Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
- konstantinos kalogir
Re: Εχει χρόνια να πιάσω έτσι Σορκό!
Παιδκιά 100% σορκός!!!!! Καμία σχέση με ούγενα... Μπράβο ρε φίλε είναι ΑΨΟΓΟΣ και αν τον εσύγκωψα καλά που τη φώτο έχει σίγουρα 1 κιλό...
- leonidasss
Ήταν το μόνο σημείο που σκέφτηκα ότι πιθανόν να ψαρευόταν αλλά το ρίσκο (είμαστε από Λευκωσία) ήταν μεγάλο και γι΄αυτό το περνάμε οικογενειακά το Σαββατοκυρίακο (και δεν παλεύεται η αποχή).Nikos wrote:leonidasss wrote:Πολύ ωραίος ο μαυροσορκός σου φίλε Νίκο. Πάντως αν κρίνω από το δελτιο καιρού, ή σε πισίνα ή σε γυάλα βουτήσατε για καθαρά και ήρεμα νερά.[/quote
Ευχαριστώ φίλε.
Για την ακρίβεια κάπου στη Ξυλοφάγου
+1leonidasss wrote:και δεν παλεύεται η αποχή
Σήμερα εγύρισα όλες τις παραλίες της επαρχίας Λάρνακας να έβρω κάπου να αξίζει να βουτήσω αλλά τίποτε πάλε. Κύμα, θολούρα και τα νεύρα τεντωμένα στο max.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
εγώ σήμερα επήα στο γαλάζιο κύμα....
επέχτηκε πολλίν καλαμάρι, και 2 χταπόδια....
εγώ προσωπικά έφαα Μαρίδα
νομίζω για βουθιά πρέπει να κόψουμε λία χιλιόμετρα, αν είναι να έβρουμε κανένα τόπο 'μη θολό' ....
επέχτηκε πολλίν καλαμάρι, και 2 χταπόδια....
εγώ προσωπικά έφαα Μαρίδα

νομίζω για βουθιά πρέπει να κόψουμε λία χιλιόμετρα, αν είναι να έβρουμε κανένα τόπο 'μη θολό' ....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
Φίλε η Αντρούλλα είναι μια χαρά και τα σάντουιτσ της σταθερή αξία μετά το ψάρεμα.Giorkos wrote:Νίκο,
ο κύβος ερρίφθην....
μπήκα στο σαιτ το πρωί και είδε την φωτό η έλλυ...ετυμηγορία:ούγενα![]()
![]()
δεν λέμε ότι εδν είναι καλό το ψάρι που έπαιξες...μακάρι να τα επιάναμε ούλλοι μας..απλώς έγινε μια 'διευκρίνηση' για το είδος (που μπορεί να έχουμε λάθος
)....
......
Ξανά, πολλά ωραίο ψάρι φίλε Νίκο
ΥΓ : Ρε Νίκο,.....εν καλά η αντρούλλα ρε...έσιη τζαιρό να πάμε...πολλύ τζαιρό
Είχα και εγώ καιρό να πάω προς τα εκεί.
Βούτηξα τελευταία στο Ακρωτήρι και είδα τα μαύρα της ζωής μου.
Σφυρίδες, ορφούς και στείρες.
Το βάθος ήταν μεγάλο για εμένα για απανωτές βουτιές. Οπόταν δεν βγήκε κάποιο ψάρι αν
και η σφυρίδα μας έδοσε την ευκαιρία
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας
Καβαδίας
Νικολάκι....
άμαν ψαρέφκεις Ξυλοφάου- μέχρι- Ακρωτήρι σημαίνει ότι είσαι μια Δύναμη...
άμαν λές ότι βλέπεις και ωραία ψάρκα (και είδαμε ότι φκάλλεις τζιόλας, όι μόνο το σαντουιτσούιν σου
) βλέπω σε σε λίο τζαιρό να μας ποστάρεις ωραία πράματα.... να το περιμένουμε σύντομα
Υ.Γ προς Ακρωτήρι πλευρές, έσιη κανένα σαντουιτσίν καλό

άμαν ψαρέφκεις Ξυλοφάου- μέχρι- Ακρωτήρι σημαίνει ότι είσαι μια Δύναμη...
άμαν λές ότι βλέπεις και ωραία ψάρκα (και είδαμε ότι φκάλλεις τζιόλας, όι μόνο το σαντουιτσούιν σου

Υ.Γ προς Ακρωτήρι πλευρές, έσιη κανένα σαντουιτσίν καλό

- chrysanthos9
Ρε Γιωρκο αλοπος παεις ψαρεμα για να τρωεις σαντουιτς

Rememper always someone waiting for you at home
Για να καταλάβεις εκανονίσαμε να πάμε για βουτιά πριν 2-3 χρόνια τζαι τελικά αντί στην θάλασσα εκαταλήξαμε να τρώμε γύρο γιατί ο κύριος Γιώρκος ο λήξης επείνανchrysanthos9 wrote:Ρε Γιωρκο αλοπος παεις ψαρεμα για να τρωεις σαντουιτς![]()
![]()
![]()

