Ε φιλε παντου νέκρα.......... Μονο σε ενα τοπο επεριμενα να πετυχο ψαρια ........... οπος εκαμναμεν τραβιτο βλεπω πουκατο μου μια βαρελλα να πεταλιζει......πλαναρο πανο του τσιε περιμενο το ψαρι οτι εν να πεταχτει τσιε να χαθει μεσ την τρυπα του............. αλλα το ψαρι εμεινε τσιεμε τσιε εθορεμε......κοντευκο κοντευκο λαλο εν να το τσισο πανο του εχωτον μες το τηανι λαλο.... αντινασοτουτιν με 2 λαστιχα και εκατοσταρι και σταματο για να τον σιναξω διοτι ενομιζα ερεξατον σχισνι αλλα πετασσετε τσιε τρυπονει τσιε η σμιλα μ τσιαμε χαμε.......εβαλλατον πανο στα 10 κιλα και....... Εκλεα μεσ την μασκα...αλλα εν τσιεν η προτη φορα...αλλα αγιαναπα δεν ειδα λεπι οθτε ενα σορκο ποθ να αξιζει να πω εν να βουτησω να τον πεξω... επια σιμερα πετουντα τσιε τα ψαρκα χασιμια τπτ........Αυτα.....
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Εγω συμφωνω οτι εν δικαιολογιες που βρισκουν οι ψαραες...... ρε φιλε εκαμνα τραβητο 2 ωρες και δεν ειδα λεπι ουτε γυλο ουτε παπαθκια... εν ειδα ποττε μου....τοπος που επιεννα καθε μερα κολυμπητο τσιε εφεφκαν τα μαθκια μου αν εθορουσα 10 ψαρκα της προκοπης τορα με το ζορι να δω ενα.... Απηβδησα..... Εχτες πετουντα το μονο που ειδα μια πιγγουα μισο κιλο τσιε εποηρησατην...........
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Φίλε Γιώργο, εμένα προχτές δε μου έδωσε βολή το μωρό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και γύρισε και τρύπωσε. Λόγω όπλου δεν επιχείρησα βολή γιατί το πιο πιθανόν να την πέταγε από πάνω του γιατί ήταν ακριβώς στο όριο. Εν ο Θεός που σε έστειλε να με παρηγορήσεις... Την προηγούμενη μας σχίστηκε ένας 4άρης και χάσαμε του κόσμου το ψάρι κυρίω από καλλίτζια σε ένα όχι και τόσο καλό τόπο. Ανάμεσα στ΄άλλα και μια 4άρα βασίλισσα και μια τσιπούρα πολύ καλή. Κάτι πρέπει να κάμουμε να αλλάξει η τύχη μας... Ίσως να ήταν καλή ιδέα να κάμουμε εξάσκηση στόχου σε βαρέλλες όλο το Μάη.