Τρόποι και τακτικές για άδεια απο το Οικογενειακό ΓΕΕΦ
Το λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα πραγματικά βγάζω το καπέλο σε ορισμένα φιλαράκια τα οποία δέν ξέρω πώς τα κατεφέρνουν όποτε ετηθούν πιάνουν την άδεια. Ερώτησα τους λοιπόν τί κάνουν για να μπορέσω να συγκεντρώσω αρκετά στοιχεία και εγώ σαν νέος οπλίτης

τσαι να την σκαπουλάρω που τσαι πού.
Βήμα πρώτο. Αμα θέλουμε να ετηθούμε κάτι ξεκινούμε την προταση μας με το 'Ξέρεις ρε αγάπη ΤΑ ΠΑΙΘΚΙΑ εν να πάσην .........'
Βήμα Δεύτερο. Πιθανότατα θα αρνηθεί έτσι καταφεύγουμε στην έκφραση ' Μιά φορά που είπα τσαι εγώ να κάμω κάτι , που μου δίδεται η ευκαιρία να απολαύσω το χόμπι μου....
Βήμα Τρίτο. Σε αυτό το σημείο θα σου φέρει σε αντιπαράθεσει αρκετά εμπόδια όπως ..ενα μείνω μόνη μου, το μωρό, κ.τ.λ Σε αυτό το σημείο λοιπόν ερχούμαστε να αντιπαραβάλουμε το τί καλά παιδιά είμαστε με το εξείς δικαιολογητικό. ' Ε κανεί σιορ μα εν τσαι εζήτησα σου να πάωψ στις που.... ή στις λέσχες ετο ενα πάμε ψάρεμα να απολαύσουμε το χόμπι τσαι την παρέα τι δηλαδή επροτίμας να κάθομαι τσαι να πίνω, να παίζω κουμάρι, να τα τρώω στα καπαρέ κρυφά σου όπως κάμνει το 90% των Κυπραίων που επειδή εν τους άφηνε η γυναίκα τους να κάμνουν τα χόμπι τους εκδικούνται την με έτσι τρόπο? (Στην αρχή με νευριασμένο ύφος και μετά πιο ήρεμο)
Βήμα ΤέταρτοΣε αυτό το σημείο πιθανό να της λήψουν τα επιχειρήματα τσαι να ξεκινά να σκέφτεται ενώ όμως εξακολουθεί να διατηρεί την αρνητική στάση. Έτσι εσείς πολύ θυμωμένοι ρίχνεται την πρόταση κατακλείδα και φεύγεται απο τον χώρο νευριασμένοι 'Τωρά καταλάβω γιατί οι παραπάνω χωρίζουν'
Βήμα έκτο Σε αυτό το σημείο πρέπει να διατηρήσετε τα κατεβασμένα μούτρα για μερικές μέρες 80% θα σας αφήσει να πάτε 10% κρατήσει τα μούτρα και 10% θα χωρίσετε