Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

leshi cy

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by leshi cy »

sargos kilo.JPG
sargos kilo.JPG (74.74 KiB) Viewed 5982 times
loutsos+.JPG
loutsos+.JPG (134.2 KiB) Viewed 5977 times
marios +loutsos.JPG
marios +loutsos.JPG (94.82 KiB) Viewed 5977 times
μετά από πολλή καιρό από μοναχικά ψαρέματα ...και πολλές φόλες ( και βάλε ) :lol: :lol: :lol:
πήγαμε με ένα φίλο απογευματινό σε μέρη κοντινά και δύσκολα!
ψάρια είδαμε ειδικά άσπρα ,όσα είδα εχτές δεν είδα στα προηγούμενα 5 ψαρέματα!
κέφαλοι 1-1,5 κλ να περνάν μπροστά από την βέργα αλλά βολή δεν έκανα ένιωθα από το μικροψαρα πως κάτι άλλο επεζε στην περιοχή !
ρίξαμε λίγες βολές με ένα μεγάλο σαργό και ένα καλό λούτσο να κλέβουν την παράσταση!
...στα ρηχά δύσκολο με ζευγάρι ,αλλά ο τρόπο ψαρέματος μια και δύσκολα τα ψάρια απετούσε ζευγάρι!
βάθος 5-10μ αρκετά θολά ,κατεβεναμε με συρτό 10-15 μέτρα μακριά μετά χωρίς πέδιλο μόνο με το χέρι μέχρι το πόστο και καρτέρι!...και πάλι πίσω με τον ίδιο τρόπο για να μην φοβίζουμε τα ψάρια!
3 βολές 2 ψάρια με το καινούργιο 86 αρι άφησε ευχαριστημένο ...όμως αφού είδαμε ψαράκια και πήραμε και λίγα γέμισαν οι μπαταρίες μέχρι την επόμενη φορά !
ελπίζω να έχουμε σύντομα και την κάμερα γιατί είχε ωρεές εικονες με ψάρια να ερχοντε μέχρι την μύτη της βέργας αλλά και να μην ρίχνουμε γιατί περιμέναμε κάτι καλύτερο!
την υγεία μας να έχουμε να ψαρεuουμε !
καλές ανάδυσης
μάριος

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ωραια ψαρια ρε φιλε μπραβο αλλα ο σορκος κλεφκει την παρασταση πολλα μεγαλος :clap: :clap: respect
Rememper always someone waiting for you at home

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

εισε δυναμη ρε μαριε μπραβω την κυριακη που πειγα επαιζαν πολλα ασπρα στα 4 με 5 μετρα παντως :D

Giorkos

Post by Giorkos »

πόμπα πράμα...ιδίως ο ΣΟΡΚΟΣ !!!

όντως εχτές ήταν λίο πιο 'ευάλωτα' τα άσπρα.... εκάμναν ασυγχώρητα λάθη :D
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ασυχωρητα ?μοιρεα δεν λες επειασα 4 καλου μεγεθους εξω που την τρυπα και τον 5ον που επεια να παιξω μες την τρυπα εν ειδα ο μαλακας την πετρα και επαιξατων και εζαβωσα την βερκα και σαν ηλιθιος εν επειρα 2ον οπλο μαζι ου και ετσι βγηκα δεν πειραζει καλοι εν και οι 4 που επειασα και εφαγαν φρεσκο ψαρουι τα μωρα :D

orfos

Post by orfos »

Μπραβο φιλε Μαριε
Εισαι μια δυναμη ρε φιλε μου!
Πολλα ωραια ψαριά!
Και ο σορκος..... :clap: :clap: :clap: :clap:

Costass

Post by Costass »

bravo φιλε μου πάντα τέτοια.. νομίζω επήρε σε σε τόπο καλο ο παρέας σου tze εν μας το λάλης....!! :D :D

orfos

Post by orfos »

ΦΙλε Μαριε τον λούτσο με καρτερι που τον επιασατε? :)

gdeme

Post by gdeme »

Eχει κανενα που ειναι με αδεια την εβδομαδα που ερχεται?
Αν ειμαστε καλα και βολεψει να κανονησουμε καμια βουτια?

PM για τους ενδιαφερομενους!

leshi cy

Post by leshi cy »

δηλώνουμε ούλοι συμμετοχη :D
ένα έχει σειρά προτεραιότητας ! :mrgreen:
μετά την τεταρτη ένα είμαι "αδιασερος" αλλα ο καιρός αλλα λάλη!
...ένvα πρέπει να κλείσουμε κότερο να πάμε ! :lol: :lol:
...κανονικά έπρεπε να διοργανώνουμε κανένα ψάρεμα για το "πασιαμα" !
με αγώνες με τίποτε ολάν !
να "βρεθουμαστε" να kofkoume καμια lafazania και ότι "πιαμε" να το xlapadiazoume!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

να μας καμνετε και κανενα μαθημα εμας τους νεους :P

admin
Site Admin

Post by admin »

