ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!
Re: ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!
ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
Esox Lucius
admin wrote:Τρόποι και τακτικές για άδεια απο το Οικογενειακό ΓΕΕΦ

Ειδικά τζείντο "Έχω τζαι γω ένα χόμπι. Επροτίμας να μαι καπαρετζής ή κουμαρτζής".

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Το πιο μεγάλο που έπαιξα εν τούτο της φώτο. Το πιο μεγάλον που είδα πρέπει να ταν λίγο πιο μεγάλο.Greg wrote:ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
Ρε Γιώρκο άμαν θέλει κάποιος πιστέφκω ότι βρίσκει ώρα για 1-2 βουτιές την εβδομάδα. Ελπίζω να μεν διαψευσθώ μετά το μωρό.
Νικόλα τζαι τα δικά σου ψάρκα εν πολλά δυνατά. Ειδικά η αλανιάρα

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
ΕΙΔΑ ενα 4αρι τουλαχιστον θα ηταν και με βολη μες τη θολουρα το πηρε ψηλα και σχιστηκε.ασχημη βολη και ενα ψαρι τροπαιο εχάθηκε!εν πειραζει την αλλη φορα, αν υπαρξει αλλη φορα......Greg wrote:ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
- leonidasss
Νικόλα, την Κυριακή ξημερώματα και Δευτέρα θα είμαστε με τον ξάδελφο στα μέρη που άκουσα ότι θα συχνάζεις κι εσύ το τριήμερο και θα πάμε για βουτιά. Αν ενδιαφέρεσαι να πάμε μαζί συνεννοηθείτε με τον Αντρόνικο και να κανονίσουμε να σουππώσουμε.
Greg wrote:ποσο ειναι το πιο μεγαλο λαυρακι που ειδατε/παιξατε να κολυμπα κυπρο??
έπαιξα ένα ότν ήμου μιτσίς με το medisten moy το οποίο λαβράκι ΔΕΝ το εφόρεν διαγώνια μέστο μαυροσάκκουλο

μετά από δυο τρείς μέρες ο γείτονας ο Λούκας (μεγάλος άνρθωπος, ο οποίος έφκαλλε συχνά μεγάλα λαβράκια) έφκαλε 2 πιο μεγάλα

μετά πυ λίες μέρες στον ίδιο τόπο (ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος

όταν εκοντέψαμε και τον ρώτησα τη έπαθε μου είπε. " είσις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΥΡΑΤΖΙΝ, ΕΤΣΙ ΚΚΕΛΕ τζαι εκάθετουν μες την ρίζα του βράχου τζαι εν ετάρασσε (έσιη ένα μεμονομένο μονόπετρο μεγάλο τζαμέ) ανάπνες γρήγορα (εσικόννετουν ο άμμος πίσω που τα σπάρουχνα του) ...έπαιξα το πάστη κελλέ (είσιεν τρίαινα πάντα ο παρέας

πρέπει να ήταν το ίδιο λαυράτζι που ετραυμάτισα εγώ (εκτός τζαι αν ήταν σύμπτωση)...τωρά γιατί δεν εξαφανίστηκεν που τον τόπο δεν ξέρω
Τούτον ήταν το πιο μεγάλο λαυράκιν που είδα ποττέ μου.. ήταν περισσότερο μακρύ παρά παχουλό, σαν κάτι 'κοντοπάχουλα' που βλέπουμε κάποτε στο νετ !!!!
αυτά...
Υ.Γ να σημειώσω ότι τα πιο πάνω είναι όπως τα θυμούμε και το μόνο μέτρο σύγκρισης ήταν το μαυροσάκκουλο τον σκουπιδιών !! ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑΣ απλώς και μόνο cause u asked

edit: Να σημειώσω ότι μόλις έπαιξα το λαβράτζιν (τζίνο που έπιασα) ατε νάμουν κανένα μισάωρο στο νερό... έπια το, και που τη χαρά μου επήα έσσω

Last edited by Giorkos on Thu Feb 26, 2009 5:34 pm, edited 1 time in total.
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
θένκ γιου φίλε για την αφιέρωση...NIKOLAS HARRIS wrote: ατε ρε αφου αφιερωσα σου το σορκατσο εν ειδες την αφιερωση μου;;;![]()
χτες και σήμερα μπαίνω από αλλού (είμαι training) και βάλλω το στα πεταχτά ..είδα μόνο τες φωτό..τωρά τα διάβασα τα ποστ σας κανονικά !!!!
ευχαριστώ και σένα και τον Χατζηπαντέλα...
εγώ προς το παρών πογιατίζω πόρτες τζαι βάλλω κουρτινόξυλα

