Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
- vas.i.savxx
Με στόχο τις πρασινομάτες
Τώρα που τέλιωσαν οι αναγνορίσεις (βλέπε και μεν πέζεις) και οι αγόνες του ΣΦΥΚΚ (γύρευκε σαν τον πελλόν τζίνα που είδες και μεν τα βρίσκεις) ήπαμεν να πάμεν και κανέναν ψαρεμματούην. Στο στόχαστρο μπίκαν οι σφιριδες, και τελικά αν και δεν πήραμε καμιά μεγάλη το κκέφι μας εκάμαμεν το.
Σάββατο απο τες οκτό εώς τες μια, χαλαρά.
Ο βυθός είχε πολύ ζωή και από κάθε μονόπετρο σικόναμε ένα δύο κομάτια.
Σάββατο απο τες οκτό εώς τες μια, χαλαρά.
Ο βυθός είχε πολύ ζωή και από κάθε μονόπετρο σικόναμε ένα δύο κομάτια.
- Attachments
-
- IMG_0219.jpg (79.77 KiB) Viewed 6879 times
-
- IMG_0229.jpg (83.48 KiB) Viewed 6883 times
-
- IMG_0232.jpg (21.06 KiB) Viewed 6881 times
vasilis kyriacou
- vas.i.savxx
Re: Με στόχο τις πρασινομάτες
Άκόμα κάπιες
- Attachments
-
- IMG_0238.jpg (42.81 KiB) Viewed 6873 times
-
- IMG_0240.jpg (53.78 KiB) Viewed 6874 times
-
- IMG_0258.jpg (67.83 KiB) Viewed 6868 times
vasilis kyriacou

Μετα που ετσι κατασταση στον πρωταρα εφκαλετε τα αποθημενα σας. Φοβερη ψαρια
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- vas.i.savxx
Και ας λένε αρκετοί ότι οι αγόνες είναι καταστροφή, εγω έχω να πω οτι τρείς μήνες του καλόκαιριου άφυσα με το ζευγάρη μου τουλάχιστων 8 μάυρα απο 3 εώς 10 κιλά που αν και έδοσαν χέρι σε αναγνόριση , στον αγόναν ήταν άφαντα.
- Attachments
-
- 13 όπμορφα κομάτια
- IMG_0267.jpg (125.3 KiB) Viewed 6860 times
vasilis kyriacou
κατι παρομοιο και εδω... Ξερεις γιατι ηταν αφαντα ομως. Ειπαμεν τα. Θυμηθου κανενα μισαορο πριν τον αγωνα στον Πρωταρα που ημασταν κουμπημενοι πανω στην βαρκα σας 

- vas.i.savxx
Οι αγονες είναι ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί για παναιρούι , οχι για να πιάμεν ψάρκα. Και πραγματικά εμέναν προσωπικά αρεσκεί μου

mariosko wrote:κατι παρομοιο και εδω... Ξερεις γιατι ηταν αφαντα ομως. Ειπαμεν τα. Θυμηθου κανενα μισαορο πριν τον αγωνα στον Πρωταρα που ημασταν κουμπημενοι πανω στην βαρκα σας
vasilis kyriacou
Πολλά Ωραίες οι φωτογραφίες (underwater)
....τζαι φυσικά τζαι τα ψάρκα !!!!

....τζαι φυσικά τζαι τα ψάρκα !!!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
και εμενα αρεσκει μου πολλα, ειδικα οταν πειραζω τζινους που το παιρνουν ποιο προσωπικα το θεμα . Για εμενα ο αγωνας ειναι ενα χαμενο ψαρεμα, + ακομα ενα-δυο για αναγνωριση. Αλλα εχει την πλακα τουvas.i.savxx wrote:Οι αγονες είναι ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί για παναιρούι , οχι για να πιάμεν ψάρκα. Και πραγματικά εμέναν προσωπικά αρεσκεί μου
mariosko wrote:κατι παρομοιο και εδω... Ξερεις γιατι ηταν αφαντα ομως. Ειπαμεν τα. Θυμηθου κανενα μισαορο πριν τον αγωνα στον Πρωταρα που ημασταν κουμπημενοι πανω στην βαρκα σας
-
πολλα ωραια

- largemouth
Re: ΟΡΦΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ;;!!
Δηλαδη αν παμε εμεις με τα ψευτικα τα ψαρουθκια μας εννα τους πιαμε?NIKOLAS HARRIS wrote:Να σας πω ρε κοπέλια την τρυπα αλλα πρεπει νατην περιμενουμε να ξαναπιαει ψαρι σε κανα χρονο δηλαδη![]()
Ενας φορουμιστας καλαμαρας ειπε οτι μάλλον οφειλεται στην ελλειψη τροφης της περιοχης και νομιζω ότι συμφωνω μαζι του!!
εν εβρισκαν να φαν τα καημενα!!η αληθκεια εν οτι που περσυ ως φετος δεν βρηκαμε ουτε ενα χταποδι στες κοιλιες των ορφων που παιξαμεν...
οι πιο πολλοι ηταν θεονιστιτζοι!!

Waiting for the perfect storm
- mourmouros
Που που που είναι το τοπούι να πάμε να τους ταίσουμε λιγο.... 

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
-
λοιπον κοπελια αγοραστε βαρκουα και με το βυθομετρο βρειτε ξερες με βαθος κατω των 20μ μετρων εκει θα τους βειτε τζαι αρκεψτε ταισμαν μπας τζαι μιαλινουν νακκον να τους πιάννουμε παχουλλοτερους!!mourmouros wrote:Που που που είναι το τοπούι να πάμε να τους ταίσουμε λιγο....

παντως αν φαν αγκιστρι τζαι βραχωσουν ενει φκενουν ουτε με συρματοσχοινο!!δαμαι εν φκενουνν ουτε με τρεις βερκες πανω τους αμαν τους παιξουμεν!!!
- chrysanthos9
O KALYTEROS BARKARHS ALLA DEN BLEPO ENA XOIROPSARO STHN FOTO TI THA FAEI O PATERASvas.i.savxx wrote:Και ας λένε αρκετοί ότι οι αγόνες είναι καταστροφή, εγω έχω να πω οτι τρείς μήνες του καλόκαιριου άφυσα με το ζευγάρη μου τουλάχιστων 8 μάυρα απο 3 εώς 10 κιλά που αν και έδοσαν χέρι σε αναγνόριση , στον αγόναν ήταν άφαντα.

TELIA PSARIA MPRABO

- AggelosLRK
ωραιος εχει μερικα ωραια ψαρια