Σήμερα μετά απο αρκετό καιρό πήγα ψαροντούφεκο. Η θάλασσα μέτρια στο Ακρωτήρι ορατότητα μέτρια και αυτή. Σύντροφος μου ο αδελφός μου (άπειρος) και περειοριστήκαμε σε ξέβαθα κομμάτια. Χτύπησα 6-7 κουρκούνες και σκάρους με καρτέρια. Η θάλασσα σχεδόν νεκρή..... ΄Σε κάποια φάση και ενώ έκανα καρτέρι σε κάτι σκάρους βλέπω κάτι ασημιές πίτες να ερχονται απο μακριά κατα πάνω μου. Πλήρη ακιήσία. Τα ψάρια (3 σορκοί 500-700 γρ) ερ΄χόντουσαν σε σχηματισμό ένα μπροστά και δύο πιο πίσω κατα πάνω μου καρφωτά. Εγώ πίσω απο μια πέτρα ακίνητος έκανα σκέψης. Να χτυπήσω τον πρώτο που είναι ο πιο μέγάλος. τα ψάρια έρχονται ...έρχονται μπαίνουν σε απόσταση βολής αλλά βλέπω μόνο κεφάλι καθώς είναι σε πλήρη ευθιγράμμιση με εμένα. Περίμενε ακόμη λίγο λέω.......περίμενε. Τα ψάρια σε απόσταση αναπνοής άλλά κανένα δέν μου δείχνει πλευρό μόνο πρόσωπα να με κοιτούν. Διστάζω να κάνω την βολή μπάς και αστοχίσω και περιμένω να γυρίσουν.Ο πρώτος διαφραγματικός έρχεται και αυτά το νιώθοθν και με ένα απότομο σάλτο κάνουν απότομη μεταβολή και εκεί που έβπλεπα΄μόνο πρόσωπα τώρα βλέπω μόνο ουρές....Με το χέρι στην σκανδάλι και χωρίς να καταλάβω καλά καλά τι έγινε πήρα τον δρόμο του οξυγόνου. ....Μετά σκέφτηκα για παρηγορία. Καλύτερα που δέν τους χτύπησα μπορεί να πολύνουν :D :D :D

leonidasss

Post by leonidasss »

Όσα δε φτάνει η αλεπού... Αστειεύκω σε φίλε μ. Τελευταίως είχα παρόμοια εμπειρία με κοπάδι 20- 30 τερατάκια σορκούς και έμεινα να χαζεύω το θέαμα, γιατί πραγματικά όταν έρχονται έτσι θυμωμένοι είναι ένα θέαμα μαγικό.

leshi cy

Post by leshi cy »

άλλο boys and girls !
...φιλε τούτη εν η ομορφιά του "ψαροτουφεκου"!
αν ήταν να τα πιάνουμε ούλα βάλτου ρίγανη !ρότα με τζίε μένα η "καλλιτζια" εν η δουλειά μου! :mrgreen:

αμάν ένιωσες έτσι με τους "σορκους" είσαι αρχηγός ! :handgestures-thumbupleft:
το περασμένο σάββατο έπεια σε ένα κομμάτι να κάμω κανένα καρτέρι για κανένα λουτso είδα τους πριν λίες μέρες πάλε "τζιαμε" !
..."εκατεβικα" για καρτέρι και είδα μια κίνηση πιο χαμηλά , άμεσος κατέβηκα ακόμα 3-4 μετρα και εχωστικά στην σκιά ενός βράχου !
"εφκικαν" μπροστά μου ένα κοπαή "ουγενες" πιατέλες έβαλα την πρώτη στο σημάδι και επειδή ήρθε πολύ κοντά και πίσω είχε βράχο αφίσα την να περάσει και να παίξω μόλις περνούσε !
όμως έπιασε το μάτι ένα άλλο ψάρι να φκενι από τα θολά μαζί τους !
τα ψαρια οι "ουγενεσ " ήταν που 700-έως κιλό !
ο σόρκος που είδα εν νομίζω να είδα πιο μεγάλο!
τζίνος που έπαιξα την περασμένη έβδομαδα ήταν μωρό διπλα του!
...φυσικά δάμε δούλεψε η απληστία "εφια" το όπλο από το άλλο ψάρι και το γύρισα πάνω του!
κάπου στην κίνηση ένιωσε με ...
και μου έστειλε χαιρετίσματα! :greetings-waveyellow: :lol: :lol:
έχασα και το άλλο ψάρι ..."εφκικα" πάνω και "εγελουσα" μονος μου!
χαλάλι !έκαμα ακόμα ένα καρτέρι πιο πίσω αλλα δεν είδα τα ψαρια!
δώσαμε ραντεβού το σάββατο πάλι και θεός βοηθός!
...πάντως "τζιαμε" πρέπει ένα και κανένα μαύρο καλο και τραβα τα κοπελια τούτα ! :D
ελπιζω να εχω συντομα τιν καμερα να βλεπουμε και τιποτε λαιβ :lol: :lol:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ρε κοπελια μα μονο εγω εν βλεπω ψαρι αλλοπος χθες το απογευμα 3 ωρες μεσα η ωρα 5 εξω η ωρα 8. Αποτελεσμα 2 σορκους μισοκιλους εκαμα καρτερια τιποτε ελεξα καμια 40 τρυπες μονο 2 ειχαν ψαρι μεσα τα 2 σαργουδακια τα οποια πηρα περιμενα στο ηλιοβασιλεμα να παω σε ενα πονηρο κομματι μπας και πραγματοποιηθη το ονειρο μου με τα βαμπιρ αλλα παλε ονειρευκουμουν εκαμα 1 καρτερι δεν φανηκε τιποτα εκει που ετοιμαζομουν να αναδυθω 2 μαναλια ηρτα απο πανω μου εκαμα καθετι βολη και πηρα το ενα γιρο στο κιλο το καλο ειναι οτι κενταει το οπλο μου με τα διπλα δετα 16αρια απο τι εκαταλαβα αν και μια βολη εκαμα :)

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”