Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

george87d

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by george87d »

Ε φιλε παντου νέκρα.......... Μονο σε ενα τοπο επεριμενα να πετυχο ψαρια ........... οπος εκαμναμεν τραβιτο βλεπω πουκατο μου μια βαρελλα να πεταλιζει......πλαναρο πανο του τσιε περιμενο το ψαρι οτι εν να πεταχτει τσιε να χαθει μεσ την τρυπα του............. αλλα το ψαρι εμεινε τσιεμε τσιε εθορεμε......κοντευκο κοντευκο λαλο εν να το τσισο πανο του εχωτον μες το τηανι λαλο.... αντινασοτουτιν με 2 λαστιχα και εκατοσταρι και σταματο για να τον σιναξω διοτι ενομιζα ερεξατον σχισνι αλλα πετασσετε τσιε τρυπονει τσιε η σμιλα μ τσιαμε χαμε.......εβαλλατον πανο στα 10 κιλα και....... Εκλεα μεσ την μασκα...αλλα εν τσιεν η προτη φορα...αλλα αγιαναπα δεν ειδα λεπι οθτε ενα σορκο ποθ να αξιζει να πω εν να βουτησω να τον πεξω... επια σιμερα πετουντα τσιε τα ψαρκα χασιμια τπτ........Αυτα..... :evil: :evil:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Giorkos

Post by Giorkos »

εν πειράζε ρε Γιώργο....

εν τζαι τούτα μές το πρόγραμμα....

τελικά ήντα μπου έκαμες...έσυρες που μακριά... 10 κιλά εν τζαι μιτσίς στόχος για να αστοχήσεις.... οξά να σε ανακυρήξουμε καλλικάρη του μήνα :dance: :wink: ????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

george87d

Post by george87d »

:lol: :lol: :lol: Νομιζω το δευτερο!!! :lol: :lol: :lol:

Πιττης Γιωργος

sotiris

Post by sotiris »

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Giorkos

Post by Giorkos »

sotiris wrote:Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ε Ναί... τούτο εν το πρόβλημα..τα δελφίνια...

επαρετήσαν τα άλλα ούλλα που τους εφταίαν τζαι αντακώσαν των δελφινιών τωρά ??? :shock:

mourmouros

Post by mourmouros »

sotiris wrote:Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Μάνα μου ρε οι ψαράδες :crying-yellow: ...να τα φέρουν και πιο ξέβαθα τα δίχτυα τους να μη τους τα σκίσουν κιόλας.... :obscene-birdiedoublegreen:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

mariosko

Post by mariosko »

να αρκέψουμε πετσόκομμα καλο...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

george87d

Post by george87d »

Εγω συμφωνω οτι εν δικαιολογιες που βρισκουν οι ψαραες...... ρε φιλε εκαμνα τραβητο 2 ωρες και δεν ειδα λεπι ουτε γυλο ουτε παπαθκια... εν ειδα ποττε μου....τοπος που επιεννα καθε μερα κολυμπητο τσιε εφεφκαν τα μαθκια μου αν εθορουσα 10 ψαρκα της προκοπης τορα με το ζορι να δω ενα.... Απηβδησα..... :evil: :evil: :twisted: Εχτες πετουντα το μονο που ειδα μια πιγγουα μισο κιλο τσιε εποηρησατην...........

Πιττης Γιωργος

leonidasss

Post by leonidasss »

Φίλε Γιώργο, εμένα προχτές δε μου έδωσε βολή το μωρό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και γύρισε και τρύπωσε. Λόγω όπλου δεν επιχείρησα βολή γιατί το πιο πιθανόν να την πέταγε από πάνω του γιατί ήταν ακριβώς στο όριο. Εν ο Θεός που σε έστειλε να με παρηγορήσεις... :D :D Την προηγούμενη μας σχίστηκε ένας 4άρης και χάσαμε του κόσμου το ψάρι κυρίω από καλλίτζια σε ένα όχι και τόσο καλό τόπο. Ανάμεσα στ΄άλλα και μια 4άρα βασίλισσα και μια τσιπούρα πολύ καλή. Κάτι πρέπει να κάμουμε να αλλάξει η τύχη μας... :pray: :pray: :pray: Ίσως να ήταν καλή ιδέα να κάμουμε εξάσκηση στόχου σε βαρέλλες όλο το Μάη. :think:

Giorkos

Post by Giorkos »

leonidasss wrote: Ίσως να ήταν καλή ιδέα να κάμουμε εξάσκηση στόχου σε βαρέλλες όλο το Μάη. :think:
τούτα προβλέπουνται ( + τζαι κάτι σαντουιτσούθκια της Αντρούλλας) ....

αν είναι κανονίζουμε καμπόσοι που το φόρουμ να πάμε παρέα να γελάσουμε (εφόσον μόνο για τούτα κάμνουμε :doh: )

george87d

Post by george87d »

Λεονηδα επια τσιε σημερα καβο γκρεκο..... Εππεσα στην αρχη ενα τοπο που ξερω με μελανες επεξα 4 πολλα καλες πανο απο 300 γρ η καθε μια....... Μετα ειπα να βαθηνω λιο .... Μια τρυπα που επεξα πολλες φορες ορφους οι μεγαλον διαστασεων μιλουμεν για 2-3 κιλα.... οποσ εφεξα ερκετε ενασ δικιλοσ μπροσταμου σιμαθκιαζω τσιε καλικονω.....ξαναβουττο παλε ε8ορεμε μουτρα παλε καλικονω.....Οπως ειπεσ πρεπει να καμουμεν κατι να αλλαξει η τυχη μας.... 3 ψαρεματα εκαληκοσα 3 αξιολογους ορφους.....εν ξερω τι να καμω....Γιωρκο μου μονο τα σαντουιτσιουθκια αξιζουν οπος εκαταντισαμεν!!!!

Πιττης Γιωργος

mariosko

Post by mariosko »

η βέρκα ειναι ισια? δεν την να δουμε
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Giorkos

Post by Giorkos »

george87d wrote: οποσ εφεξα ερκετε ενασ δικιλοσ μπροσταμου σιμαθκιαζω τσιε καλικονω.....ξαναβουττο παλε ε8ορεμε μουτρα παλε καλικονω.....
ΡΕ Γιώρκο...άτε αστόχησες στον προηγούμενο έξω που την τρύπα...τωρά καλλικώνεις ΔΥΟ φορές :doh: τον ίδιο μέστην τρύπα :think: :think:

Καλλικάρην του Τριμήνου πρέπει να σε φκάλουμε...όι μόνο του μήνα :D

george87d

Post by george87d »

Giorkos wrote:
george87d wrote: οποσ εφεξα ερκετε ενασ δικιλοσ μπροσταμου σιμαθκιαζω τσιε καλικονω.....ξαναβουττο παλε ε8ορεμε μουτρα παλε καλικονω.....
ΡΕ Γιώρκο...άτε αστόχησες στον προηγούμενο έξω που την τρύπα...τωρά καλλικώνεις ΔΥΟ φορές :doh: τον ίδιο μέστην τρύπα :think: :think:

:lol: :lol: :lol: :lol: τωρα να δουμεν σημερα τι εν να καμω!!!!

Πιττης Γιωργος

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

Giorkos wrote:

χαχα ετσι ευκολα :mrgreen: ...αλλα αν συνεχισει ετσι εν να πρεπει να τον φκαλουμε καλλικαρης 2009-2010 :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”