τζαι η μόνη επαφή που εν να έχω με ξύλινο πράμα εν το ξύλο για να κάμω τραπεζούιν της καλής μου !!!! φυσικά εν να το τρίψω τικ όιλ για να μου κάτσουν οι Κ...(καημοί )

Νομίζω εννα πάω κανένα γυρό που τον τόπο σου. Μπορεί να μεν είναι παραδεισένιος πιον αλλά ούλο τζαι κάτι μπορεί να παίξειGiorkos wrote:ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος![]()
![]()
![]()

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
πριν τες κακοκαιρίες ελάλουν να πάω μια μέρα πρωί πρωί....έ...ώστι να αποφασίσω, επέλλανεν ο τζαιρός !!!hdemetris wrote:Νομίζω εννα πάω κανένα γυρό που τον τόπο σου. Μπορεί να μεν είναι παραδεισένιος πιον αλλά ούλο τζαι κάτι μπορεί να παίξειGiorkos wrote:ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος![]()
![]()
![]()
αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει...

Πριν καμιά τριετία είδα τζιαμέ έναν ορφό στρουμπουλό στρουμπουλό.Giorkos wrote: αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει...
Στα λαβράτζια της γειτονιάς μας πότε θα πάμε?
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
να σάσει ο τζαιρός τζαι να πάμε.... να γνωρίσουν τους νέους ους γείτονες....hdemetris wrote:Πριν καμιά τριετία είδα τζιαμέ έναν ορφό στρουμπουλό στρουμπουλό.Giorkos wrote: αλλά άμαν ήταν να φκάλει , έφκαλλε το τοπούιν...και είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα φκάλλει...
Στα λαβράτζια της γειτονιάς μας πότε θα πάμε?

-
εν πειραζει αμαν εν για την καλή που γινεται η αποχη απο το νερο χαλαλι!Giorkos wrote:θένκ γιου φίλε για την αφιέρωση...NIKOLAS HARRIS wrote: ατε ρε αφου αφιερωσα σου το σορκατσο εν ειδες την αφιερωση μου;;;![]()
χτες και σήμερα μπαίνω από αλλού (είμαι training) και βάλλω το στα πεταχτά ..είδα μόνο τες φωτό..τωρά τα διάβασα τα ποστ σας κανονικά !!!!
ευχαριστώ και σένα και τον Χατζηπαντέλα...
εγώ προς το παρών πογιατίζω πόρτες τζαι βάλλω κουρτινόξυλα![]()
![]()
![]()
![]()
τζαι η μόνη επαφή που εν να έχω με ξύλινο πράμα εν το ξύλο για να κάμω τραπεζούιν της καλής μου !!!! φυσικά εν να το τρίψω τικ όιλ για να μου κάτσουν οι Κ...(καημοί )![]()
![]()
παντως η κυπρος οπως λες ηταν οντως γεματη τερατολαβρακες παλια καπου πρεπει ναχω μια φωτο με το παπα μου κ ενα τερας λαβρακι που επαιξε καθιστο μες την αμμο.αν το εβρω θα το ποσταρω.
Λεοωνιδα ναι ρε φιλε θα μιλησω με των αντριους και κανονιζουμε!
-
παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!!hdemetris wrote:Νομίζω εννα πάω κανένα γυρό που τον τόπο σου. Μπορεί να μεν είναι παραδεισένιος πιον αλλά ούλο τζαι κάτι μπορεί να παίξειGiorkos wrote:ασήμαντος τόπος αλλά ήταν παραδεισένιος![]()
![]()
![]()

ατε πειτε μου που νατα εβρω δακατω!

Να σε πάρουμε για λαβράτζια τζαι να μας πάρεις για συναγρίδια τζαι ορφούς?NIKOLAS HARRIS wrote: παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!!![]()
ατε πειτε μου που νατα εβρω δακατω!![]()

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
πονηρούλη!!!!hdemetris wrote:Να σε πάρουμε για λαβράτζια τζαι να μας πάρεις για συναγρίδια τζαι ορφούς?NIKOLAS HARRIS wrote: παιζετε με τον πονο μου ρε κοπελια!εν επαιξα ενα λαβρατζιη φετος και ξερετε ποσο τα αγαπω!!!![]()
ατε πειτε μου που νατα εβρω δακατω!![]()

φιλουι μου να δανειστω και γω το σκουτερ του σειρα και να παμε όπου θελεις να παμε τζαι σε πονηρα σημεια για με ροφους και πετραχήλια!!!

γιωρκο ενεκατωσα τζαι ηβρα την φωτο με το λαβράτζιη που επαιξε ο ντατης μου

ειδου:εγω ειμαι τζινος στα δεξια της εικονας!!!!!!εν μου μοιάζω;;;;;;