Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
αρεσκει μου ρε παιδιά να μοτιφαρω πραματα!!που να δειτε την τσιαλουα μου ινταλως την εκαμα!!
-
πιθανον για να μην αναγνωρισουν καποιοι την περιοχη και καμοθν καμια εξορμιση εκκαθαρισηςtheios wrote:πολλα καλα ψαρκα ρε παρεα. τουτο με τες φοτογραφιες τες πηραγμενες ουτε εγιω το καταλαβα

γιατι ταχα αν εφενετουν πχ οτι εν ακρωτιρι ηταν να παν ουλοι να καμουν εκκαθαρηση; εν τιποτε στηγμα του gps που ταν να δουμεν;
στο θεμα μας πολλα καλα τα ψαρκα του παρεα. τζαι το μινερι που επεξε ο νατιοτισ πολλα καλο. εχει καλους ψαραες η σελιδα σας βλεπω
στο θεμα μας πολλα καλα τα ψαρκα του παρεα. τζαι το μινερι που επεξε ο νατιοτισ πολλα καλο. εχει καλους ψαραες η σελιδα σας βλεπω

-
kai misokiloi gauroskaroi!!

Μάσχιαλλα!!!Μπράβο Νικόλα ειδικά τζιήνοι οι σκάροι οι γάροι!!!NIKOLAS HARRIS wrote:kai misokiloi gauroskaroi!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Δεν είμαι εγώ που κτύπησα το μινέρι, ήταν συνεργασία των αδελφών Νικολάου τζαι του Πανικκού που το Κολόσσι....theios wrote:γιατι ταχα αν εφενετουν πχ οτι εν ακρωτιρι ηταν να παν ουλοι να καμουν εκκαθαρηση; εν τιποτε στηγμα του gps που ταν να δουμεν;
I live my life a breath at a time
τζαι οι γάροι εν ΚΑΛΟΙ....αλλά η μούλα πάει πίσω ???LEONIDAS wrote: Μάσχιαλλα!!!Μπράβο Νικόλα ειδικά τζιήνοι οι σκάροι οι γάροι!!!
είπαμε...σταθερή αξία ο Νικόλας....

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
έχει καιρό να γράφτει κάτι σε αυτή την ενότητα! Το ψάρεμα του Σαββάτου, λαυράκια και κέφαλος

-
Μπραβο φιλε, μακαρι να εβλεπα τους σορκους που εβλεπα και περσιιι αλλα φετος να δω καμια 10ρια νυχτερινους περιοχες Αμοχωστουυ.. αλλα οτι μπορουμε παιζουμε και τα μικρα τα αφηνουμε..

-
ωραιο το λαβρακι!!
-
γαίμα τσίνοι οι σκάροι γαίμα
admin wrote:γαίμα τσίνοι οι σκάροι γαίμα
όντως....τζαι τζίνος ο γκρι εν έτσι γιατί ήπιεν του το γαίμα ο Νικόλας !!!!
ωραίος ο Νικόλας μας όπως πάντα

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
μια φωτο και απο εμενα
- Attachments
-
- 1.jpg (146.7 KiB) Viewed 10665 times
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
the result?????