ειδες ειδες παρεα πουντους να τουσ δουμε και εμεις να χαρουμαι νακκοbelluga wrote:Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk

...μονο το ματι εννα μινει οπος παμε

ειδες ειδες παρεα πουντους να τουσ δουμε και εμεις να χαρουμαι νακκοbelluga wrote:Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπική μου γνώμη έπρεπε να τες παίξεις! Έχτος που το ότι έχουν πολλά ωραίο κρέας, ειδικά αν ήταν και μεγάλες κάμνουν αρκετή ζημια στο γόνο!sotiris!129 wrote: μονο κατι φλογερες ειχεν μεγαλες αλλα εν τες παιζω δεν εχουν action και βα8μο δυσκολιας
ειπα ειδα εν ειπα επιασα γιατι πολλα απλα εγινηκαν καθηγητες στο συγκεκριμενο τοπο που τους ειδα!leshi cy wrote:ειδες ειδες παρεα πουντους να τουσ δουμε και εμεις να χαρουμαι νακκοbelluga wrote:Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
...μονο το ματι εννα μινει οπος παμε
αφιερωμένο!!angiec wrote:ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ
Αν μας αφήσετε κανένα ψαρούι εν να πιάσουμε τζιε εμεις οι καλαμάες .......... τον ΜΑΗ![]()
![]()
NIKOLAS HARRIS wrote:αφιερωμένο!!angiec wrote:ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ
Αν μας αφήσετε κανένα ψαρούι εν να πιάσουμε τζιε εμεις οι καλαμάες .......... τον ΜΑΗ![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kWN0jELM ... re=related
Ε ....οχι και τελειως κυρια angiec , όχι και τελείως..... ο Μαης εν τζιαι πολλής μας... Ωσπου να φκει τσακροβλανγκουμε...angiec wrote:NIKOLAS HARRIS wrote:αφιερωμένο!!angiec wrote:ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kWN0jELM ... re=related
Άμα απαγορευτεί τελείως το ψαροτούφεκο ..........εν να φκάλουμε .........![]()
![]()
![]()
![]()
Προς το παρόν θορούμεν τα από τα βιντεο Ευχαριστούμε για την αφιέρωση
![]()
Καμνει μας να ελπίζουμε!!!!!
![]()
ma εγω αγαπαω το καλαμι υπερβολικα.εχω βγάλει πολυ ψαρι ειδικα ελλαδα ως φοιτητης με τες πετονιες απλα τωρα δεν εχω χρονο και η αποθηκη εν γεματη καλαμια.angiec wrote:Συγκεκριμμένα το Σάββατο που είμουνα έρχετουν ένας κουρτιστός κατά εκει που στεκόμουν .αν εκόντευκε παραπάνω που το κανονικό ..........θα την έτρωε με το 8άμετρο .Τελευταία στιγμή έβγαλε το κεφάλι του και του έκανα νόημα και κατάλαβε !!!!!!!αλλά παλιά μου αμαρτία πριν λίγα χρόνια ήτανε κάποιος ο οποιος όσες φωνές και σφυρίγματα πήρε ήρθε στα 3-4 μέτρα και έκανε βολή .....αλλά του ήρθε και άλλη βολή στο κεφάλι. Κάποια μέρα είχα καλεσμένους και όταν ήρθε με την γυναίκα του έμεινε ξερός που με είδε .Εγώ φυσικά δεν τον κατάλαβα και μου είπε την κουβέντα .![]()
![]()
![]()
Προς Θεού δεν το λέω για να παρεξηγηθώ![]()
με τους φίλους του ψαροντούφεκου
![]()