Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
Re: Συναγρίδα 7,460 kg
Bravo κοπέλια! Και εις ανώτερα! Ειναι ωραία που συμπεριλαμβανετε και την περιγραφη της συλληψης, το καννει ακομα πιο συναρπαστικο απο μονο μια φωτογραφια...
Πετρος
Πετρος
Re: KALOKAIRI 2009
Mαλιστα φιλε μου καλα να μας καμεις!!!!Τουτες εν ψαρκες
Εμεις αν φκαλουμεν κανεναν ποτουτον καθε χρονο ειμαστεν φουλ ευκαριστιμενοι!!!!!
Μπραβο ρε my friend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις αν φκαλουμεν κανεναν ποτουτον καθε χρονο ειμαστεν φουλ ευκαριστιμενοι!!!!!

Μπραβο ρε my friend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
- chrysanthos9
Μπραβο ρε κοπελια ωραια ψαρια στα ποσα μετρα?

Ήταν ότι έπρεπε για να ξυπνήσουμε.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Σορκοί στην Τρύπα !!!
Πόσες φόρες να μεν χωρεί το 90αρη στην τρυπά…. Πήρα service το πιστό 60ρακι (ναν καλά ο Πανικός) και Σάββατο πρωί πρωί τους έκανα ντου… ο μεγάλος 850γρ, ο μέτριος 600γρ και ο μικρός 400γρ… εν εκαθάρισα την τρυπά εφύλαξα μερικούς για εποχές ψαρευτικής «ανομβρίας»… και δυο κουρκουνουες μικρές μικρές… 450γρ μεικτό βαρος!!! 

Last edited by c.nadiotis on Mon Nov 23, 2009 5:58 pm, edited 1 time in total.
I live my life a breath at a time
Re: Σορκοί στην Τρύπα !!!
το 60αρουι ειναι αναγκεο οπλο και καμνει θαυματα. εμενα το δικο μου απογοητευσε με το σαββατο, που τα νευρα μου ηταν να το σπασω. ειμαι στην αναζητηση του αντικαταστατη του
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
ωραία και αποδοτική η τρύπα τελικά.....
πολλά ωραία η ψαριά σου !!!
μάλλον εν να την δοκιμάσουμε τζαι μεις (την τρύπα), γιατί το ψάρι εν μονίμως φαρασμένο στα θαλάμια του......
πτωχός, έλα ποτζί το μετά τες 6 τζαι έσιη δουλειές..... (φέρε τζαι κανένα ψτ να κόψουμε
)

πολλά ωραία η ψαριά σου !!!
μάλλον εν να την δοκιμάσουμε τζαι μεις (την τρύπα), γιατί το ψάρι εν μονίμως φαρασμένο στα θαλάμια του......

πτωχός, έλα ποτζί το μετά τες 6 τζαι έσιη δουλειές..... (φέρε τζαι κανένα ψτ να κόψουμε

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Πολλά ωραίοι οι σόρκοί! Αμα εφύλαξες και τους υπόλοιπους για πιο μετά είσαι άρχοντας!
Ε το περασμένο Σάββατο αν δεν ήταν ο Γιώρκος να μας φαράσει τον Φαραώ ήταν να τον ποστάρουμε
Θα φερω το Omer το 82άρι για μοτίφα!
Ε το περασμένο Σάββατο αν δεν ήταν ο Γιώρκος να μας φαράσει τον Φαραώ ήταν να τον ποστάρουμε

Θα φερω το Omer το 82άρι για μοτίφα!

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Ωραίοι σορκοί!!!
Εγώ γαμώ το άμαν τρυπώσουν παραιτώ. πρέπει να παίρνω τζαι γω κανένα μικρό όπλο στο ψάρεμα.
Εγώ γαμώ το άμαν τρυπώσουν παραιτώ. πρέπει να παίρνω τζαι γω κανένα μικρό όπλο στο ψάρεμα.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it