Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

leshi cy

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by leshi cy »

belluga wrote:Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ειδες ειδες παρεα πουντους να τουσ δουμε και εμεις να χαρουμαι νακκο :D

...μονο το ματι εννα μινει οπος παμε :lol:

angiec

Post by angiec »

...μονο το ματι εννα μινει οπος παμε

Με τηλεσκόπιο :lol: :lol:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

sotiris!129 wrote: μονο κατι φλογερες ειχεν μεγαλες αλλα εν τες παιζω δεν εχουν action και βα8μο δυσκολιας
Προσωπική μου γνώμη έπρεπε να τες παίξεις! Έχτος που το ότι έχουν πολλά ωραίο κρέας, ειδικά αν ήταν και μεγάλες κάμνουν αρκετή ζημια στο γόνο!
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

belluga

Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by belluga »

leshi cy wrote:
belluga wrote:Εγω εχτες στη περιοχη του λιοπετριου ειδα πολλους και ωραιους σορκους!!!

ειδες ειδες παρεα πουντους να τουσ δουμε και εμεις να χαρουμαι νακκο :D

...μονο το ματι εννα μινει οπος παμε :lol:
ειπα ειδα εν ειπα επιασα γιατι πολλα απλα εγινηκαν καθηγητες στο συγκεκριμενο τοπο που τους ειδα!

leshi cy

Post by leshi cy »

sorry φιλε μου !!
και εγω ενομιζα ειπιεσ γιεμα :D
παλε καλα που ειδες εγω εχει 1 μηνα να δω κανενα ψαρι του χαιρκου!
...
ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ :lol:

angiec

Post by angiec »

ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ

Αν μας αφήσετε κανένα ψαρούι εν να πιάσουμε τζιε εμεις οι καλαμάες .......... τον ΜΑΗ :lol: :lol: :lol:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

angiec wrote:ατε και ερκεται και μαης και κατισιη μασ

Αν μας αφήσετε κανένα ψαρούι εν να πιάσουμε τζιε εμεις οι καλαμάες .......... τον ΜΑΗ :lol: :lol: :lol:
αφιερωμένο!!
http://www.youtube.com/watch?v=kWN0jELM ... re=related

angiec

Post by angiec »

NIKOLAS HARRIS wrote:

αφιερωμένο!!

Άμα απαγορευτεί τελείως το ψαροτούφεκο ..........εν να φκάλουμε ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Προς το παρόν θορούμεν τα από τα βιντεο Ευχαριστούμε για την αφιέρωση :clap: :clap: Καμνει μας να ελπίζουμε!!!!! :lol: :lol:

cydiver900

Post by cydiver900 »

angiec wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:

αφιερωμένο!!

Άμα απαγορευτεί τελείως το ψαροτούφεκο ..........εν να φκάλουμε ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Προς το παρόν θορούμεν τα από τα βιντεο Ευχαριστούμε για την αφιέρωση :clap: :clap: Καμνει μας να ελπίζουμε!!!!! :lol: :lol:
Ε ....οχι και τελειως κυρια angiec , όχι και τελείως..... ο Μαης εν τζιαι πολλής μας... Ωσπου να φκει τσακροβλανγκουμε... :lol: :D :D :)

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

κ γω έτσι πιστευω να απαγορευτει το ψαροντούφεκο γιατί κάνει τη χειρότερη ζημιά..... στη.......... τσέπη μας!!!! βλέπε εξοπλισμο σκαφος καυσιμα κτλ............
ασε που οι φίλοι μας οι καλαμάες νομίζουν οτι παιζουμεν κουρκούνες τζαι σκάρους βιρρα τζαι μετα ενει βρισκουν να πιάσουν..... :violin: :whistle: :lol: :lol:
ασε που τζαι οι επαγγελματιες θελουν να μας ξεφορτωθουν για να μεν καρφώνουμεν τες παρανομίες τους!!
ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ!!!

angiec

Post by angiec »

