

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”