φιλε νομιζω δικαιουσε 1 μαυρο και 5 κιλα ασπρα νομιζω εν ειμαι σιουρος
αδικος κοπος,ειχε νυχτερινους χθες και εθεριζανleshi cy wrote:ρε κοπελια έχει πούποτε που kofki ?
εγύρισε μου ένα βάλω την στολή και ένα δοκό μέσα και ας μεν θωρώ ίντζα!![]()
ένα "τραβισο" κατά "κοκκινοκρεμους" και θεός βοηθός !
all welcome![]()
Την Παρασκευη το βραδυ ηταν ο κουμπαρος μου για καλαμαρκα και ειχεν 4 ζευγαρια με προβολεις. Επιασεν και τηλ στην λιμενικη αλλα ειπαν του ότι εν είναι δουλεια τους. Επισης ερωταν με να μαθω το τηλ που μας απαντουν για ετσι καταγγελιες. Μονο το ένα ζευγαρι επιασε 4 σορκους 1 χταποδη και ένα μικρο ορφο. Εν μπαινουν στον κοπο μονο για τις κουρκουνεςhdemetris wrote:Μεν το πεις ρε Άγγελε. Οι πιο πολλοί που γνώρισα που παν νύχτα (χωρίς μπουκάλες) παν για κουρκούνες![]()
![]()
![]()
![]()
που eisai φιλε μου , εσύ έπρεπε να "πελλανισκις" με το ψάρι που έχετε "τζικατο" !chrysanthos9 wrote:εισαι λεβεντης βαλε και το κεφαλο γιατι αλλοπος εν εξαναδα ετσι μιαλο
επεξεν τον παστο νουρο ρε φιλε????giannis33 wrote:Χτεσινό πρωινό κολυμπητό τζαι το μονο που είσχε ήταν κάτι ''δείγματα'' λαυρακιού που εν άξιζε να ασχοληθείς.. Είδα 2-3 σορκούς αλλά ήταν μακριά.. Σε ένα καρτέρι λαλώ εννά σίρω τζαι σίκκιμε!! Τελικά έχω τζαι λίγη κωλοφαρδία
giannis33 wrote:Ε το κατα δύναμη ρε φίλε! Πάλε καλά που τον επιάμε