Συγκεκριμμένα το Σάββατο που είμουνα έρχετουν ένας κουρτιστός κατά εκει που στεκόμουν .αν εκόντευκε παραπάνω που το κανονικό ..........θα την έτρωε με το 8άμετρο .Τελευταία στιγμή έβγαλε το κεφάλι του και του έκανα νόημα και κατάλαβε !!!!!!!αλλά παλιά μου αμαρτία πριν λίγα χρόνια ήτανε κάποιος ο οποιος όσες φωνές και σφυρίγματα πήρε ήρθε στα 3-4 μέτρα και έκανε βολή .....αλλά του ήρθε και άλλη βολή στο κεφάλι. Κάποια μέρα είχα καλεσμένους και όταν ήρθε με την γυναίκα του έμεινε ξερός που με είδε .Εγώ φυσικά δεν τον κατάλαβα και μου είπε την κουβέντα . :lol: :lol: :lol:

Προς Θεού δεν το λέω για να παρεξηγηθώ :lol: :lol: με τους φίλους του ψαροντούφεκου :D :D

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

angiec wrote:Συγκεκριμμένα το Σάββατο που είμουνα έρχετουν ένας κουρτιστός κατά εκει που στεκόμουν .αν εκόντευκε παραπάνω που το κανονικό ..........θα την έτρωε με το 8άμετρο .Τελευταία στιγμή έβγαλε το κεφάλι του και του έκανα νόημα και κατάλαβε !!!!!!!αλλά παλιά μου αμαρτία πριν λίγα χρόνια ήτανε κάποιος ο οποιος όσες φωνές και σφυρίγματα πήρε ήρθε στα 3-4 μέτρα και έκανε βολή .....αλλά του ήρθε και άλλη βολή στο κεφάλι. Κάποια μέρα είχα καλεσμένους και όταν ήρθε με την γυναίκα του έμεινε ξερός που με είδε .Εγώ φυσικά δεν τον κατάλαβα και μου είπε την κουβέντα . :lol: :lol: :lol:

Προς Θεού δεν το λέω για να παρεξηγηθώ :lol: :lol: με τους φίλους του ψαροντούφεκου :D :D
ma εγω αγαπαω το καλαμι υπερβολικα.εχω βγάλει πολυ ψαρι ειδικα ελλαδα ως φοιτητης με τες πετονιες απλα τωρα δεν εχω χρονο και η αποθηκη εν γεματη καλαμια.
αυτοι που ενοχλουν με τετοιο τροπο την ωρα που ψαρευεις ειναι αχαρακτηριστοι και μεν το σκεφτεσαι.δωστη του την ποπάνω!!

leshi cy

Post by leshi cy »

angie αμπαλατους πολλουσ και εγω ειμουν ενας οσπου ειμασταν μιτσοι εν καταλαβεναμε τιποτες ειμασταν ψιλο μπλακ λιστ ι αληθεια να λεγεται!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
παντος που παο καμια φορα ψαρεμα με το πατερα μου ειμαι σχεδον διπλα που τα καλαμια και λαλο τουσ που εχει κουρκουνεσ και σκαρουσ !!
τα ψαρια αν δεν εχεις προθεση να τα πιασεισ καταλαβουν !!
με εφευκαν με ελαονουνταν εσιρνε και τροφη και ηταν διπλα μου!!
...η πιο δυνατη φαση ηταν πριν πολλα χρονια στο λιοετρι ε ψαρευκε ενα κοπελι ερεξα που κοντα με ενα παρεα και ειδα πουκατο το του καμια 50 + λαβρακια !!
επιαμε το γιεμα ...ε ν ε κοντεψαμε ..μια φαση ροτο το ρε μαστρε εκαμες τιποτες?
ειπε μου εν εσιη τιποτε ...ειπα του να κοντεψουμε και να του δοκουμε κανενα ψαρι
τελοσ παντον σε 20 λεπτα εγιομασαμεντου 2 σικλεσ τισ ασπρεσ τισ μεγαλεσ εν επικιστευκαι οτι ειχε ψαρκα κοντα του!
ηταν τριπομενα σε μια μεγαλη πλακα ...ηταν
και επερασαμε εμεισ καλα και τζινοσ καλιτερα :lol: :lol:

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

τελικα με τες αψαριες που επικρατουν ο σορκος ο απογευματινος αξιζει ποσταρισμα.....

μακρινη βολη απο πισο στην τρυπα με το 100αρη του gouilli
Attachments
sargos 730gr.JPG
sargos 730gr.JPG (308.2 KiB) Viewed 6292 times
I live my life a breath at a time

S P A I K ! ! !

Post by S P A I K ! ! ! »

ωραιος σαργος.. μπραβο! :clap:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”