Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων

NIKOLAS HARRIS

Re: Μπαφας time( κοπανα απο το διαβασμα)

Post by NIKOLAS HARRIS »

μπράβο φιλούι μου!Πωμός ο αγαπημένος μου τόπος απο μικρός την έβγαζα στην παραλία δίπλα στο λιμάνι που τότε δεν είχε καμία σχέση με τώρα και παίρναμε πολλούς κέφαλους με το πολυάγκιστρο και πανεύκολα,ετσι εξεκίνησα να αρρωστώ με το άθλημα!!

Τους έχω κόψει Απρίλιο τους πελαγίσιους εκει πάνω αλλά μου είπαν και τωρα το απέδειξες ότι η καλύτερη εποχή τους είναι απο τώρα μέχρι μέσα Νιόβρη!!

Καλή συνέχεια!Α τα αυκα εγώ ψήνω τα τελια σκεττα στο φούρνο τζαι μετα βάλλω μπόλικο λεμονι τζαι άλας!ετσι δεν κάθονται πολλά βαρια και αναδεικνύεται η γεύση τους!!

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:ρε φιλε καλη ακουγετε η συνταγη αλλα εφαγαμεν τα ηδη τηγανιτα αλλα δεν ειχαν και ιδιαιτερι γευση :D Πωμο φιλε Παναγιωτη εν ψαρευκω αλλου εξαλου μονο Πωμο :)
Φίλε έχει πολλές συνταγές αλλά αν θέλεις να τα κάμεις τηγανίτα καλλήτερα με βούτυρο ποιάνουν παραπάνο γεύση :D.

NIKOLAS HARRIS

ΟΡΦΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ;;!!

Post by NIKOLAS HARRIS »

Ρε παιθκια καλημέρα!!ολα καλά;;

Παρασκευή πήγα ένα κοντινό κολυμπητό, να ξεμπουκώσω. επιτέλους άρχισαν να ανεβαίνουν καλά άσπρα ανω του μισού κιλού, και χθές γεμάτος προσμονή ξεκίνησα για το σπίτι του Μινά όπου επιτέλους μετά 20ημέρου θα κάναμε ενα σκαφάτο ξεκούραστου ψάρεμα παρέα. :dance:

Image

Image

Συννεφιά, μουνταμάρα και ομίχλη μας περιέλουζε αλλά εμεις καθόλου μουγκαμάρα!την τρελλάναμε τη φύση με τις μ..... που λέγαμε και τη γαλανή μόνο εμείς την ανακατεύαμε αφού ο Ποσειδώνας με τα πάρτυ που έριχνε τις τελευταίες βδομάδες κοιμόταν για τα καλά!! :)

Το πλάνο βγήκε απο πρίν θα κάναμε μερικά καρτέρια για κόκκινες ή πίγγες και αν δεν.... θα ψάχναμε ένα μεγάλο μαυρο που είχαμε σταμπαρισμένο!!

Οι βουτιές διαδέχονταν η μία την άλλη ρηχά πιο βαθια ακόμη πιο βαθιά ταρταρικά.....αλλά τίποτα :think:

Τελικά τα ψάρια είναι στον καιρό.....αφού δεν κυκλοφορούσε λέπι εκτός απο μπόλικους κακαρέλλους και παιχνιδιάρες πιγκόστηρες του μισού κιλού και κάτω!!

Φεύγουμε για ενα άλλο κομμάτι με μονόπετρα, μια πίγκα μας οδήγησε σένα θαλάμι, βράχωσε για τα καλά......φαίνεται μόνο ουρά.....άστην θα την πάρουμε απέξω άλλη φορά. Και…… ξεβραχώνοντας το κορμί του ο ψαροκυνηγός απ΄την τρύπα γυρνάει και λίγο παραπέρα στο ανοιγμα ενός φρυδιού παρατηρεί ατάραχος την σκηνή ο μικρός της ψαροσύνης!.....

έλα όμως που ο κυνηγός ήταν στο τέλος της άπνοιας του;τι την έκανε τη βολή;;το πήρε χαμηλά το ψάρι και αυτό βέβαια σκίστηκε!!
αντε πάλι τα ίδια....βάθος μεγάλο, ψάρι βραχωμένο, ψυχολογία όμως στα ύψη. καλή βολή το ψάρι τέζα και μετα απο μερικές άπνοιες στα χέρια μας!!

