συνεχίστε να ανεβάζετε φωτογραφίες αφοα !! είμαι σε εγρήγορση αν μπουν επαγγελματίες θα τους κάμω ban ................Έλεος ρε παιθκιά θα φοβόμαστε να ανεβάσουμε φωτογραφίες ποιον ?τι μας λαλητέ!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Εβαλες ωραιες φωτο αλλα μεν βαλεις μητσια ψαρκα στες φωτο σου διοτι εν να τα δουν οικολογοι τσιε εν να σου αρκεψουν εν μητσια , γιατι τα επεξες.......
Φιλε μου Μαριε μιαν πιγκα εσχει!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Φιλε μου Τεμπελη εν τσιε εχω κατι μαζι σου οι φωτο που εβαλες ηταν πολλα δυνατες απλα εισχες 2 ψαρκα μητσια τσιε ειπα να σου το πω διοτι την αλλη φορα εμεναν εκαμνα μου παραπονα για ενα μητσι ψαρι που επεξα....Με το δικαιο τους φυσικα!!!!!! Αγγελε ουτε με σενα εχω κατι ουτε εχω διαθεση να μαλλονω παλε διοτι θελω να συμετεχω στο Φορουμ!! Παντα φιλικα!!!!
george87d wrote:Φιλε μου Τεμπελη εν τσιε εχω κατι μαζι σου οι φωτο που εβαλες ηταν πολλα δυνατες απλα εισχες 2 ψαρκα μητσια τσιε ειπα να σου το πω διοτι την αλλη φορα εμεναν εκαμνα μου παραπονα για ενα μητσι ψαρι που επεξα....Με το δικαιο τους φυσικα!!!!!! Αγγελε ουτε με σενα εχω κατι ουτε εχω διαθεση να μαλλονω παλε διοτι θελω να συμετεχω στο Φορουμ!! Παντα φιλικα!!!!