Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
I live my life a breath at a time
φοϊτσιαρικο, δυστυχος δεν ειναι το πρωτο και σιγουρα ουτε το τελευταιο με ουλλους του ¨καπετανιους¨που κυκολοφορουν...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Εκάμετε καταγγελεία στην Λιμενική
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
εν ξερω, το βιτεο ιβρα το στο γιουτιουπ
Ε φιλε εμεις ειχμεν βαρκα διπλα μας σημαδουρες τσιε παλε επερνουσαν 5 μ διπλα μας οι μπα.....ρτοι. Η λιμενικη τι να καμει??
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
- c.nadiotis
Εμένα έτυχε μου περιστατικό μόλις άρχισα ψαροντουφεκο, σε μια βουτιά 4-5 μετρά ακούω μηχανή να προσεγγίζει και χωρίς να ξέρω από που έρχεται ξάπλωσα ανάσκελα στον βυθό προσπαθώντας να εντοπίσω το σκάφος, σε λίγα δευτερόλεπτα άκουσα τη μηχανή να σταματαει και είδα το σκάφος διπλά από τη σημαδούρα μου, όταν αναδύθηκα και ζήτησα τον λόγο από τον βαρκάρη, μου είπε «είδα την σημαδούρα και έφερα το μωρό να δει τον ψαροντουφεκκα….» Για να δείτε νου που έχουν μερικοί μερικοί….
-
Άκουσα και εγώ πολλά παράπονα που τον αδερφό μου και την παρέα του για παρόμοιες περιπτώσεις. γιαυτο κάθε καλοκαίρι λιγοστεύουν κατά πολύ τες εξορμήσεις τους.
Κάποιοι βλάκες δίνουν προς ενοικίαση βάρκες σε άλλους και δεν μπαίνουν στον κόπο καν να τους αναφέρουν λίγα πράματα για το πως να κυκλοφορούν και τι να προσέχουν στην θάλασσα. Η οι ενοικιαστές δεν ασχολούνται καν και λέν σιγά μεν μου συμβεί εμενα. Μάλλον συνδυασμός και των δυο.
Κάποιοι βλάκες δίνουν προς ενοικίαση βάρκες σε άλλους και δεν μπαίνουν στον κόπο καν να τους αναφέρουν λίγα πράματα για το πως να κυκλοφορούν και τι να προσέχουν στην θάλασσα. Η οι ενοικιαστές δεν ασχολούνται καν και λέν σιγά μεν μου συμβεί εμενα. Μάλλον συνδυασμός και των δυο.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
έτσι είναι φιλε μου!
έτυχε μας και εμάς στον ακάμα !
ο παρέας να προσπαθεί να "ξεβραχοσι" ένα ορφό και ο άλλος να περνα με ταχύτητα διπλα που την σημαδούρα σχεδόν από πάνω μας !
είχαμε ευχές που εν μας "εσκοτοσε"!
εσταμάτησε μετά από 100m ...πίσω εν εγύρισε πάντως να δη τι έγινε !
....μάλλον ενέν βάρκα τις ενοικίασης για εν pan έως εκεί που ήμασταν!
άκουσε πάντως ίσος γι αυτό να μεν "εκοντεψε" ύστερα!
έτυχε μας και εμάς στον ακάμα !
ο παρέας να προσπαθεί να "ξεβραχοσι" ένα ορφό και ο άλλος να περνα με ταχύτητα διπλα που την σημαδούρα σχεδόν από πάνω μας !
είχαμε ευχές που εν μας "εσκοτοσε"!
εσταμάτησε μετά από 100m ...πίσω εν εγύρισε πάντως να δη τι έγινε !
....μάλλον ενέν βάρκα τις ενοικίασης για εν pan έως εκεί που ήμασταν!
άκουσε πάντως ίσος γι αυτό να μεν "εκοντεψε" ύστερα!
Εγώ και ο Κυριάκος ο αρφός μου ήμασταν κοπέλια στο νερό και πραγματικά κοπήκαν τα πόθκια μας...admin wrote:Εκάμετε καταγγελεία στην Λιμενική
Καταγγελία έγινε και η υπόθεση είναι στον τοπικό αστυνομικό σταθμό όπως επίσης κοινοποιήθηκε και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς
Το καλό τώρα είναι που έδειξαν ενδιαφέρον και πραγματικά ελπίζω να κουνηθούν οι αρμόδιοι και να μεριμνήσουν να γίνει μια ενημέρωση για το τι υπάρχει γύρο από αυτό το περίεργο αντικείμενο που εμείς αποκαλούμε σημαδούρα...
