Αμαν ηντα σκορπιος!!! Στην αρχη λαλο μα τι ψαρι εν τουτο που εν σαν ορφος....Εν δυναμενη παντος!!!!
μα εν το Ριο-Αντιριο τουτι η γεφυρα??????????????????????????
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Γεια σας κοπέλια!Σίγουρα το ψάρεμα είναι ότι καλύτερο και πολύ καλά κάνετε που ασχολείστε με αυτό!!!
Η μόνη μου παράκλησης με όλη τη φιλική διάθεση το λέω είναι να μην βαράτε μικρά ψάρια όπως τους σαργούς που μας δείχνετε!!!
Ας δώσουμε όλοι την ευκαιρία στην φύση να μεγαλώσει τα πλάσματα της και πιστέψτε με (γιατί και γω πέρασα που τη φάση να παίζω ότι βρίσκω) αν τη χαρίσετε σε ένα σορκό των 200γρ στο επόμενο καρτέρι θα σας έρτει ενας σορκός των 500γρ, αν την χαρίσετε σε ένα ορφό του κιλού τότε στην επόμενη τρύπα θα έβρετε ένα ορφό των 5 κιλών!!!
Το ψαροντούφεκο είναι ένα αθλημα άψογο όπου έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε το θήραμα μας!Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό όταν αδειάζουμε την τρύπα με τα μυλοκόπια!!
Και πάλι μπράβο για την καλή παρέα και που πάτε πάντα μαζί για βουτιά!
Σόρρυ για τα λόγια μου δεν θέλω να το παίξω κάποιος απλά αγαπώ τη θάλασσα και σας προτρέπω και σας να σκέφτεστε κάθε φορά που πατάτε τη σκανδάλη για να πάρετε ένα ψάρι που πριν λίγο καιρό γεννήθηκε!!!
ΕΝ τσε λαλώ σας το για να πείτε ότι έσχει μέσο ο μιτσής αλλά εν πρώτος μου εξάδεφος που σπουδάζει ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι Με το καλό να τελειώσει και θα έρθει να εμπλουτίσει την αρθρογραφική ομάδα του περιοδικού
OI ρε σιρα μου εν παραπανο που ιταν 3 κιλα ιταν το λαβρακι του κοντου βαλις το τουτο το ιδιο με τζινο εν παραπανο τουτο ηταν γιρο στα 5 κιλα εν α8ιμασε που εν εμπορουσαμε να το κρατουμε πολλι ορα για να βγαλουμε φοτογραφια επιδι ιταν βαρετο κ εκουραζουμαστε
ναι φιλε μου εν η γεφιρα τουτι 3ερις ποσο ψαρι εχι πουκατο που τουτι τι γεφιρα? εχι κατι μπαρπουνια σχεδο κιλο!! αλλα εν διουν σσερι εννεν οπος τα μιτσια ποθ εν παλαβα ε με το νου τουτα εχι 11 χρονια που ψαρεφκο με ψαροτουφεκο κ προτι φορα θορο ετσι πραμα...αλλα φενετε δαπανο που βουττουμε ε πολλα πραματα που εννα δουμε που εν εξαναειδαμε!!!!!!