η κούραση άρχισε να όμως μας καταβάλλει, στο ψυγείο είχαμε ένα ψαρι τρία άτομα και εντελώς ατουφέκιστοι !φύγαμε για την τελευταία μας επιλογή ένα χαράκι στο τέλος της αποχής όπου κατοικούσε ποτέ άλλοτε ο μπούλης!!

Καλή χαλάρωση ξεκινά η βουτιά, στο πλάνο του βουτιχτή δεν φαίνεται τίποτα απέξω…ασιχτίρ λέει μέσα του πάλι βράχωσε μόλις άκουσε τη μηχανή του φουσκωτού αυτός;;….

Φτάνει στην εξώπορτα από το πλάι ….τίποτα βάζει την κεφαλάρα του και παγώνει με το θέαμα που αντικρίζει…..

Ένα τεράστιο φιλέτο ψαριού να κρέμμεται πάνω σε μια βρχωμένει βέργα από αεροβόλο!!(μάλλον αυτό παραπέμπει σε μπουκαλλοδουλειές σκέφτεται)…..
Απογοήτευση μεγάλη αλλά προτού προλάβει να αρπάξει το σαπισμένο ψάρι και να το σύρει έξω αντιλαμβάνεται ακριβώς πάνω από τη βέργα δύο όλοζώντανα μάτια να τον στραβοθωρούν, σημάδι και γκτούπ δεν του αφήνει περιθώριο αντίδρασης…..

Τον πετάει έξω και βούρ για την επιφάνεια….παραλαβή ψαριού ψαροκυνηγού από τους άλλους δύο και διήγηση στην επιφάνεια……

Δεν φαντάζεστε τι έγινε και τι είδα εκει κάτω…….το ψαράκι που τοσο καιρό κρατάγαμε κρυφό μας το φάγανε δολοφόνοι και το άφησαν κάτω οι άχρηστοι, ακριβώς από πάνω του όμως βρισκόταν ο κύριος!!

Αλλά το πιο αξιοπερίεργο ήταν όταν ανοίξαμε αργότερα το ψάρι!!τα αντερα του βρώμαγαν πολύ και από μέσα βγάλαμε…..ακουσον άκουσον!!!!τη μισή σιαγόνα του μπούλη και μερικά κομμάτια από το σώμα του!!!

Ναι καλά ακούσατε και διαβάσατε και μεις δεν το πιστεύαμε,ο άτιμος- ατιμη είχε φάει και έτρωγε από τον πεθαμένο σύζυγο-γυναίκα!!τι να πω;;;

Εσείς πώς το εξηγείτε;;!!
Καταρρίπτονται ότι ξεραμε μεχρι σήμερα, ότι δηλαδη μια τρύπα μένα ψαρι ψόφιο βρωμίζει και δεν πιαννει άλλο ψάρι για πολύ καιρο ακόμη!!!

Όπως και νάχει εμείς καθαρίσαμε την τρύπα από βέργες ψάρι σχοινιά…..

Τι να πω, να δούμε τι άλλο θα δούμε……

Καλές αναδύσεις!!

Image

Image

paulos charalambous

Re: ΟΡΦΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ;;!!

Post by paulos charalambous »

:o :o :shock: :shock: :o :o :shock: :shock: μπραβο ρε Νικολλα πολλα ωραιο ψαρι τζαι πολλα ωραια ιστορια..
οι μπουκαλακιδες εν κανει που βουττουν με τες ποτσες εν εξορτωσαν να ξιβραχωσουν το ψαρι? ποσο αχριστοι ενει? :doh: Εχτος που αχριστοι εν τζαι μεγαλοι γαροι τζαι δολοφονοι..περκει τους πιασην να βαλλουν νου!! :twisted:

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

:clap: :clap: :clap: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ :clap: :clap: :clap:
I live my life a breath at a time

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ωραια ψαρια προπαντος συντροφικα :clap: :clap: :clap:
Rememper always someone waiting for you at home

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

NIKOLAS HARRIS wrote:μπράβο φιλούι μου!Πωμός ο αγαπημένος μου τόπος απο μικρός την έβγαζα στην παραλία δίπλα στο λιμάνι που τότε δεν είχε καμία σχέση με τώρα και παίρναμε πολλούς κέφαλους με το πολυάγκιστρο και πανεύκολα,ετσι εξεκίνησα να αρρωστώ με το άθλημα!!