Και το βασικότερο να υπενθυμίσουν κάποιους πως δεν ειναι μονοι στην θαλασσα
c.nadiotis wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nTbnWF_P ... r_embedded
απότι είδαμε τελικά, κανένας δεν νοιάζεται ή ξέρει για την σημαδούρα....μιλώ για αυτούς τους οποίους εφκάλαν άδεια χειριστή...(άστε τους ξένους που νοικιάζουν σκάφη χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άδεια...νομίζω ζητούν ταυτότητα ...κατι τέτοιο.... στην τελική, κυπράιοι ή ξένοι στο ίδιο καζάνι βράζουν όσο αφορά τη γνώση γι ατη σημαδούρα)
δεν ξέρω αν αλλάξαν τα πράματα (ας μας πει κάποιος που έφκαλε άδεια πρόσφατα).....
τούτο εν που πιο παλό ποστ.....
σε άλλα ποστ εγίναν 'κουβέντες' για κινητοποίηση-ενημέρωση αλλά ποιος, που, πότε, γιατί κτλ.....
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... %85#p21886
δεν ξέρω αν αλλάξαν τα πράματα (ας μας πει κάποιος που έφκαλε άδεια πρόσφατα).....
τούτο εν που πιο παλό ποστ.....
σε άλλα ποστ εγίναν 'κουβέντες' για κινητοποίηση-ενημέρωση αλλά ποιος, που, πότε, γιατί κτλ.....
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... %85#p21886
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
πριν 10 μερες σε χαλαρο ψάρεμα περιοχη Αμμοχώστου πέρασα κοντα που μια καλαμα, απο κατω είχε σκαρκά και χωρις να δωσω σημασια εκανα καρτέρι 20 μετρα μακρυα απο κει.ακουω μηχανη στην αναδυση και στην επιφάνεια βλέπω τον μακακα που χωρις να λεω υπερβολες ερχεται να με τσιλλισει.ξαναβουτω κατευθειαν και σταματα πουπανω μου.ανεβαινω και μολις φκαλω το κεφαλι αρκεφκει να οριεται και να φωνάζει οτι εξιψαριζα τη σκαρκα του, αλλην εννοια εν ειχα να πιαω τα σκαρουθκια και του εφωναζα και γω οτι θα με σκοτωνε αλλα αυτος ελεγε τα δικα του απο αποσταση βεβαια γιατι εκατάλαβε, τζαι γω ημουν ετοιμος αν εκοντευκε αλλο να μετρο μα το θεο θα εβγαζα το οπλο εξω τζαι αναθεμα που να τον πάρει.
αυτά.......
αυτά.......
Εγο επια ψρεμα με κατι συγγενεισ μου και επειρτουσ μαζι μ να ποσκολιστουν και ειχα ψαρι βραχομενο , εδισα σιμαδουρα και η βαρκα μου διπλα μου. Και σε μια φαση ερκετε ενα ξετσκυ τσιε βλεποτον στα 5 μετρα αποστασι απο μενα και απο τους αλλους 3 που ειμασταν στο νερο να ερχετε πανο μασ .. Βαλο του την φωνη και λαλο του ρε ηλιθιε που παεις γαμω ....... σου και περνα 2 μετρα που διπλα μας και μετα σταματα τσιε ερχετε διπλα μασ τσιε εμασχετουν γιατι τον εξητημασα τσιε λαλω του εφιες που δαμε αλλιως εν να σε πεξω... τσιε αφου ελογομαχισαμεν για λιο εφιε ο μα.....κας. Νομιζο η περιοχες Πρωταρας,Αγια Ναπα πρπει να αποφευγοντε το καλοκαιρι!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
- arisinblue
[img] [/img]
[/img][img] [/img]
-
οι ρε κοπελια ένα τσαμπί "ποτουτο" θέλω και εγώ !
ωραίες ψαριές μπράβο !
...πάντως φέτος πολλά μαύρα γενικά , αλλα στα μετρα μας δύσκολα (20<)
η κόκκινη πάνω "κλευκι" την παράσταση !
respect
ωραίες ψαριές μπράβο !

...πάντως φέτος πολλά μαύρα γενικά , αλλα στα μετρα μας δύσκολα (20<)
η κόκκινη πάνω "κλευκι" την παράσταση !

respect
-
wow...μασηιαλλα σας ρε κοπελια
...συγχαρητηρια