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
έτο,chrysanthos9 wrote:Ρε Γιωρκο αλοπος παεις ψαρεμα για να τρωεις σαντουιτς![]()
![]()
![]()
τούτη η θάλλασα και το κολύμπι ανοιέι την όρεξη μας....εν τζαι η αντρούλλα κοντά, τα σάντουιτς της εν ωραία, εν καλά τζαι τα πιπερούθκια ...ε...τρώμε κανένα τζαι μεις οι καημένοι....
μεν διασύρεις το όνομα μου ....για σάντουιτς εμίλησε ο χρύσανθος...μεν τα φκάλλεις ούλλα στην φόρα ρεεεεεεhdemetris wrote: Για να καταλάβεις εκανονίσαμε να πάμε για βουτιά πριν 2-3 χρόνια τζαι τελικά αντί στην θάλασσα εκαταλήξαμε να τρώμε γύρο γιατί ο κύριος Γιώρκος ο λήξης επείναν

Υ.Γ. εφόσον εν θα μας αφήσει Σορκούς ο Νίκος, εν να την φκάλλουμε με τα σάντουιτσ που τα καλά τωρά

- konstantinos kalogir
Ούτε ο Χρύσανθος εν να σας αφήσει σορκούς...
(έτσι σόρκατσο που έφκαλε, δε την φώτο να καταλάβεις...!)

Φίλε μου πολλά δυνατός ο σορκατσος σου.
konstantinos kalogir wrote:Ούτε ο Χρύσανθος εν να σας αφήσει σορκούς...(έτσι σόρκατσο που έφκαλε, δε την φώτο να καταλάβεις...!)
είδα τον είδα τον....
Ο χρύσανθος εν είχε επιλογή στο τι να τσιμπήσει στο καλάμι

ενώ ο Νίκος, όι μόνο εν μας έδωκε στίγμα , αλλά επίτηδες έκαμε ελιγμό και εχτύπησε τον Σορκό

- konstantinos kalogir
Μεν το λαλείς, συνήθως δκιαλέουμε το είδος του ψαριού που θέλουμε να πιάσουμε...!!Giorkos wrote:konstantinos kalogir wrote:Ούτε ο Χρύσανθος εν να σας αφήσει σορκούς...(έτσι σόρκατσο που έφκαλε, δε την φώτο να καταλάβεις...!)
είδα τον είδα τον....
Ο χρύσανθος εν είχε επιλογή στο τι να τσιμπήσει στο καλάμι![]()
ενώ ο Νίκος, όι μόνο εν μας έδωκε στίγμα , αλλά επίτηδες έκαμε ελιγμό και εχτύπησε τον Σορκό![]()
![]()
(ναι ναί...η πλειοψηφία ψήφισε Σορκό..
) !!!

- chrysanthos9
Οι παραπάνο διαλέγουν το ψάρι το οποίο θέλουν να πίασουν και ετσι εξοπλίζονται αναλόγος πάντος εκείνον που έπιασα εχτές ήταν καταλάθος γιατί τα δολώματα που είχα καλαμαράκια σαρδέλες και οχταποδάκια θα τα δόλωνα στο rockfishing για τα μεγάλα (κυνηγόψαρα του βυθού) όπως συναγρίδες,φαγκριά
κτλ.

Rememper always someone waiting for you at home
-
no game but....
..........fishing is fishing
θα πειτε τωρα τι λεει ο τρελος;;;
εννοω οτι την κυριακη εξεκινησαμε να παμε για να διαγωνιστουμε με αλλους πελλους στον πρωταρα για το ποιος ταχα θα παιξει κανενα ψαρι καλο να βγει πρωτος
ελα ομως που η θαλασσα ειχε αλλη αποψη και το κυμμα αλλο λιο να πνιξει τους λιμενικους που καθονταν ζεστα ζεστα μες το γραφιουι τους
τι να κανουμε τα στοιχεια της φυσης δεν δαμαζοντε και ετσι καταληξαμε στην αγια ναπα που εκοφκε λλιο ο καιρος.
φτανουμε στο λιμανι τζαι διαπιστωνουμεν οτι επιαν ουλλοι τζικατο τζαι εκαρτερουσαμεν σειρα να συρουμε το φουσκωτο!!
μετα απο πολυωρο ψαρεμα με παντελη απουσια ψαριων εκαταφεραμε καποια αξιολογα ψαρακια!η υπομονη παντα ανταμοιβεται!
θα πειτε τωρα τι λεει ο τρελος;;;
εννοω οτι την κυριακη εξεκινησαμε να παμε για να διαγωνιστουμε με αλλους πελλους στον πρωταρα για το ποιος ταχα θα παιξει κανενα ψαρι καλο να βγει πρωτος

ελα ομως που η θαλασσα ειχε αλλη αποψη και το κυμμα αλλο λιο να πνιξει τους λιμενικους που καθονταν ζεστα ζεστα μες το γραφιουι τους

τι να κανουμε τα στοιχεια της φυσης δεν δαμαζοντε και ετσι καταληξαμε στην αγια ναπα που εκοφκε λλιο ο καιρος.
φτανουμε στο λιμανι τζαι διαπιστωνουμεν οτι επιαν ουλλοι τζικατο τζαι εκαρτερουσαμεν σειρα να συρουμε το φουσκωτο!!
μετα απο πολυωρο ψαρεμα με παντελη απουσια ψαριων εκαταφεραμε καποια αξιολογα ψαρακια!η υπομονη παντα ανταμοιβεται!