Τους έχω κόψει Απρίλιο τους πελαγίσιους εκει πάνω αλλά μου είπαν και τωρα το απέδειξες ότι η καλύτερη εποχή τους είναι απο τώρα μέχρι μέσα Νιόβρη!!

Καλή συνέχεια!Α τα αυκα εγώ ψήνω τα τελια σκεττα στο φούρνο τζαι μετα βάλλω μπόλικο λεμονι τζαι άλας!ετσι δεν κάθονται πολλά βαρια και αναδεικνύεται η γεύση τους!!

Φιλε ευχαριστω :) τους κεφαλους περσι τους επιανα με πολυαγγιστρο με φρατζιολα φετος που ασχολιθηκα με το ψτ καταφερα να παρω αυτους πολυ ομορφες εικονες με πολλους κεφαλους :wink: Θα δοκιμασω τις συνταγες στα αυγα αν παρω κανενα αλλο αυγομενο
Rememper always someone waiting for you at home

Giorkos

Post by Giorkos »

τζαι ενόμιζα εγώ ότι ο χρύσανθος εν μπουμπάστικ....
Χρύσανθε..έπιαν σου το πουμπάστικνεςς ο Νικόλας με τον Μηνά.... :wink:

ρε Νικόλα....εθκιάβασα το ποστ σου 3 φορές..... :!: :!: :!: :clap:

φυσικά οι ορφοί :clap: ....

....αλλά έτσι μελάνα :o :o :o ούτε με φωτοσιοπ εν γινίσκουνται έτσι :lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

admin
Site Admin

Post by admin »

ρε Νικόλα καμια φωτογραφία παο την νεκροψία εν έβγαλες?????

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

boombasticness !!! ρε Γιωρκο εφυρες με!!! :lol: :lol:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

admin wrote:ρε Νικόλα καμια φωτογραφία παο την νεκροψία εν έβγαλες?????
φιλε μου δυστυχως δεν εβγαλα γιατι απλα ο Μινάς πηρε το ψαρι σπιτι και με τις φωτο δεν τα παει ποτε καλα αυτος αν δεν βγαλω εγω καμια δεν..... :D

τελικα για την κατασταση ποια η γνωμη σας;;;δηλαδη οτι υπηρχε ψαρι στην τρυπα διπλα απο αλλο ψόφιο!!; :think:

hdemetris

Post by hdemetris »

Καταρχήν μπράβο και πάλι για τα ψάρια
NIKOLAS HARRIS wrote:τελικα για την κατασταση ποια η γνωμη σας;;;δηλαδη οτι υπηρχε ψαρι στην τρυπα διπλα απο αλλο ψόφιο!!;
:think: Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. :think: Πρέπει να μου δείξεις την τρύπα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη :D
Who the cap fit
Let them wear it

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

ναι ναι, ετσι

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Να σας πω ρε κοπέλια την τρυπα αλλα πρεπει νατην περιμενουμε να ξαναπιαει ψαρι σε κανα χρονο δηλαδη :dance:

Ενας φορουμιστας καλαμαρας ειπε οτι μάλλον οφειλεται στην ελλειψη τροφης της περιοχης και νομιζω ότι συμφωνω μαζι του!!

εν εβρισκαν να φαν τα καημενα!!η αληθκεια εν οτι που περσυ ως φετος δεν βρηκαμε ουτε ενα χταποδι στες κοιλιες των ορφων που παιξαμεν...

οι πιο πολλοι ηταν θεονιστιτζοι!! :think:

gdeme

Post by gdeme »

Καλα ρε Νικολα, επρεπε να σου το πουν απο Ελλαδα για να το πιστεψεις. Δεν βλεπεις τι γινετε γενικα?

Ψαρια λίγα, τα χταποδια τα εχουν ξεπατωσει, κυριακη αν πας ενα περιπατο το πρωι, καθε κολπος ειναι και μια γυροβολια...για την νυχτα, μην πας βολτα καλυτερα, θα παθεις ψυχολογικα.

Ωραια ψαρια και τα μαυρα και τα ασπρα και τα προηγουμενα :)

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”